Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 676
  • 437
  •   1
Отговори
# 105
За мен качествен уред е такъв с дълъг живот ,икономичен и да има програмите ,които отговарят на моето потребление.
Имам пералня Бош , много харесвам че е тиха,има кратка програма ,деликатни тъкани и мога да регулирам центрофугата .

# 106
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Да е икономичен, енергоспестяващ и безшумен
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Най-често използвам кратки програми, изплакване и центрофуга

# 107
Качествен уред за мен е най-вече този, който ще работи без проблеми няколко години - поне пет. Бих се лишила от новите функционалности, които се допълват с всеки нов модел, ако не ми се налага да се занимавам с търсене на майстори, които да сменят уредите. Все пак са с големи габарити и си е проблем смяната, дори да не се замисля човек за финансовата страна.

На пералнята използвам най-често програмата за смесени материи и тази за деним - фен съм на тези облекла и имам доста. Голямо удобство за мен са също програмите за завивки и връхни дрехи. За сушилнята използвам основно една програма Плюс, която изкарва дрехите съвсем леко влажни и след макс половин час мога да ги прибера в гардероба.

# 108
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Всичко изброено плюс достъпна цена и дълга гаранция.Също уредите да са тихи.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често ползвам програми за микс тъкани на средно дълги програми и умерена центрофуга или сушене.Държа да пазят тъканите максимално, а сушилнята да бе ги намачква или свива.

# 109
  • Враца
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

- За мен, качествен уред , означава - дълъг живот, безшумен, икономичен, с избор от всякакви програми, които да отговарят на нуждите ми.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

- Нямам сушилня, на пералнята харесвам дългите щадящи програми, които проникват в дълбочина и изпират качествено. Не използвам кратки програми. Възползвам се от всички екстри и ми харесва да има програми за пердета, за спортно, за одеяла и завивки, пране с пара и всякакви новости, защото обичам да познавам пералнята си и да ми служи със всичките си екстри.

# 110
Когато избирам какъвто и да е уред за мен е много важно да е висок клас енергоспестяващ, на второ място ако е пералня да е около 10кг, да има много програми и да има програма за почистване- задължително!!!!
Най-често използвам програма за 59мин, която изпита много добре.

# 111
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качествения уред е да е икономичност, дълголетие и безшумност

На сушилнята използвам програма за супер изсушени и изгладени. Изискванията ми са да не са намачкани дрехите

# 112
1. Да пести енергия и да има дълга гаранция.
2. Пералнята, която имаме, има няколко програми за различна центрофуга. Харесвам тази функция, защото в зависимост от дрехите, мога да пускам различна степен на центрофуга.

# 113
  • Пловдив
Най-важното, когато избирам домакински уреди е срокът на гаранцията. Ако има възможност за удължена такава, то се възползвам винаги.
Качествен уред за мен е този, който не се разваля веднага, след като му изтече гаранцията. За жалост, напоследък все така се случва, независимо каква техника купуваме.
Най-често използваните програми на пералнята ми са "памук", "синтетика", "антиалергично пране", "седмично пране" и разбира се "деликатно", която програма използвам за пране на кецовете и маратонките.
Относно изискванията към уреда - както вече споменах, удълженият срок на гаранцията е едно от най-важните неща. Специално за пералнята, държа да има опция за допълнителни изплаквания и регулиране на оборотите на центрофугата и градусите.
Сушилнята най-често я пускам на програма "екстра сухо", защото от нея, дрехите отиват директно в гардеробите.
Нямам база за сравнение, защото това е първата ми сушилня (доста годинки вече я експлоатирам), но чета за оплаквания от рода на това, че сушилнята свивала дрехите, че ги намачквала - не ми е е случвало на мен.
А, сега се сетих - важна опция ми е капацитетът! Както е казал Мечо Пух - "колкото повече, толкова повече!" Heart

# 114
Качествен уред= уред, който има дълъг живот, а ако се наложи подмяна на част- да стане бързо и евтино. Уредът трябва да притежава "екстри", които го отличват от подобни уреди на пазара и го правят предпочитан.
Програмите, които използвам са на по- ниски градуси и кратки. При сушилнята държа на това уредът да се обслужва лесно и да е безшумен.

# 115
  • София
Качествения уред за мене е с дълъг живот, да  работи и след като изтече гаранцията му. Да е тих също е важно.
Най-често ползвам кратка програма за пране.
Сушилня засега нямам.

# 116
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качественият уред е този, който е икономичен, работи без да се чупи, лесен за употреба и извършва работата
за който е предназначен качествено.

Когато ползвам сушилнята и пералнята, най-често използвам програмите за по кратко пране и сушене
и да са щадящи към дрехите.

# 117
  • София
>Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - повече програми, нисък разход на енергия, удължена гаранция;
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползвам кратките програми, на ниски градуси.

# 118
  • Mediterraneo
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?- дълъг живот
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?- не ползвам сушилня, живея на топло място и нямам нужда от нея. Най- голямото ми изискване към пералнята е да издържа на физически тормоз, защото "живее" на терасата, където я пече слънце, духа я вятър, понякога я вали дъжд и я засипва пясък Simple Smile

# 119
  • Countryside
>Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - повече програми, нисък разход
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползвам най-вече кратките програми

Ползвам уреди Бош от над 15г и съм изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт