Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 684
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
Какво за вас означава „качествен уред“?

За мен качественият уред е съчетание от надеждност, икономичност и интуитивно управление. Важно е техниката да работи дълго време без проблеми, да не харчи излишно ток и вода, и да мога да я използвам лесно – без да чета ръководството всеки път. Допълнителни функции са добре дошли, но само ако са реално полезни, а не просто “за брошурата”.

Кои програми на пералнята или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Най-често използвам програмите за памук при 40°C, бързо пране и деликатни тъкани (за дрехите на децата). При сушилнята ползвам най-вече щадяща сушене за деликатни дрехи и програма за хавлии/спално бельо.

Най-големите ми изисквания са:
   •   Да не съсипва дрехите – особено при сушене.
   •   Да е тиха – когато децата спят, пералнята не трябва да събужда цялата къща.
   •   Да има отложен старт – така пера по нощите, когато токът е по-евтин.
   •   И, разбира се, да пере и суши ефективно, без да се налага да препирам или да суша допълнително.

# 121
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред за мен е уред, който е функционален, икономичен, ергономичен, лек (за малките уреди, които трябва да се местят), лесен за обслужване, лесен за ползване (искам той да слугува на мен, а не аз на него), да има живот поне 10 год. и да не струва "литър кръв и метър кожа".

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
На пералнята най-често използваната програма е за цветно на 40 градуса. Сушилня като отделен уред нямам, пералнята ми е комбинирана със сушилня. Много рядко използвам опцията за сушене.
За пералнята/сушилнята най-вече искам да са компактни, функционални и икономични. Лесно да се почистват филтрите и да не миришат на изгоряла гума при високите градуси пране/сушене.

# 122
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Икономичност и дълъг живот.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Програма 40°, 800 оборота на пералнята и смесено сушене на сушилнята. Изискването ми е да работят бързо и поддръжката им да е лесна.

# 123
*Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- Качествен уред за мен е такъв, който е достатъчно издържлив на ежедневна експлоатация, не да се разваля постоянно. Да е на проверена във времето марка, също не е без значение.
*Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често използвам програма за памук на 40 градуса и за завивки и кърпи на 60 градуса. Понякога пускам и 30 минутна, когато дрехите не са замърсени.
Уреда ме интересува да е здрав, лесно да се използва и да изпира ефективно дрехите.

# 124
Качествен уред е този, чийто функции са направени лесно и интуитивно, с дълъг живот на експлоатация, качествено изпълнение и лесна поддръжка.
За пералня специално ми е важно да мога да регулирам ръчно температурата и оборотите на центрофугата и то на малки интервали. Също така, друга функция която често използвам е отложения старт и ми е важно да свършва в часа, който съм настроила предварително.

# 125
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? -  Нисък разход на енергия, дълъг живот.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Ползвам кратките програми, да изпира добре дрехите .

# 126
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?- да е функционален, да има дълъг живот и да се поддържа лесно.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - използвам възможно най-кратките програми. Изискванията ми към пералнята са да изпира добре дрехите, да има кратка програма и опции за избиране на обороти и градуси. Към сушилнята - да суши дрехите без да ги съсипва, да е икономична, да се почиства лесно и да е тиха.

# 127
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Определено дълъг живот и добро съотношение фунцкионалност/цена.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

За пералнята за смесено пране, не знам как не се е изтъркал знакът вече. След него за деликатни, спортни/обувки, другите спорадично. За сушилня- за напълно изсушаване 9готово за шкафа0, след това семплата 20 минутна ако съм прекалила с прането, за да се доизсуши

Изисквания за пералнята- интуитивна за иплозване, с отложен старт ако може, да има основните програми нужни за едно семейство. За сушилня- в момента сме с пералня и сушилня на Бош и определно съм по-доволна от пералнята, въпреки че сушилнята е по-нова. При пускане на програма (която и да е) много често спира след 5 мин и иска да махам мъхчета или да изпразвам вода, а такива НЯМА тоест не е много "умна"- това бих подобрила. Иска ми се да е по-'смарт' за тези неща.

# 128
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред е този с възможно най-дълъг живот, достатъчно функционалности и максимална икономичност.
Ползвам основно програми за бяло пране, синтетика, бебешки дрехи и бърза програма на пералнята и микс и лесно гладене на сушилнята.

# 129
  • на последния етаж
За мен качествен уред означава да има дълъг живот, да е лесен за употреба и поддръжка.
Най-често използвам програмите за памук, спортни дрехи, коприна/вълна, допълнителна центрофуга и изплакване.

# 130
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? Функционалности, дълъг живот и практичност.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Сушилнята ми е най - добрата приятелка след пералнята. И на двете ползвам програма dayli.  Изискванията са ми да са бързи, икономични и с дълъг живот.

# 131
И пералнята, и сушилнята в новия ми дом са Бош, изключително доволна съм.
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествено изпиране и дълъг живот на уреда.
Програмите за памук и спортно изпиране за неизцапани дрехи.

# 132
-Със сигурност залагам на повече функционалности. Предпочитам да инвестираме в нещо по-скъпо, но да бъде най-доброто на пазара. Инвестицията се връща с годините.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Пера всеки ден и най-често използвам бърза програма. Фен съм на плетивата от чиста вълна и съответно програмата за вълнени и деликатни тъкани също е сред най-използваните през зимата от мен.

# 133
  • Пловдив
Качествен уред за мен означава дългия живот на уреда, да мога да разчитам на него, че няма да ме предаде в най-неподходящия момент.
На пералнята използвам само 2 програми най-често - памук и синтетика. Най-големите ми изисквания са да мога да съкратя дадена програма и да има отложен старт, за да е готово прането ми, когато съм изчислила, че ще ми е удобно да го простра. Също така да са тихи, защото често пускам пералня през нощта.  Сушилня нямам и не ползвам.

# 134
От няколко месеца имам сушилня с термопомпа Бош. Преди това дълги години ползвах стара кондензационна машина. Държа до ползвам уреда дълго, а не веднага след изтичането на гаранцията да се налага да го сменям. Това е за мен качеството.
Най-често използвам програмата за памук. Изключително съм впечатлена от работата на сушилнята. Дрехите излизат добре изсушени, мекички и не са навъртяни на въже.

Общи условия

Активация на акаунт