Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 093
  • 437
  •   1
Отговори
# 45
За мен качествен уред е този който работи без да ми създава проблеми. Който отговоря на всичките ми изисквания за функционалност.
Програмата на пералнята която ползвам е за памучни дрехи на 30 градуса. Сушилнята я ползвам пак основно за памучни.

# 46
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- интересувам се изцяло от ефективност и дълъг живот, останалото не е на дневен ред в дома ми.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- най-често използвам бързата програма на пералнята, защото с две деца ми трябва често и бързо пране. Сушилнята почти винаги е на програма за памук. Винаги избирам уред на доказана марка, важен ми е капацитетът.

# 47
  • София
За  мен качественият уред е този, който върши работата си добре, да е дълготраен и икономичен.

На пералнята ползвам много малко програми. Пера почти всичко на памук, като само градусите са различни за бяло и цветно. Използвам и програма за пуловери и за якета. Сушилня ползвам рядко, но задавам или време, или до готовност пълно изсъхване.

# 48
За мен „качествен уред“ означава комбинация от иконимичност на ток и вода надеждност и голям обем.

Най-често ползвам програмата за памук и възмобно най- кратката програма. При сушилнята – стандартна за памук и по-щадяща за фини тъкани. Най-големите ми изисквания са пералнята да събира много дрехи, да има и кратки и дълги програми, а сушилнята да изсушава без да съсипва дрехите.

# 49
  • Пловдив
1. Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - безшумeн, нисък разход на енергия, удължена гаранция, надеждност, икономичност,

2. Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?  Пера обикновено на 40, рядко на 60 градуса. Пералнята трябва да е безшумна и икономична. Сушилня имам и я използвам cамо зимно време.

# 50
  • Телиш/Плевен
За мен „качествен уред“ означава да е икономичен и с дълъг живот.
Нямам сушилня, а на пералнята ползвам най-често програмите: Еко, синтетика, памук и за деликатни тъкани.

# 51
1.   Качествен уред означава за мен: дълъг живот, икономичност и надеждна работа, а функционалностите да са практични, не излишни.
   2.   Най-често ползвам: програма за памук, бързо пране и еко режим.
Изисквания: да пере/суши добре, да е икономичен, тих и щадящ тъканите.

# 52
 Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен е уредът, който изпълнява функцията си безупречно и не създава проблеми
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Ползвам комбинирана пералня със сушилня и поради тази причина сушилнята е с ограничени функции и ползвам рядко. При пералнята ползвам най-често програмите за памук и синтетика

# 53
За мен един уред да е качествен, означава да ми служи за по-дълго време и да не се замислям на няколко години за смяна. Да е надежден и да има непреходен вид / функции. В много ситуации както аз казвам, въпреки новите технологии и електроника, старите модели имат душа - е това е качествен уред за мен.
Най- често използвам програми на пералнята, които са за 40 градуса пране или 60 градуса за чаршафи и бебешко пране, както и центруфуга. Нямаме сушилня.

# 54
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред е да има дълъг живот, да изпълнява добре функциите си, да е безшумен и енергоспестяващ.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Нямам сушилня, на пералнята ползвам най-често програмата за памук и еко режим.
Изискванията са ми да пере добре, да е тиха и икономична и да щади тъканите.

# 55
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качественият уред е надежден, има дълъг живот, икономичен е. Не е необходимо да има твърде много функционалности и свързаности.

При пералнята използвам "Еко 40-60" програма, която в зависимост от големината на прането и количеството перилен препарат изпира дрехите опитамло. Важно е пералнята да е икономична както за ток така и за вода, да не намачква дрехите, да има възможност за по-къси програми за случаите в които бързаш.
При сушилнята използвам програма за "Памук", повечето ни дрехи попадат в тази категория. Важно ми е дрехите да са добре изсушени след края на програмата, почистването на филтрите да е лесно и удобно, да е икономична самата сушилня и да не е шумна.

# 56
Качественият уред за мен, трябва да има повече функционалности, дълъг живот и да върши ефективно работата си.
Използвам най-често бързата програма на пералнята и най-сушащата на сушилнята.

# 57
Качественият уред е този, който върши работата си добре, без да създава проблеми, и който не се чупи веднага след като му изтече гаранцията.
Най-често използвам mix програмите на пералнята и сушилнята

# 58
  • София

Качествен уред наричам този, който си върши определената работа достатъчно дълго време, желателно икономичен откъм енергоемкост. Повечето функционалности често ми идват в тежест, често не са ми нужни и не се вписват в представата ми за качество. Много повече маркетинг отколкото реална полза.

Пералня : от всичките програми ползвам 2, 40° синтетика и 30° дейли. Изисквания : да ми помага с изпирането на дрехите, нямам други 🙂

# 59
1. За мен качественият уред е онзи, на който мога да се доверя дълго време. Не е нужно да има множество функции, които няма да използвам – важното е да свърши работата ефективно, да е икономичен и да не се разваля в най-неподходящия момент. Тихата работа също е голям плюс.

2. Най-често използвам кратки и еко програми – предпочитам бързо пране, но без компромис с качеството. При сушилнята държа дрехите да са добре изсушени, без да се свиват или намачкват прекалено. Уредите трябва да са лесни и интуитивни за управление – нямам време да чета инструкции всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт