Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 654
  • 437
  •   1
Отговори
# 330
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

На първо място-дълъг живот и добра функционалност!Не държа на многото функции,а на качествените такива.Икономичността е следващия фактор по важност.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Използвам много малко програми на пералнята и сушилнята.Пералня-30 и 40 градуса(най-често съкращавам времето на програмата) ,понякога кратка 20-минутна или деликатна програма.Сушилнята основно ползвам стандартната програма за памук.Изискванията са надеждна марка+икономичност.

# 331
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествения уред е да има дълъг живот, да е икономичен от към ел.енергия и да има разнообразни програми .
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често пера на 40* цветни, 60* бяло и 30* пердета, маратонки и вълнени.
Държа да не ми се мачкат дрехите и да не оставят мъхчета и косъмчета в прането.

# 332
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- да е достатъчно издръжлива, както на натоварване, така и във времето. Също да има достатъчно функции, които да са ми от полза.
- пране синтетика, кратка програма и програма за памук. Изискванията ми са да не пере много дълго време, да има кратка програма и да не ги намачква дрехите.

# 333
  • там край морето...
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - качествен е уреда , който ми служи по-дълго от гаранцията , и има разнообразие от функции, икономичен е на ток, работи безпроблемно и не се налага да се правят чести ремонти след 2 години гаранция. 

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - все още нямам сушилня, но при избор на пералнята за мен беше важно да има функции за половин пране, отложен старт, деликатни дрехи и програма за нови дреха - кратка , която да е по-скоро за освежаване . Също да има възможност за съкращаване на времето на програмата - 3 часа програма за памучни тъкани ми идва в повече 😄. След развалянето на последната пералня , в която бяхме инвестирали много средства , а тя не изкара и 8 години , и два ремонта на лагери, определящо беше и цената - този път се спрях на по-евтина , но пак има 10 години гаранция на мотора .

# 334
  • Пловдив
 1.   Иновацията,която усетих  от креативните уреди   BOSCH  създадени  с грижа за личното здраве и здравето на природата !   Вълшебни резултати за миг-Абракатабра  !  Интелигентна свързаност! Гаранция за успешна експлоатация доказана с редица  тестове !
 2.   Програмата Wash & Dry 60' и програмата Hygiene Care

# 335
  • софия
Качествен уред означава за мен да си върши работата, която е заявил, да има дълъг срок на употреба.

Ползвам най - дългите програми за пране и сушене.

# 336

- За мен лично "качествен уред" означава дълъг живот на уреда, икономичност на енергия, добро и лесни за употреба функционалности и удовлетворение от постигнатия резултат.

- най-често използвам програма на 40 градуса с центрофуга на 800 от програмите на пералнята, както и кратка програма за деликатни дрехи. От сушилнята - най-често програмата за памучно пране

# 337
  • Ямбол
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - безшумна със нисък разход на енергия, удължена гаранция,  икономична,

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?  Пера обикновено на 40-смесени но  рядко пускам  на 60 градуса. Пералнята трябва да е безшумна и икономична. Сушилня имам и я използвам cамо за по бързо съхнене най вече през зимата.

# 338
Качествен уред е да изпълнява точно функциите, за които е купен, да съм максимално удовлетворена от резултатите, които повучавам след употребата на уреда, да е лесен за употреба и поддръжка като миене и сушене, да има дълъг живот.
Пералнята я използвам най-често за кратки програми за ежедневно (през ден,-два) пране. Сушилнята я изоплзвам предимно зимата и то в редки случаи.

# 339
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - повече програми и икономичност.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - най-често ползвам кратките програми.

# 340
Качествен уред за мен е да си върши добре работата спрямо параметрите спрямо, които съм го закупила. Да е икономичен и функционален да има дълъг живот на експлоатация. Пера на 40 градуса ,държа да има кратка програма.Сушлнята да не мачка много дрехите.Да са безшумно.

# 341
  • Бургас
Качествен уред за мен е уредът с дълъг живот и повече функционалности.
Най-често на пералнята ползвам пране на 40 градуса и 60 градуса с допълнително изплакване. Не искам икономични уреди. За мен това е за сметка на качеството.

# 342
Какво за вас означава „качествен уред“ – икономичност (да е енергоспестяващ е задължително); повече функционалности (повечето функции ми дават възможност да улесня себе си в домакинската работа), дълъг живот ( не виждам смисъл да сменям уреди през половин година, затова избирам качествен уред, макар и на по-висока цена, но с гаранция, че ще си го ползвам с удоволствие в близките поне 5 години); красивият външен вид също ми е важен, за да ми пасва на усещането за естетика (може да е някаква супер марка, но ако на външен вид уредът е като очукана тухла четворка няма да е моето).

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - При пералнята най-често пера на програма за смесено пране, другите по-често използвани са ми за вълнени дрехи, за фитнес дрехи и маратонки. Сушилня нямам, но имам голяма тераса и си я ползвам за целта. Simple Smile
Към пералнята изискването ми е да е безшумна, задължително трябва да енергоспестяващ уред, понеже я използвам много. Трябва да е с голям обем вместимост 8кг поне, да е лесна и интуитивна откъм опериране с нея, с автоматичните програми (защото трябва да я пускат още 2-ма човека у дома, а те не гледат особено какво правят и вадим накрая кукленски дрехи Simple Smile), да има функция за самопочистване на барабана.
Предпочитам пералнята да си е само пералня , а не хибрид със сушилня.

# 343
Качествен уред е такъв, който не ми се налага да ремонтирам често. Сушилня нямам, на пералнята използвам основно две програми- за цветно и бяло пране. Лятото от време на време пускам и една много бърза за освежаване на не много замърсени дрехи.

# 344
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - повече програми, нисък разход на енергия.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползвам кратките програми.

Общи условия

Активация на акаунт