Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 666
  • 437
  •   1
Отговори
# 405
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Всички тези характеристики са важни. Като студентка, която работи на две места доста честно нямам много време за домакинските задължения - искам от качествения електроуред да е надежден, възможно най-енергийно ефективен и удобен за употреба. Бош е класа и всяка стотинка дадена за тази марка си заслужава напълно.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Най-често пера на 30 градуса, защото не отделям цветно, бяло и тъмно пране (кой все още го прави, живеем в 21 век Simple Smile  , а се доверявам на цветоулавящи кърпички. Най-важното ми изискване към сушилнята е да успява да изсуши и най-плътните хавлени кърпи - тази на АЕГ не се справяше с тях, но откакто инвестирах в Бош забравих за разстилането на дрехи по дивани и легла Simple Smile

# 406
1. Какво за вас означава „качествен уред“ - качествен уред за мен означава да върши добре това, за което е предназначен, да бъде надежден в работата си, да е енергоикономичен и ефективен, да има дълъг живот, да не се налагат ремонти или да се  смени бързо след закупуване. Много държа и на това уредите да са тихи, когато работят. В този смисъл инвестицията в уред Бош напълно си струва.
2.   Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - За мен е изключително важно пералнята да пере добре при по-ниска температура, защото има и такива, които не го правят. А пералнята Бош се справя чудесно тук.  Аз държа пералнята да има кратка програма и програма за половин пране, тъй като не обичам да събирам повече дрехи. Относно сушилнята за мен е важно да не  свива дрехите.

# 407
Качествен уред е този, който е ефективен, да няма проблеми при експлоатацията, да има удобни програми, да е икономичен, да е функционален и да има дълъг живот.
Най-често използвам кратките и икономични програми. Изискванията ми са да са безшумни и да има повече програми.
Повечето уреди вкъщи са на Бош, защото те покриват моите изисквания...

# 408
За мен качествен уред е този, който функционира икономично, има дълъг живот и покрива основните ми изисквания.
Програмите на пералнята, които най-често използвам са за памук, синтетика, половин пране. Изисквания ми към пералнята са да изпира и центрофугира прането добре, да се регулират обороти и температура.

# 409
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
На първо място - дълъг живот и минимална поддръжка, уред на който мога да разчитам и да не се амортизира още първия месец.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Памук, миксирана, делекатни и пух. Да има разнообразие от програми. Да са икономични, но това да не влияе на добро изпиране, изплакване и сушене. Да не свиват и да не намачкват дрехите. Прането да не излиза с лоша миризма. Задължително да имат отложен старт и сушилнята да може да изпразва сама контейнера си.

# 410
За мен, най-важното е уреда да е дълголетен и лесен за използване и поддръжка. Обикновено ползвам 1-2 стандартни програми, затова не ми трябват много функции.

# 411
Радвам се да видя любимата ми марка във форума. Вкъщи всеки уред, който е за подмяна, го заменям с Bosch. Към момента имам от марката пералня, съдомиялна и хладилник. Нямам забележки.

На първо място да върши добре работата за която е купен. Друго важно за мен е дълъг живот без сериозни ремонти. Функционалността е последното нещо на което държа.

Сушилня нямам. От програмите на пералнята ползвам:
- 40 и 60 градуса памук, предимно със съкратено време- около час
- микс памук и синтетика
- кратката 30 минутна програма.
Изискването ми е- добре изпрани дрехи и добре изплакнати.

# 412
Качествен уред означава да е икономичен и с дълъг живот.
Ползвам най-често програмите: Еко, памук и за деликатни тъкани.

# 413
Вкъщи само хладилникът и прахосмукачката не са Бош 😊 вече 5 години, откакто сме направили ремонт ни служат вярно.

Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред означава да бъде надежден, ефективен и издръжлив във времето.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Най-често ползвам бързата програма като според дрехите избирам градусите и оборотите. А за сушилнята - деликатна. За мен е важно да са тихи, висок енергиен клас, разнообразни програми и да имат смарт функции.

# 414
  • София
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- Да е здрав, без нужда от ремонти, по възможност икономичен - нисък разход на енергия,  да притежава функциите от които имам нужда.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- За пералнята ползвам по-често кратките програми, а за сушилнята съм си харесала една и ползвам само нея.
Изискването ми и към двата уреда е да са тихи - имах една пералня, което беше ужасно шумна и я смених с най-голямото удоволствие.

# 415
За мен качественият уред е лесен за употреба, но функционален и надежден. Трябва да бъде лесен за поддръжка, за да не се хаби много време в това. Точно с тази цел си купихме сушилня Bosch, заради лесното почистване на филтрите.

Като се замисля  използвам главно три програми и на двата уреда - за памук, за синтетика и бърза програма. Изискванията ми са да перат/сушат добре и крайния резултат да е чисти и добре ухаещи дрехи Simple Smile

# 416
За мен това е дълъг живот на дадения уред, също е важно да бъде икономичен и функционален.

Аз най често ползва програма за смесено пране , за памук и кратка програма за летните дрехи . А за сушилнята за смесено пране или памук.

# 417
Важното е да ми вършат работа и да са здрави. Не бих искала през някоя година да си сменям уредите, особено хладилник, пералня или съдомиялна

# 418
  • Някъде по Дунава
Качествения уред за мен е функционален и с дълъг живот.
Най - често ползвам програмите микс.

# 419
Качествен уред означава дълъг живот на уреда, да си изпълнява функциите без да има нужда от допълнителна работа  от моя страна(например доизпиране).
Най-често при пералнята използвам бързото изпиране, а при сушилнята лесното гладене.

Общи условия

Активация на акаунт