Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 168
  • 437
  •   1
Отговори
# 75
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествена марка,да изпита добре, да не свива и мачка дрехите. Икономичен с добри показатели.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
На сушилнята mix,на пералнята също.
Обичам когато пералнята може да намали времето си.

# 76
*Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред означава да мога да разчитам на него дълго време, да мога лесно да работя с него, да е икономичен, да е тих.

* Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Нямам сушилня, защото няма място за нея, а много искам. На пералнята използвам голяма част от програмите в зависимост от вида на тъканите, колко са замърсени, на каква температура искам да ги изпера, да има ли центрофуга и на каква скорост, да изплаква ли два пъти, защото при нас водата е много мека и трудно се изплаква.

# 77
За мен качествен уред е комбинация от дълъг живот и достатъчно функционалности. Имам комбинирана пералня със сушилня от 2г и ползвам 2 програми - Eco и Бърза 3 часова програма.

# 78
  • Враца
Качествен уред, за мен означава да е функционален, да е издръжлив във времето и да ми върши работата, за която съм го взела. На пералнята най-често използвам 1-2 програми. За мен е важно да мога да сменям градусите и, да има кратка, но добре изпираща програма, както и да има висока центрофуга. Не на последно място и да не е много шумна. За сушилнята ми е важно да изваждам дрехите сухи, а не ръбовете им да са влажни, защото ми се е случвало с някои видове сушилни. Както и да не мачка дрехите и също да не е много шумна.

# 79
  • моята мила родна страна
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качественият уред е този, който върши работата си добре, без да създава проблеми. Този, който не се чупи веднага след като му изтече гаранцията. А ако става дума за по-голяма техника - да е и икономичен откъм ток. Не обръщам чак такова внимание на броя функции, защото при избора на техника си преценявам дали ще ми върши работа или не. А и според мен много функции са напълно излишни

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Когато ползвам сушилнята и пералнята, най-често използвам програмите за експресно пране, синтетика, памук, а също и за спално бельо и обувки/спортни дрехи.

# 80
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - средно аритметично от трите неща, т.е.златната среда !
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - еко тайм за пестене на вода

# 81
Всички уреди в новото ни жилище са на Бош, защото ни бяха масово препоръчани като най-качествени, с дълъг живот и работа без нужда от поправки.

# 82
  • Другата България
На първо място икономичен. Функционалностите не са ми толкова важни, защото тъй или иначе използвам само няколко програми и на пералнята, и на сушилната си. Все пак бих поставила това на второ място от гледна точка на  съхранението на дрехите/да не избеляват цветовете, да не се мачкат самите тъкани, да не се прецакват копчета, кукички и други подобни./
На трето място шума.
Важно ми е и това пералнята да взима достатъчно вода и да има време за добро изплакване, в момента съм с Горение, от дълго време и доливам вода всеки път. На доизживяване е и обмислям смяна, темата ми идва в точния момент.
И накрая, но не на последно място - да е с по-малко електроника.

Програмите са обичайните - бяло, цветно, да не се мачка, на 40 градуса, кратка програма, смесени тъкани......
Изискванията съм описала по-горе.

Ще разгледам продуктите на марката, особено за пералня.

# 83
Качествен уред за мен означава комбинация от икономичност, надеждност и лесна употреба. Допълнителните функции са чудесни, но само ако наистина улесняват ежедневието.
Най-често използвани програми : „Бързо пране“ и „Пране на деликатни тъкани“ – пестят време и са щадящи. При сушилнята – „Сензорно сушене“ за оптимална ефективност.
Изисквания: ниска консумация на ток и вода, тиха работа, и качество, което издържа на години употреба.

# 84
„Качествен уред“ за мен означава безпроблемно ползване от поне 10 години. Поради това избирам уреди с дълга гаранция.
От пералнята си искам да пере добре и да не е шумна. Да има кратка програма също така.
Сушилня все още нямам.

# 85
Държа на дълъг живот, икономичност, лесна употреба.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Лятото ползвам повече бързите програми, докато зимата предпочитам дългите и щадящи. Когато ги избирам, държа да са икономични, сравнително тихи и качествени.

# 86
  • Русе
за мен е важно уреда да има лесна подръжка и дълъг живот, да е икономичен, откъм функционалност независимо от марката всички групи уреди имат сходни възможности.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - съобразявам програмата за пране със състава на дрехите. Най-често пера на програма за памук, предпочитам дълги програми с по-вече изплакване, но когато имам за пране вълнени дрехи, коприна, пердета винаги използвам съответните програми. Използам също програмата за освежаване. През лятото използвам центрофуга с ниски обороти за да не се пресушават дрехите на простора при високите температури навън.

# 87
Качествен уред е този, който имя дълъг експлоатационен живот с минимални разходи за поддръжка, икономичен.
От пералнята и сушилнята ползвам предимно кратки програми за памук и синтетика. Сушилнята трябва да има филтър за мъхове и термопомпа.
Да има разнообразен избор от габарити, не само големи уреди, а и за хора, които не разполагат с пространство.

# 88
Качествен уред - да изпълнява функциите си възможно най-добре и без усилия от моя страна.
Пералня и сушилня - програмите за памук, за вълна, за деликатни тъкани. Сушилня - кратките програми.

# 89
- за мен лично значи по-дълъг живот и икономичност. Рядко използвам абсолютно всички функции на уредите.

- използвам основно кратките програми на пералнята, а сушилня нямам

Общи условия

Активация на акаунт