Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 155
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
За мен качествен уред е този, който години ми служи безпрекословно и не се налага да викам техници за ремонт. Днес, големият избор от марки, прави изборът труден, но когато видиш уред от любима марка, доказала се във времето, те кара отново и отново да предпочиташ нейните  продукти .Да е икономичен, да е с добър дизайн и да има много функции. Най- често използвам програмата за синтетика и деликатни тъкани.

# 61
  • София
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред значи да изпълнява това, което пише в спецификациите. Аз лично държа на енегроефективност, ниско ниво на шум. Склонна съм да платя повече, ако знам, че уредът ще ми служи дълго и добре.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често ползвам пране и сушене на памук или смесени материи (на 60 и 40 градуса). Сушенето винаги до пълно изсушаване. Искам дрехите да са изпрани добре, със свеж аромат, изстискани, но не измачкани. От сушилнята очаквам да си върши работата без да мачка и без да вдига шум.

# 62
  • София
За мен качествен уред е този, който функционален, ефективен и служи дълги години.
В пералнята най-често перас на 40 градуса и на смесено пране.

# 63
Качеството вече да не изгърми преди изтичането на гаранцията.Пари за скъпи уреди не давам.
Пералня и съдомияла ползвам с кратките програми, родих се с тях.

# 64
  • BG
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
 Всичко взето заедно.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
На пералнята най-често използвам една за памучни тениски 40 градуса и друга наречена deep clean, а на сушилнята екстра сухо.

# 65
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Дълъг живот, добра изработка, достатъчно функции и разбира се - икономичност!
Най-често използвам програми за памучни тъкани и програма за изглаждане и дезинфекция с пара.
Важно ми е да е щадящо за дрехите, но да не се прави компромис с качеството на функциите. Важно е и да са икономични и тихи.

# 66
За мен качественият уред е този, който съчетава икономичност, надеждност и лесна употреба. Функционалностите също са важни, но най-важното е уредът да работи дълго и безпроблемно, без да се налагат чести ремонти. Харесвам техника, която е енергийно ефективна, тиха и с ясен интерфейс – без излишна сложност, но с всичко необходимо.

При пералнята и сушилнята най-често използвам програмите за памук, бързо пране и деликатни тъкани. Много държа на това уредите да се справят добре с петна, да пазят цветовете на дрехите и да не ги намачкват прекалено, за да не губя време с гладенето. От сушилнята очаквам не само да суши, но и да пази дрехите меки и без статично електричество.

# 67
Качествен уред за мен е такъв с дълъг живот,направен от качествени материали и разбира се да има изискваните програми.
С две малки деца и няколко домашни любимеца,прането вкъщи е ежедневие.Имам дни с по две перални и сушилни само,имам дни с по седем.С шеста серия на Бош съм от две години,нямам никакви забележки,сложени са с кит в килера,нито се чуват,нито съм имала проблеми до сега,какво повече да иска човек 😊.Най-добрата ни покупка,незаменими са 🥰.Най-ползваните програми са за памук и ежедневната/микс.

# 68
  • Пловдив
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен важното е един уред да е икономичен, екологичен, да се използва дълго време безпроблемно и да си изпълнява функциите добре.
Използвам най-често програмите за бяло и за цветно. По-рядко, за пердета и обувки. Изискванията ми за тези уреди са, като гореизброените: икономичен, екологичен, дълголетен и функционален.

# 69
Не обичам да заменям често уредите, така че държа на здравината.
Гледам да е бърза програмата, до час и половина, не пускам дълги програми никога, освен за сушилнята понякога.

# 70
За мен качественият уред е този, който работи надеждно, икономично и дълго време, без излишни функции, които не ползвам. Залагам на ефективност и лесно управление.
Най-често ползвам програмите на пералнята за памук на 40°C и бързо пране, а при сушилнята търся щадене на дрехите и минимално мачкане.
Очаквам от уредите да улесняват ежедневието ми, а не да го усложняват.

# 71
  • Елхово
Качественият уред за мен, трябва да има повече функционалности, дълъг живот и да върши ефективно работата си.
Използвам най-често бързата програма на пералнята и най-сушащата на сушилнята.

# 72
За мен „качествен уред“ означава надеждност и дълъг живот, но и икономичност. Най-често използвам при пералнята програма за памук, бързо пране и деликатни тъкани. При сушилнята – антиалергична или деликатно сушене. Най-големите ми изисквания: да пере/суши добре без да мачка прекалено и да е тих уред

# 73
  • София-Младост
Важно ми е да върши работа, а не просто да е марков уред, които да ми краси някой ъгъл. Цената също не е маловажна! И да не се развали точно когато му изтече гаранционния срок.
Ако  е прахосмукачка - всмукателната мощност, ако е пералня да има програма със съкратен цикъл, но да не е за сметка на прането. Ако е сушилня също.
Ползвам почти само една и съща програма на пералнята. За памучни дрехи, на която регулирам градуси и времето на пране. При сушенето е същото.

# 74
> Какво за вас означава „качествен уред“ – за мен означава повече функционалности, икономичност и дълъг живот;
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?- използвам кратката програма на пералнята, а за сушилнята използвам програмата за смесени тъкани. Изискванията са ми да бъдат качествени, да имат разнообразни програми, да не са прекалено шумни.

Общи условия

Активация на акаунт