Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 646
  • 437
  •   1
Отговори
# 375
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качественият уред комбинира освен всичко, което сте изброили и удобство при ползване, издържливост на сериозна употреба.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често използвам програмите за пране на 40 и 60 градуса за памук, икономична и за деликатни тъкани. Същите програми и на сушилнята след това. Изискванията ми са да работят безотказно и икономично.

# 376
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
И трите определения изброени от вас,  както и при повреда частите да се намират свободно на пазара и да не са на цената на нова пералня.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?- На пералнята използвам програмите за памук, смесени тъкани и цветно пране, понякога използвам и кратката програма, която при моята пералня е 30 минути, както и отложен старт.  Изискването ми е относно нивото на шум при центрофугиране- да е тиха. Качеството на изпиране зависи от препарата за пране. Сушилня нямам.

# 377
  • София
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- да има дълъг живот, да притежава функциите, които са ми необходими, лесна поддръжка

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- най-често ползвам кратки програми, за деликатни тъкани и без центрофуга

# 378
  • Някъде там
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

За мен качественият уред е комбинация от надеждност, икономичност и практични функции, които улесняват ежедневието. Важно ми е да е енергийно ефективен, с дълъг живот и интелигентни програми, които да се адаптират към нуждите ми. Много държа на добро обслужване и гаранция.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

На пералнята най-често използвам програмата за памук и прането с пара – тази функция ми е много важна, защото дрехите излизат освежени и с по-малко гънки. Сушилнята ми е на марката Бош и съм много доволна – най-често ползвам програмата Микс с опция за лесно гладене. Най-важното за мен е уредите да се грижат добре за различните материи и да ми пестят време и усилия.

# 379
  • Горна Оряховица
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - За мен качественият уред следва да има достатъчно ефективни функционалности, да е икономичен - с нисък разход на енергия, дълга гаранция;
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - използвам най-често кратките програми. Откъм изисквания ми е важно да се запазва качеството на дрехите - да не се свиват излишно или съсипват по някакъв начин.

# 380
За мен качествения уред трябва да включва и трите изброени от вас предимства.
Обикнивено ползвам изпиране Cotton 40-60градуса, в зависимост от нуждата и програмата за чувствителни тъкани.

# 381
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - И хубав външен вид Simple Smile
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?- Сушилня не ползвам, а на пералнята най-често използвам 'памук 30 градуса" и "памук 60 градуса". Понякога и "бързата програма". Най- големите ми изисквания са качеството на продукта и съответно качество на изпиране

# 382
Най-много използвам програмите за бързо пране, памук и сушене, синтетика и сушене, ръчно пране. Използвам ги и самостоятелно и със сушене.
За мен е важно уреда да има по-дълъг гаранционен срок или да има възможност за доплащане на допълнителна гаранция, лесен за работа/разчитане.  Също са важни и ръчните настройки на температурата, а не примерно на памук да дава само 60 или 90 градуса.

# 383
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности и  икономичност. Освен това, когато избирам уред се съобразявам с марката. Предпочитам да купувам марки уреди, които са съсредоточени в производството на точно такъв тип уред.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Най-често използвам програмата за памук, както и кратката програма, когато просто искам да освежа  някои дрехи. Нямам сушилня.
Изискванията ми са да са тихи, икономични и да имат по-дълга гаранция.

# 384
Качествен уред за мен значи лесно да се работи с него и да е ефективен. Може да няма 20 функции, но да има тези, които ми трябват. И да е икономичен доколкото е възможно. Да е лесен за поддръжка също, освен разбира се да не дава дефекти, това няма нужда от уточнение.
Пералнята я ползвам основно на 3-4 програми, другите са ми малко излишни. Основно на 40° за час или 2, като понякога пускам и функцията допълнително изплакване.

# 385
Качественият уред е този, който върши работата си добре, без да създава проблеми. Този, който не се чупи веднага след като му изтече гаранцията. А ако става дума за по-голяма техника - да е и икономичен откъм ток. Не обръщам чак такова внимание на броя функции,  много функции са напълно излишни, поне за мен.

Когато ползвам сушилнята и пералнята, най-често използвам програмите за експресно пране.

# 386
Качественият уред върши работата си перфектно, има дълъг живот и е функционален. Важно е да работи по правилния начин и да улеснява работата ми с него, спестявайки време и усилия. Здравият мотор, добрата мощност и качеството на материалите за изработка са от ключово значение.
Голяма част от уредите ни вкъщи са Bosch. Една акумулаторна прахосмукачка идеално ще допълни колекцията.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди

Най-често ползвам програмата за бързо пране/сушене.
Тези за черно и смесено пране, за памучни тъкани. Трябва да призная, че при перални и сушилни Bosch няма излишни програми и всички се използват.
Вкъщи сме с пералня и сушилня Бош. Не  их ги сменила за друга марка за нищо на света. Двата уреда се свързват помежду си “общуват” и така спестяват значителни усилия от моя страна. Дрехите почти не се свиват и винаги излизат сухи, а не влажни, както при повечето ми познати с други марки сушилни.

# 387
  • Вдън горите тилилейски
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - За мен "качествен уред" означава да е икономичен, с дълъг живот и лесно да се работи с него, различните екстри не ме впечатляват особено.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Използвам най-вече програмите за смесено и ежедневно пране. Изискванията ми са да са икономични, да изпират/изсушават добре, да мога да избирам температурата и центрофугата към всяка програма, а не да са фиксирани.

# 388
  • София
Качественият уред трябва да включва и трите предимства, но функционалността и дългия живот са по - важни за мен от икономичността.
 Най- често пера на 40 градуса , но се опитвам да използвам всимки програми - спрямо тъканите и силата на замърсяване на текстила .

# 389
За мен функционалността и дългият живот са важни за избора на уред.
Използвам програмите за памук и синтетика .

Общи условия

Активация на акаунт