Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 696
  • 437
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Bosh в нас са миялната, ютията и винтовертът. Като цяло съм доволна.
Най-важното за мен в един уред, освена да пести ток, са повечкото функции и свързаността с приложението. Обичам да управлявам електроуредите си с телефона. Сервизното гаранционно обслужване също има значение.

# 181
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?  Определено държа да е функционален и с дълъг живот.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Държа на разнообразни програми, при които може да се избират градуси и продължителност на цикъла.

# 182
  • гр.София
За мен е важно уредът да е с добър енергиен клас, да е доказана марка, да е тих,да не мачка прането  и да е лесен за ползване от всички у дома   (доволна съм от сегашната ни пералня)
Ползвам малко програми -пране микс, бяло или цветно ;фини тъкани, температура 30, 40 или 60 градуса. Също не пускам центрофугата на най- високите обороти. И разбира се, периодично, програмата за почистване.

# 183
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
При избора на уреди за дома чета отзиви на потребители, сравнявам разход на енергия, програми, лекота на обслужване, почистване и използване, качество на изпиране/измиване. Важен ми е живота на уреда, но също и адекватното гаранционно и сервизно обслужане. В момента пералня, сушилня и миялна вкъщи са Бош, предстои смяна на хладилника и съм се насочила към уреди на същата марка.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Ползвам микс програма на 40 градуса за ежедневното пране, но често и спортната програма. Харесвам много програмите за разнообразни петна, справят се безупречно. Заради пералнята на Бош, белите чорапи на тийновете в къщи са блестящо бели.

# 184
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

- Да е от утвърдена марка, която знам, че няма да върне гаранция или уредът няма да се счупи 25 минути след изтичането на гаранцията. Дългият живот, мощността и функционалностите са водещи, икономичността понякога не е добро качество... Икономичните перални понякога "икономисват" повече вода отколкото е нужно и накрая дрехите излизат не само неизпрани, ами дори и ненамокрени...

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

- най-често използвам бързата програма за веднъж носени летни дрехи, и след това дългата програма на високи градуси за кърпи и халати. Изискването ми е да са тихи, да не ми "икономисват" вода и да ми излизат дрехите ненамокрени от пералнята, и да имат лесно почистваеми филтри.

# 185
  • над кукувичето гнездо
Качеството на пералнята за мен е свързано с дълъг живот, както и издръжливост на натоварване. Също така да изпира добре без да съсипва дрехите.

Използвам различните програми в зависимост от целта, като капризни дрехи не използвам и тези функции на пералнята са ми табу. Опцията отложен старт ми е изключително важна. Както и това да няма "вертикално излитане" при центрофуга, а да успява да балансира добре прането преди да качи обороти. Важно ми е и да не е твърде шумна.

Конкретно пералнята ми е друга марка. Сушилня не ми е нужна.

Много съм доволна от bosh съдомиялна кубче.

# 186
Качествения уред определено трябва да издържа дълго години безпроблемна експлоатация! Държа също на материалите и нивото на шума
Използвам дълги програми на пералнята, често с допълнителни изплаквания поради алергии. Ползвам програмата за вълнени дрехи, за завивки,за памук на 95,60,40 и 30 градуса. Рядко 20 минутната програма.
На сушилнята ползвам само една програма...нещата или са за сушилня, или не. Разлика в програмите не виждам.

# 187
Качественият уред е този, който върши работата си добре, без да създава проблеми. Този, който не се чупи веднага след като му изтече гаранцията. А ако става дума за по-голяма техника - да е и икономичен откъм ток. Не обръщам чак такова внимание на броя функции, защото при избора на техника си преценявам дали ще ми върши работа или не. А и според мен много функции са напълно излишни.

Когато ползвам сушилнята и пералнята, най-често използвам програмите за експресно пране, синтетика, памук, а също и за спално бельо и бебешки дрехи. Обичам да използвам по-малко функции или тези, от които съм доволна в повечето случаи. По-кратки програми с по-високи градуси.

# 188
  • София
*Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- Качествения уред за мен категорично означава достатъчно мощ, за да си върши работата перфектно, а не посредствено. Тази мощ трябва да е съчетана с издръжлива батерия, за да не се налага да се прекъсва процеса.

*Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- Най-често използвам бърза програма от 45 минути. Харесва ми опцията да слагам забравени дрехи при вече започнато пране. За сушилнята - основното е да не свива дрехите!

# 189
Когато говорим за „качествен уред“, за мен това означава съчетание от няколко ключови характеристики, които трябва да вървят заедно, а не поотделно:

- Надеждност и дълъг живот – уредът трябва да работи безпроблемно с години, без чести ремонти или подмяна.

- Икономичност – да е енергоефективен, да не харчи излишен ток, вода или консумативи, което го прави добър избор в дългосрочен план.

- Удобство при употреба – интуитивен интерфейс, лесно почистване, тиха работа, добра ергономия.

Относно програмите на пералнята ни:
Използвам за детските дрехи програма за деликатни тъкани, памук.
За нас използвам също програма памук, често и кратки програми, такава за обувки и зимата за вълнени дрехи.

# 190
Тъй като се занимавам с отдаване на апартаменти под наем за мен избора на техника е много важен. Чета, проучвам и винаги залагам на качествени продукти. Имам уреди на Бош във всичките ми апартаменти и наистина са най- добрия ми избор- безшумни, икономични, здрави и винаги като нови.
В момента съм в търсене на пералня и сушилня за дома и наистина съм впечатлена от ревюто на Бош.
> Какво за вас означава „качествен уред“
За мен е уреда, който не би ме изоставил неочаквано, който е икономичен и безшумен. Уред, който, само с това че има удължена гаранция, ми гарантира, че наистина е вложено много и мога да му се доверя.
>Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най често използвам за замърсени дрехи ( за децата ) и програма за напълно сухи дрехи. Държа да има лесно гладене, освежаване с пара, за вълна..

# 191
Под Качествена продукт разбирам да е енергоспестяващ, икономичен, силни обороти и добра визия.
Изисквам от пералнята ,която е и сушилня да не мачка дрехите, дае мощна, с добър дизайн.

# 192
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Уред, който издържа дълги години употреба и същевременно икономичен като ток.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди - най-често използвам кратка програма на 30 градуса и програма 59 минути памук на 40 градуса. Определено важен ми е енергиен клас А++ и уреда да издържа употреба дълго време - над 5 години.

# 193
-  дълъг живот, безшумен, икономичен, с опции за бързо пране, също и за различни материи програми. Дизайнът също да е хубав Wink

Имам пералня - Най-често използвам програмите за памук, а също и за по-експресно пране на ежедневни спортни дрехи. На седмица поне 2 пъти пускам пералня.
За сушилни - много често чувам от приятелки, които имат, че им се мачакт дрехите, миришат на изгоряло, свиват се след уптреба на сушилня.

# 194
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред означава на първо място уредът да има дълъг живот,след това трябва да е икономичен.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
На пералнята честно казано използвам най-често само две програми,които са и стандартни,относно изискванията ми към такъв тип уреди пак ще кажа същото-дълъг живот и икономичност.

Общи условия

Активация на акаунт