Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 647
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
  • София
1.Дълъг живот без ремонти, безшумна, да има програма с отложен старт-пускам пералнята предимно на нощна тарифа на тока почти всеки ден, енерго-спестяваща, да изпира добре.
2. Най-често ползвам програмата на 60 градуса за 2 часа през нощта или ако е през деня на 30 минути.

# 361
Качественият уред за мен, трябва да има повече функционалности, дълъг живот и да върши ефективно работата си.
Използвам най-често бързата програма на пералнята и най-сушащата на сушилнята.

# 362
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- За мен качествен уред е този който е с дълъг живот и работи и след гаранцията, важно ми е и да е безшумен и икономичен, с избор от всякакви програми, според нуждите ми дали ще е лратка програма за летния сезон или програма за качествено изпиране на силно замърсени дрехи.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- Имам комбинирана пералня със сушилня поради липса на място за два отделни уреда. Най-големите ми изисквания са към пералнята е да има кратка програма и такава за вълнени и за памучни дрехи. А към сушилнята - за изцяло сухи дрехи и по възможност да не са много намачкани сшед това.

# 363
За мен ,,качествен уред,, съчетава функционалност и икономичност.
На-често ползвам програмата на 40 градуса за 40 мин., която имам ня пералнята. За мен е важно качественото изпиране, да има високи обороти и да е тиха.

# 364
  • София
За мен качествен уред е този, който е издръжлив и работи дълго без да се износва и създава проблеми. Гаранцията и утвърдената марка също са важни. Да е икономичен и щадящ околната среда.

Имам комбинирана пералня със сушилня, най-често използвам основната програма. Гаранцията, наличие както на еко, така и на бързи програми е важно за мен и, разбира се, доказаната марка.

# 365
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Съотношение цена-качество е изключително важно. Не държа да има прекалено много функционалности, но пък е важно уредът да е икономичен и с дълъг живот, защото ги използвам ежедневно.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - На пералнята използвам най-често програмата за ежедневно изпиране на 40 градуса. А на сушилнята използвам бебешката програма. Изискванията ми са уредите да не са прекалено шумни, да се е енергоспестяващи и да имат удължена гаранция.

# 366
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен много важно е един електроуреди да бъде качествен и с дълъг живот, да отговаря на описанията и да изпълнява функциите по тях.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
За пералня често ползвам кратка програма, а за сушилня такава с ниска температура, за да предпази дрехите от увреждане.

# 367
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?]
Истински качественият уред за мен има дълъг живот, всяка екстра е само плюс.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
 Най-много ползвам функцията отложен старт за пералнята и микс сушене на сушилнята. Основното ми изискване и към двете е по-нисък шум, лесно управление и почистване.

# 368
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
**Качествен уред е съвкупност и от трите за мен. Плюс добра изработка от здрави материали, гаранция, сервизно обслужване.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Най-често ползвам стандартни програми за цветно, миксирано пране, бяло и кратка. Важно е да има и специализирани програми з различни материи или спортни дрехи, важно ми е да има кратка програма.

# 369
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - функционалност,приятен дизайн,да е икономичен и с удължена гаранция,при нужда лесно да се намират части и консумативи за него.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - инокомична програма,програма за деликатно пране и за самопочистване.
Държа пералнята да пере добре и със студена вода,да не е шумна.
За сушилнята също да не е прекалено шумна,да не свива дрехите и да има опция за пухени завивки и якета.

# 370
За нас „качествен уред“ означава дълъг живот. Обикновено използваме по 1-2 от функционалностите. На пералнята използвам основно най-кратката програма и програмата за отделно изплакване и центрофуга. На сушилнята използвам програмата за смесени дрехи.

# 371
За мен качествен уред е комбинация от дълъг живот, икономичност и ефективност. Ползвам основните програми на пералнята, като за мен е важна кратката програма на изпиране, за малко замърсени дрехи. Също така държа и на отложеният старт и да е тиха.

# 372
Качествен уред , който не мърда, безшумен е и не мачка дрехите.Предпочитам комбинирана пералня Simple Smile

# 373
Kaчествен уред е, който няма да спре на първия месец. Ще се справя отлично със зададените му функции, ще е икономичен, няма да вдига много шум.

Нямам сушилня, защото съм в планината и обичам да си простирам дрехите  навън да съхнат.
Обичам си пералнята, служи ми вярно. С внимание купувам прахове, подбирам дрехи по цветове, гледам да ползвам по-дълги програми.

# 374
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?  - Качествен уред е комбинация от всичко! Най-вече дълга и вярна служба. 😃 Повечето функции не са излишни никога, дори в момента да не се използват, все някога ще се наложи. Както се казва - Колкото повече, толкова повече!

За съжаление нямам сушилня. На пералнята почти всичко пера на auto 🫣. Да изпира хубаво, да има все пак и бързи програми и самопочистваща програма! Да не миришат дрехите на гадно, дори туко що изпрани!

Общи условия

Активация на акаунт