(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 687
  • 609
  •   3
Отговори
# 585
Блеки не позна, Серай идва 😁😁
Апо пак ще е женен по бързата процедура 😁
Омер 6 месеца в затвора, дано бебетата останат, не искам нови.

# 586
Серай Кая идва да замени Съла Тюркоулу, 4 нови актьори идват в Шербет от боровинки
Нови актьори идват в "Шербет от боровинки -  един след друг.
Следващата седмица Съла Тюркоулу, Едже Иртем, Емрах Алтънтопрак и Батухан Юзгюлеч ще се сбогуват с сериала, а идват 4 нови актьори, освен Маджит Копер, който вече  се включи в ролята на "Хикмет".

В 114-ия епизод успешната актриса Серай Кая се включва в сериала, в който ще има 6-месечен скок във времето, като "Башак" и Кая който ще се появи пред публиката като много силна бизнес дама. Майсторският актьор Хакан Карахан ще се присъедини към екипа като бизнесмен на име "Тунджай" и ще има конфликт с Йомер (Баръш Кълъч). В 114-ия епизод Йозге Борак също ще се присъедини към екипа като новата съпруга на Апо (Ахмет Мюмтаз Тайлан) като "Салкъм". В 113-ия епизод Ялчън Хафизоулу, един от красивите и успешни актьори на младото поколение, ще се появи в силния актьорски състав на сериала с ролята на Емир.
 Емир ще се сближи с Чимен (Селин Тюркмен).

И четиримата съм ги гледала!

ПП : Да споменая ,че май май имаха нещо общо по едно време пък може и да са пили кафенце по приятелски. Wink

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:32 от x BlackRose x the guardian team :)

# 587
Дъритя беше и в ОИ.

# 588
  • Дубай
Йозге и Серай ги знам.. Аз си бях за Серай, тя е много добра актриса... Идеално ще пасне на темперамента на Доу...
Йозге не е ли млада за Апо... Мале тоя дядо сумати жени смени.

# 589
На Апо химна:Дърт козел - млада върба лющеше...

Иначе единия съм го гледала в Шахмаран като баща на Рамо в Бандюгата и Джихана много е добър. Ялчън също в Бандюгата беше син на Хъзър от метресата му Джейлян. Йозге съм я гледала в Малки жени и Истанбулска невеста. Освен това съм я гледала и в Маскираният турски певец беше Лъвицата и спечели формата.Добра актриса е Серай в Жена я хранех редовно с плюнки ама не знам.Бивша е на Доу следвали после отследвали и тн. Не знам!

#mood

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:44 от x BlackRose x the guardian team :)

# 590
Това е последния коз на Мелзей дали сериала ще бъде финализиран или не. Смъртта на Доа може да вдигне рейта леко, но сме твърдо втори.
Важното че Емрах се отървава от това прасе.

# 591
Това е последния коз на Мелзей дали сериала ще бъде финализиран или не. Смъртта на Доа може да вдигне рейта леко, но сме твърдо втори.
Важното че Емрах се отървава от това прасе.
Ти видя ли му физиономията на последната серия като гледаха сцената и я хвалеше той самият се подиграваше буквално ама с кеф си го изигра.
Фацо изглежда е прегърнал фирмата като втора рожба ,че Башак ще е в фирмата значи ще ги дават в фирмата.

# 592
Кая е "башак" и ще е бизнесдама
Дъртия ще е за Омер.
Щом историята ще се върити около Омер и Апо тия двамата ще имат пръст в това. Нали Омер ще бъде съвсем различен след затвора. Да видим дали Омер мафиота дали ще дойде. 😁

# 593
От днес снимки на яхта най-вероятно

От ширкет сета

https://www.instagram.com/p/DQpVUgjjtec/?hl=en

https://www.instagram.com/p/DQpN3jeDWmz/?hl=en

Ах как ли ще ви похарчат деца...

# 594
Ново от Съла

# 595

Виждайки Ъшъл и Лео да се целуват, Ъшъл трябва да попречи на Ниляй да проговори. Тя се опитва да спечели време, като я плаши и манипулира чрез Мустафа. Доа, която е със съпруга си по време на снимките на списанието, отново се надява, че отношенията им ще се подобрят. Въпреки че Нурсема не знае, че приятелката си която е поканила на вечеря, е бившата любовница на съпруга й, останалите са много нервни за тази работа. Асуде решава, че е време да се намеси и предприема действия. Скоро обаче тя осъзнава, че Демет изобщо не е лесна плячка. Затворническите дни на Йомер продължават. Той не може да прости на жена си, че го е накарала да попадне тук и отказва да се срещне с нея. Междувременно Къвълджъм, с помощта на Асил, ще се опита да разкрие отговорника за инцидента. Ниляй не издържа и разказва на Мустафа какво е видяла и чула. След това Мустафа застава пред Асил, който знае всичко...

# 596
Хора, нищо не разбирам. Аз не знам кой как се казва в реалния живот, кой с кого има връзка. Качамак е някакъв последните страници. Кой напуска, кой остава, кой е Мелзей, кой е Фейза, то вярно темата е за фенове, но аз тотално потънах. Чак такъв фен не съм, че да ги познавам до девето коляно.
Подкрепям това мнение. Точно това, този начин на общуване, прогони доста от първите фенове на сериала. Включвам и себе си, но такова ни е нивото, какво да се прави. Затова и не пиша отдавна в тази тема, което не е голяма загуба, както за мен, така и участниците тук.

Спокойна и уютна вечер!

# 597
И аз така. Половината имена, които споменавате не ми говорят нищо. Може би ако се пише името на актьора, в скоби трябва да се слага героя му в сериала.Така всички ще разберем, а и ще понаучим нещо.

# 598
Хора, нищо не разбирам. Аз не знам кой как се казва в реалния живот, кой с кого има връзка. Качамак е някакъв последните страници. Кой напуска, кой остава, кой е Мелзей, кой е Фейза, то вярно темата е за фенове, но аз тотално потънах. Чак такъв фен не съм, че да ги познавам до девето коляно.
Споделям мнението. От последните няколко седмици съвсем не мога да разпозная "тайния код", на който се списва тази тема. А това ми пречи да следя не само темата, а сериала. Не че е важно, защото според мен е перверзия да продължават "да теглят за ушите" този безкраен сериал. Но ако все пак започнете да пишете една идея по-разбираемо за не дотам изкушените (или не четящи свободно турски език)- моля съобразете се.

# 599
Здравейте. Няма таен код , просто пишем тук за новия сезон и съответно новините за актьорите. Вижда се че тук има хора които гледат преден сезон, но няма нищо лошо. Ако има хора които гледат новия сезон да пишат не хапим. Просто две , три жени пишат тук. Вижда се че има проблем за новините, аз лично ще слагам и актьорите и героите им че да няма проблем.
Спокойна вечер и приятни почивни дни.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:40 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт