Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 667
  • 437
  •   1
Отговори
# 90
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред за мен е да си върши добре работата и да работи с години. Simple Smile Ако е прахосмукачка - да се справя ефективно с космите на домашните любимци; за пералнята и сушилнята - да могат да поемат голям обем (кг) пране.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Честно казано, ползваме основните програми (имаме пара, отложен старт, но са ползвани единични случаи). Голямо семейство сме и ми е важно да може хем да се перат/сушат повече дрехи наведнъж (кг), хем и да има бърза програма, когато на някой спешно му потрябва точно тази блуза / дънки.

# 91
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Под "качествен уред" разбирам да е закупен от оторизиран магазин, да е с дълъг живот и енергоспестяващ.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Съобразявам се с етикетите и материите на дрехите. Ползвала съм почти всички програми, така че функционалността на уреда ми е важна. Сушилня ползвам главно през зимните месеци.

# 92
  • София
У дома пералнята е също Бош и е също вертикално монтирана със сушилня върху нея. Simple Smile
Акумулаторна прахосмукачка имам също на Бош и миксера ми е Бош. Почитателка съм и регистрирам всички уреди в платформата им.

Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- За мен, качествен уред , означава - дълъг живот, безшумен, икономичен, с избор от всякакви програми. Дизайнът е не по малко важен за мен. Гаранционните условия също с важни.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
На Пералнята ползвам една програма, която е 57 мин и винаги на 40градуса. Най-съм доволна от възможността за допълване на прането и отварянето на барабана по всяко време. Спираш, изчакваш, допълваш и пускаш отново. Много удобно! Това беше основният ми критерий при избора. Иновативността! Simple Smile
На сушилнята ползвам винаги екстра сухо пране, но основно я ползвам през зимният период с по малко слънце.

# 93
Качествен уред“ за мен означава безпроблемно ползване поне 10 години. Поради това избирам уреди с дълга гаранция.
От пералнята си искам да пере добре и да не е шумна, да има кратка програма.
Сушилня ползвам целогодишно, затова я избирам внимателно.
Когато купувам уреди обръщам голямо внимание на сервизното обслужване.

# 94
За мен важно е да е от утвърдена марка, да е с добра гаранция и сервиз, да влиза в бюджета ми и да покрива очакванията ми относно функционалност.

> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Означава да не се разваля поне няколко години, да е функционален, да върши това, което обещава, да е направен качествено.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

На пералнята използвам най-често програма за цветно пране - 40 градуса, центрофуга на 1000 оборота и времетраене 1 час и 25 минути.
На сушилнята използвам програма Микс за около 1 час и 55 минути.
Към тези два уреда изискванията ми са да са тихи, да щадят дрехите, да са икономични,  програмите да са оптимални и разбира се да са качествени и устойчиви.

# 95
Качествен уред за мен означава многофункционален и с дълъг живот.
Ползвам основни програми като памучно пране, пране специално за петна и програмата за освежаване само , която е кратка . Най често използвам функциите като отложен старт и обработка с пара.

# 96
  • Там...
Качественият уред не се разваля и върши работата, за която е създаден. Най-често използвам бързите програми, времето е ценно!

# 97
  • Пловдив
Уред, който работи и след гаранцията /че масово с изтичането на нея започват проблемите/.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често използвам програмата за памук /около 2 часа пране/ и за бързо пране /различни вариации на време от 14 до 44 менути/. Изискванията ми са да се справя добре с предназначението си.

# 98
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – Означава да се ползва лесно и удобно, да върши работата, за която е предназначен без забележки. Също така да е умен - да може да се програмира лесно, както и да има ниска консумация на енергия.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате - на сушилнята най-често ползвам програма за сушене на ниска температура до непълно изсушаване, за да предотвратя намачкване на дрехите или свиване на тъканите. На пералнята често ползвам, освен стандартното пране - сравнително дълко и на ниска температура, само центрофуга, изплакване, също така и кратно пране понякога.

# 99
Качествен уред за пералнята смятам да пере добре, да мога да избирам продължителност на програмата. Обичайно ползвам най-често памук и синтетика, но и програмата за якета, спортни, пара.
Ползвам комбиниран уред, доволна съм от качеството на пране и сушене. Имам програма, която за 1 час пере и суши 1 кг пране. Не ми мачка дрехите.
Харесват ми в Бош възможността за автоматично дозиране на препарата и количеството дрехи.

# 100
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- Качествен уред , означава - дълъг живот, безшумен, икономичен.
- сушилнята ми е bosh и ползвам само една програма. Доволна съм - икономична и нямам свити дрехи.

# 101
  • София

За мен качеството се определя от това дали дадена марка е доказана на пазара и отзивите на потребителите, но най-вече дългия живот

експресна, тъй като пера между 4-7 пирални на седмица, памук за кърпи и спално бельо. Изискванията ми са , да са безшумни и издръжливи.

# 102
  • Бургас
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?  - да работи добре и дълго време без да е нужно да се ремонтира. Вкъщи единствения уред Бош е кухненския робот, който експлоатирах много сериозно повече от 10г, след което си купих същия, което е достатъчно показателно.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Най-често използвам програмите за памук, кратките ги избягвам. Изискванияна ми към тези уреди са да са енергоспестяващи, тихи и да имат отложен старт. Гаранционното обслужване също ми е важно.

# 103
Качествен уред за мен означава функционален, практичен и с дълъг живот.Лесен за употреба и ежедневна подръжка

# 104
-Качествен уред за мен означава функционален, практичен и с дълъг живот.Лесен за употреба и ежедневна подръжка
[Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- използвам кратки програми и уреда да е безшумен

Общи условия

Активация на акаунт