Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 600
  • 437
  •   1
Отговори
# 390
- Качественият уред е този, който ми служи вярно дълги години - докато не поискам да го сменя заради нови функционалности, а не защото се е развалил. И също така да е с добре помислени програми, които да отговарят на реални нужди и да са добре изпълними.

- Най-често използвам програмите за смесени тъкани също и за фино пране.

# 391
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качественият уред трабва да е възможно най-безшумен,  икономичен, да има кратки програми и да е издражлив.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди.

На пералнята и сушилнята ползвам кратките програми.
Изискванията са ми да изпира и изплаква безупречно на кратката програма.
Сушилнята да преизчислява времето за сушене

# 392
Функционалността и дългия живот на уреда.Да има кратки програми и да е икономичен.На пералнята и сушилнята ползвам обикновенно кратките програми.

# 393
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - И трите изброени са от съществено значение, когато избирам уред. Относно функционалностите, може да не са толкова много на брой, но да са съобразени с целите за използването.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Най-често ползвам програма за смесени тъкани, за памучни тъкани и за деликатни. По някой път се налага да ползвам и по-бърза програма.

# 394
  • Пловдив
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред за мен е този, който има дълъг живот.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Програма за час и 30 мин за пране. Искам пералнята да има програма , с която сама да си намаля времето за пране, след като си изтегли прането.

# 395
  • Най-красивата страна
Качественият уред е комбинация от дълъг живот,икономичност и повече функции.
Най-често използвам кратки и еко програми.

# 396
За мен качественият уред е този, който съчетава икономичност, издръжливост, дълъг живот и лесна употреба. Той внася удобство в ежедневието, но с ясен респект към природните ресурси.
Използвам най-често програмите за бяло и за цветно пране; не пускам дълги програми.

# 397
В къщи също сме с пералня Bosch. Вече пет години активна експлоатация без проблеми. Най - често използвам бързата програма на 30 градуса, но често пускам маратонки и раници. Фурната и вградения кухненски плот са също на Bosch. Нямам никакви забележки към уредите.

# 398
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качественият уред върши работата си добре, без да създава проблеми, не се чупи дълги години и веднага, след като му изтече гаранцията. А ако става дума за по-голяма техника - да е и икономичен откъм ток. Много функции са напълно излишни, поне за мен.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Когато ползвам сушилнята и пералнята, най-често използвам програмите за кратко пране, допълнително изплакване.

# 399
качествен уред означава да е с дълготрайност, да е направен от качествени еко материали , да е с възможно най-висок енергиен клас, лесна за ремонт след гаранцията.
обикновено избирам кратки програми. в детството ми Бош е бил синоним на немско качество

# 400
За мен качествената пералня трябва да бъде преди всичко безшумна, тъй като е разположена в кухнята, а кухнята е част от общото пространство с хола. Много държа уредът да работи тихо, без да нарушава уюта и спокойствието в дома.
Важно е също така да пере добре и ефективно, дори при кратки програми. Често използвам бърз цикъл от 20 минути за изпиране на няколко дрехи (обикновено 3-4 броя), затова очаквам добри резултати дори при кратко време на пране.
Предпочитам пералнята да предлага разнообразие от програми, за да мога да избирам според нуждите – деликатни тъкани, вълна, спортни дрехи и др.
Не обичам често да сменям техника у дома, затова за мен е изключително важно пералнята да бъде надеждна и с дълъг експлоатационен живот. Търся уред, на който мога да разчитам дълги години напред.

# 401
Избирам домакинските уреди вкъщи с повече функционалности, дори да не използвам често в последствие всички, но е добре да ги има. Да са икономични и с дълъг живот, а не веднага след гаранция да дават дефекти, както нерядко се случва.

За пералнята ми е важно да е с голям капацитет, да има програми и за кратко пране, за освежаване, да събира и големи завивки за изпиране. Интелигентни програми с функции за изпиране на силно замърсени дрехи и с петна, деликатни материи.
А за сушилните да не свиват най-вече дрехите при сушене и да не излизат намачкани на хармоника. Имам сушилня на Bosh и е най-добрата ми покупка. Ползвам най-често програма памук и микс. Дрехите излизат идеално сухи и без гънки. Лесна за обслужване и незаменима, особено зимния сезон.

# 402
Пералнята ни в момента е комбинирана и това е много удобно, предпочитам практични и функционални уреди.

# 403
За мен качествен уред е да има дълъг живот, да не се чупи лесно, икономичен и да е лесен за употреба.
На пералнята използвам основно кратка програма и държа да има такава.

# 404
За мен качествената пералня трябва върши работата си добре и не създава проблеми дълги години,  трябва да е безшумна и икономична. Предпочитам да има повече програми, за да мога да избирам според нуждите, както и опции за избор на температура.
Искам и пералнята да има програма, с която сама да си намаля времето за пране, след като си изтегли прането.

На пералнята най-често използвам програмите за кратко пране, памук и микс.
Сушилня нямам, но обмислям да си купя, като и там изискванията ми са за ниско ниво на шум, икономичност и разнообразие от програми.

Общи условия

Активация на акаунт