Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 082
  • 437
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? -  дълъг живот, качествено извършване на дейности за които е предназначен, лесна поддръжка.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - най-често ползвам кратки програми за пране, тъй като нямаме много замърсени дрехи или текстил. Най-голямото ми изискване е при сушене прането да не се мачка!
В момента ползвам пералня със сушилня с термопомпа серия 8, но за съжаление не оправдава очакванията ми. Дрехите след сушене винаги излизат доста смачкани!
Имам пасатор комбо с чопър и други приставки - той се представя отлично.

# 436
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

За мен качествен уред означава инвестицията в него да си струва и да оправдае всички мои очаквания - да е икономичен,компактен и удобен.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Най-често използвам кратка програма за прането за 30-40 минути и програма за деликатно пране.

# 437

Изтеглен е потребителят, който печели  акумулаторна прахосмукачка Bosch Unlimited 7 (модел BCS711A).

Честито на: Fran

📩 Очакваме Fran да се свържe с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 03.08.2025 г. и да посочи, че е победител в играта на Bosch. Нека не забравя да включи своето потребителско име, електронната поща, с която има регистрация във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на Спиди)
- телефон за връзка

Наградата ще бъде изпратена от екипа на Neg.bg до 05.08.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт