Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 096
  • 437
  •   1
Отговори
# 420
Избирам икономичност и дълъг живот.
Най - използваните програми са "Baby", заради двата звяра у дома.

# 421
За мен „качествен уред“ означава съчетание от надеждност, икономичност, интуитивна употреба и дълъг живот без нужда от чести ремонти. Именно това открих в марката Bosch – уредите ѝ съчетават немска прецизност и модерен дизайн, но най-вече – функционалност, на която разчитам всеки ден.

Най-често ползвам програмите:
"Mix" (Смесено пране) – за ежедневното пране, когато не искам да сортирам дрехите прекалено много.
"Eco 40–60" – за пестене на енергия при нормално замърсени дрехи.

Приоритетно за мен при избора на пералня/сушилня е:
Тихата работа – Bosch предлага инверторни мотори с ниско ниво на шум, което е огромен плюс, особено ако уредът се намира в близост до спално помещение.

Пестене на вода и ток – уредите на Bosch, които използвам, се отличават с висока енергийна ефективност, което е важно не само за сметките, но и за природата.

Надеждни програми, които не увреждат дрехите – важно ми е дрехите да излизат както чисти, така и запазени.

# 422
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - за мен е важна самата марка и как тя с е представя на пазара дългосрочно. За Бош съм чувала и прочела само хубави неща и затова абсолютно всички уреди вкъщи от тези за вграждане в кухнята до сешоара ни са на марката Бош. Важни ми бяха спецификите на определен уред, това да е здрав и това, че се предлагаше удължена гаранция, когато закупувахме.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - на пералнята използвам кратката програма най-често. А на сушилнята тази да са напълно сухи дрехите.

# 423
Качествен уред на първо място е този, които може да се ползва дълги години е изработен от устойчиви и качествени материали.  Удобството също е от изключително важно значение, особено в забързаното ежедневие когато трябва да балансираме безброй задачи.

# 424
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Надеждност и дълъг живот, Функционалност и ефективност, лесна употреба и поддържка.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
На пералнята най-често използвам програмата за пране на памучни ежедневни дрехи до 40 градуса, а сушилнята - сушете до сухо за прибиране в шкаф.

# 425
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Качествен уред според мен е уред с дълъг живот и различни програми.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Най-често използвам програма за смесено пране и за памук.

# 426
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред е съвкупност от качества - трябва да може да изпълнява в най -висока степен програмите и функционалностите които са описани в характеристиките. Също така, да не се разваля почти веднага след изтичане на гаранцията. Склонна съм да платя повече, но уреда който закупя да ми служи по-дълго време. За мен е по важно да работи по-качествено, отколкото икономично. Например за пералнята да не намачква дрехите.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
За пералнята - възможност да променям време на пране и градуси. Задължително да има програма за по-чувствителни тъкани и съответно да не ги намачква при изплакване и центрофуга. Програма за спално бельо и такава за вълна.
Сушилня - да има програма за чувствителни материали, за вълна и също така да мога да удължа времето, ако видя че не са напълно изсушени.

# 427
-Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - да има повече функции особено когато става въпрос за пералня и сушилня, защото видовете материи са много.

-Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Все още нямам сушилня, но скоро ще си купувам. На пералнята използвам както кратките програми, така и останалите, които са за пердета, ризи, вълнени материи и др.

# 428
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Означава възможно най-дълго време да работи, да си изпълнява всички функции без проблем.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Най-често използвам пара преди пране. Разнообразие от програми, градуси и най-вече допълнителни екстри!

# 429
  • София
Качественият уред е този, за който съм сигурна, че няма да ме изостави изненадващо без причина, да върши работата си добре. Този, който не създава проблем още преди му изтече гаранцията. Да е и икономичен на енергия. Да има не много, но полезни функции за моето домакинство.
Най-често използвам програмите за памук, а също и за по-експресно пране на ежедневни спортни дрехи.

# 430
За мен, качествен уред  означава  уред, който да не ми създава грижи, да е с дълъг живот, икономичен, с избор на програми, които да отговарят на нуждите на семейството ми,
Сушилнята ми е безценна що се отнася до сушене на бельо и хавлии. На пералнята харесвам и дългите щадящи програми и кратките програми, както и тези за вълна и обувки/маратонки.

# 431
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качествен за мен означава в тази последователност:
1. С дълъг живот (поне 15г за пералня) при нормална използваемст, т.е. уреди, които се развалят скоро след като им изтече гаранцията за мен са боклуци
2. Практична функционалност, например за пералня да има опция за регулиране на температурата, за бързо пране, за ултра бързо пране, за капризни материи и тн

Най-често ползваме програма за пране на 40 градуса, easy care, с натиснат бутон за допълнително изплакване, с натиснат бутон за по-бързо пране, центруфуга 800. Най-важното ми изискване е да е качествен уредът, т.е. както горе съм пояснила да е с дълъг живот и добра функционалност.
Сушилня нямаме. Не желая да ползвам, предпочитам дрехите да съхнат навън, което е предизивикателсвто през зимните месеци, но все пак е по-добрия вариант за мен.

# 432
  • Не съм от тук и съм за малко
Качествен уред за мен означава да си изпълнява функцията добре и да има дълъг живот. Не обичам да сменям уреди, особено големите.
Пералня ползвам на практика ежедневно, най-често програма за памук, 30 градуса, къса или дълга, зависи от дрехите. Сушилня, без летния сезон, програмата за почти пълно изсушаване на памучни дрехи.

# 433
За мен значи дълъг живот + функции, които се отразяват на текущото ми потребление.

Най-често използвам програмата за кратко пране на 40мин за повечето дрехи. А на сушилнята използвам най-често програмата за по-ниска температура.
Имам изисквания като да са качествени, т.е качествени материали + дълъг живот / безпроблемен 😁

# 434
  • Русе
Качественият уред трябва да е енергоспестяващ и с дълъг живот.
Най-често използвам програмите памук и деликатно пране.Предпочитам уредите да имат кратък цикъл за пране и сушене и да са безшумни.

Общи условия

Активация на акаунт