Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 652
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Да има дълъг живот определено. Да не дава фабрични дефекти и през година да ми се налага да викам сервизен техник. Разбира се, да е икономичен също.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често ползвам програма памук на 30 градуса.

# 346
> Според мен качественият уред е практичен, удобен, икономичен,  с достатъчно дълга гаранция, за да съм спокойна, а предимство биха била различни полезни за мен и семейството ми функции.

> Най-честно използвам програмата за пране на памучни дрехи на 60 градуса. Не разполагам със сушилня. Най-важното ми изискване е дрехите да са със запазени размер и вид след пране, защото ми се е случвало да се свият или цветовете да са съсипани след пране.

# 347
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Всичко това, но по-голяма гаранция на уреда.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често 2 програми. Особено през лятото много често се ползва кратка програма. През повечето време програма микс.

# 348
За мен качествен уред означава да съчетава надеждност и дълъг живот, като същевременно предлага достатъчно функционалности, които да улеснят ежедневието ми.

Най-често използвам стандартната програма за памук . В същото време, ценя наличието на икономични и деликатни програми. Основните ми изисквания към пералнята и сушилнята са леснота на използване и ниска консумация на енергия.

# 349
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качествен уред за мен е този, който си върши добре работата, за която е предназначен. Хубаво е да работи дълго, но и да работи добре трябва. Икономичност та също е хубаво нещо, но не и за сметка на качеството.  Имали сме пералня, която беше толкова икономична на вода, че трябваше ръчно да доливаме вода, за да може да изпере дрехите.

Няма сушилня, пералнята ни има някаква повреда в програматора, на много години е вече, и без проблемните програми, които ползвам са пране на 30 или 60°, допълнително изплакване и центрофуга. Обмислям нова пералня и най-големите ми изисквания са да пере отлично, но щадящо дрехите, да не е много шумна и ако възникне проблем в гаранционния срок, да има сервиз, който реагира бързо и адекватно.

# 350
-Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
-  Уред, който не се нуждае често от ремонти и поддръжка, който е утвърдена марка и е много функционален.

-Пускам пералня и сушилня само на кратки програми и стандарти програми за памук и микс.

# 351
  • София
Качественият уред е този, за който съм сигурна, че няма да ме изостави изненадващо без причина, да върши работата си добре. Този, който не създава проблем още преди му изтече гаранцията. Да е и икономичен на енергия. Да има не много, но полезни функции за моето домакинство.
Най-често използвам програмите за памук, а също и за по-експресно пране на ежедневни спортни дрехи.

# 352
Здравейте!
Ето и моите отговори по въпросите:
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Отговор: За мен и моето семейство „качествен уред“ означава той да е ефективен, икономичен и тих.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Отговор: На пералнята най-често използвам програмите за пране на памук и кратките (ежедневен експрес). За мен е важно прането да се изпира добре, да не се намачква и да има високи обороти на центрофугата.

Поздрави!

# 353

Да е икономичен, с дълъг живот и тих.

40 градуса за памук и синтетични. Най-голямото ми изискване е за размерите, защото пространството ни е ограничено.

# 354
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте,
- Качествен уред за мен е предимно уред, който е здрав, не се чупи лесно, има издръжливост и дълъг живот.

- Нямам големи изисквания към тези уреди специално. Най-много ми е важно да са икономични. На пералнята използвам най-често кратката програма, а сушилна всъщност нямам.

# 355
  • София
За мен „качествен уред“ означава комплекс от  функционалност, икономичност и  дълъг живот. Важно е също така съотношението цена/качество.
Предпочитам да платя по-висока цена, но да съм сигурна за качествата на продукта. Вкъщи използваме уреди Bosch и определено съм доволна.
Отговор: Най-често използваната програма за пералня е памучно и деликатно пране. Обикновено използвам кратките и икономични програми.

# 356
* Какво за вас означава качествен уред - 1. Доказана марка, 2.  Опция за избор на видове цикли на пране, 3. С висок енергиен клас.
* Кои програми на пералнята най-често използвате-   Програмата  за различни видове тъкани, спортно облекло и бързата програма.

# 357
Качествен уред за мен е този, който отговаря на моите нужди, има програмите, които аз търся- и кратки, и дълги, на ниски, на високи градуси и обороти, да е издръжлив и лесен за екплоатация.

На пералнята си Бош ползвам програмата за смесено пране на 40 градуса около 1 час и кратката, 30-минутна когато ми се налага бързо да изпера по- малко пране. При сушилнята използвам също програмата за смесено пране, степен за гладене най- често, също около час е като времетраене. Другите често използвани вкъщи са за чаршафи и освежаване

# 358
Всички уреди в нас са Бош.Харесвам марката и ми служи вярно много години.
Пера на 40 градуса за смесено пране.

# 359
  • София
За мен е важно е да е издръжлив един уред. Не е лесно да се сменя пералня или сушилня. Големи са и трудни за пренасяне, затова залагам на малко по- скъпи , но качествени. Програмата на която често пера е кратката програма и тази на 90* градуса

Общи условия

Активация на акаунт