(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 11 654
  • 419
  •   1
Отговори
# 405
Чак пък толкова ли??? Аз се чудя дали всички без Фейза Съла ще ги покани на нейната сватба. Дали и Доку ще е там???
Ти би ли си поканила бившия на сватбата си? Извинявай!

Направо си правят ...вече

# 406
Естествено че не, но аз не вярвах до миналата година че са имали нещо, но от твойте думи са имали. Просто си личи в техните сцени че има напрежение.

Иначе си мисля че сватбата може да е след като свърши сериала тотално.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 18:18 от itshristina

# 407
Естествено че не, но аз не вярвах до миналата година че са имали нещо, но от твойте думи са имали. Просто си личи в техните сцени че има напрежение.

Иначе си мисля че сватбата може да е след като свърши сериала тотално.

Фейза всякаква може да е но треперещите ноздри на Доукан в първи сезон не лъжат.🤧
И пълният игнор на партито от негова страна на първият сезон. Спомни си че даже и целувка не искаше да снима с него та после той го намекна трети сезон се целуваха поне на воля  🤧

# 408
може, аз реално почнах да гледам шербета в началото на миналата година, такива пикантери съм пропуснала за първи сезон Grinning

# 409
може, аз реално почнах да гледам шербета в началото на миналата година, такива пикантери съм пропуснала за първи сезон Grinning
Аз реално почнах като почна тук ама наваксах всичко което не трябваше да научавам . ;д

# 410
Блудкав взе да става шербета. От серия на серия зацикля. Доа се държи точно като инфантилна. Не разбирам защо, изведнъж толкова намрази Фатих. И той не е цвете, ама се старае да огрее на всякъде. Работи и се бори за всички, а онази все му е бясна, всичко я дразни, все е недоволна, все му крещи. Направо е не поносима. Фираз и той започна да издиша. За мен той е напълно излишен герой безотговорен, мързелив, лъжлив. На Ишил да и имам плановете. С някакъв измислен бутик, ще източи парите на Юнал. Явно сценаристите са се изчерпали до дъно, и нямат какво друго да измислят. Май е време да сложат край на тази мъка.

# 411

Нурсема:Слава на Аллах! Батко ще умра за теб.Ще умра за теб.
Мустафа:Доа.
Доа:Да минава бързо.
Абдуллах:В тази къща не желая повече безмислено безпокойство.
Ниляй:Помниш ли Ъшъл?
- Моето дете е невинно нали?
Къвълджъм:Няма някой който да го е видял на моста нали?
+Ще направим списък на всеки който си поправил колата
Йомер:Напразни лежи там Къвълджъм.
Фираз:Аз исках да се смеем заедно ,но ти и това не разбра.
Нурсема:Аз много те нараних.
Йомер:Изведнъж си погледнал и всичко на което си имал най-много доверие вече е порутено и го няма.Затова абсолютно нищо не е стабилно.
Асил:А ето дойде.
Доа:Не се хващам на твоите византийски игрички.
Асил:Аз умея да карам човек да пълзи.Нека ви запозная приятелката ми.

Асил ако наистина е докарал Айлин ще го плюя велико тъпите яхти не бяха никакъв удар но това е намесено умряло бебе ужасник.

# 412
Косата е бая дълга а Чимен е с такава 😁😁

Дежа вю получавам Омер от сезон 2 пак крие от Къвлъджъм тая нелепа случка.

# 413
Четох, че Чимен ще бъде с Абидин...

# 414
Хм.... Чимен с Абидин.... Той не може 2 думи на "кръст" да каже, такъв е един недодялан, тя учила в Нидерландия /?/. Никаква харизма, привлекателност за младо момиче. Ако ги съберат по сценарий, ще бъде нелепо. А и те двамата са второстопенни актьори, с какво ще допринесат за развитие на филма? Те Доа я направиха истерична съпруга, трябваше да се намери друг начин за раздялата й с Фатих. Все по-трудно ми е да гледам епизодите.

# 415
Скрит текст:

Нурсема:Слава на Аллах! Батко ще умра за теб.Ще умра за теб.
Мустафа:Доа.
Доа:Да минава бързо.
Абдуллах:В тази къща не желая повече безмислено безпокойство.
Ниляй:Помниш ли Ъшъл?
- Моето дете е невинно нали?
Къвълджъм:Няма някой който да го е видял на моста нали?
+Ще направим списък на всеки който си поправил колата
Йомер:Напразни лежи там Къвълджъм.
Фираз:Аз исках да се смеем заедно ,но ти и това не разбра.
Нурсема:Аз много те нараних.
Йомер:Изведнъж си погледнал и всичко на което си имал най-много доверие вече е порутено и го няма.Затова абсолютно нищо не е стабилно.
Асил:А ето дойде.
Доа:Не се хващам на твоите византийски игрички.
Асил:Аз умея да карам човек да пълзи.Нека ви запозная приятелката ми.

Асил ако наистина е докарал Айлин ще го плюя велико тъпите яхти не бяха никакъв удар но това е намесено умряло бебе ужасник.

Айлин беше тази с която се заигра Фатих, и Апо ги хвана ли?

# 416
Айлин е момичета и тя беше с дълга коса може да я боядисала актрисата но казаха че е тя.Защо Доа са гледа с такова отвращение?
Фатих е покрусен не знам аз

От вчера

https://www.instagram.com/reel/DPOH-2iCIRL/?igsh=ZWp4amRubW9hZmQ5

https://www.instagram.com/reel/DPNwICRCPLu/?igsh=emp1YnNtem42aTE2

https://www.instagram.com/reel/DPM0ijpCMl4/?igsh=MWlvb2tyeTVheG1laA==

# 417
Горкия каква физиономия 😁😁

# 418
Горкия каква физиономия 😁😁
Така са го накацали и онази как пищи Фатиииих ме утрепа.

Broken Heart

# 419
Екипа зад кадър на 106 еп.
Като гледам как я топли Доукан изглежда не се бият на сета. ;д

И това от мен - дано ви хареса.

Общи условия

Активация на акаунт