Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 685
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред за нашето семейство означава най-вече да има дълга гаранция, което ни дава спокойствие, че ще го ползваме достатъчно дълго и инвестицията ще е добра. Важни са, разбира се, функциите, защото живеем в модерен свят и искаме да се възползваме от възможно най-много улеснения в ежедневието.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Най-често използвам кратка програма за слабо замърсени дрехи и отложения старт.
Най-големите ми изисквания са пералнята и сушилнята да са тихи, да имат достатъчно функции и да са икономични.

# 136
Качествен уред- икономичност, дълъг живот и качествено изпиране.
Най-често използвам бързата програма, за смесено пране. Не държа на хиляди програми, които няма да се използват. Отложен старт е най-голямата екстра за мен , наместваш вечер, ставаш сутрин и дрехите са готови.

# 137
  • Банско
За мен качествения уред първо трябва да има здравина и издражливост на ползване. Много ми е неприятно, когато нещо бързо се износва и поврежда.
Най-често на пералнята ползвам допълнителната центрофуга а на сушилнята, програмата за завивки, понеже е на-дълга и винаги съм сигурна, че дрехите са сухи. Изискваният ами към тези уреди е отново да са здрави и качествено направени.

# 138
За мен качественият уред е произведен с по-добри материали и под по-строг контрол, с множество тестове, за да може да е по-издръжлив.
Най-често използвам по кратката програма от 44 минути на сегашната ми пералня. А от сушилнята, която имам не съм доволна, защото свива повечето дрехи и почти не я използвам.

# 139
  • София
Когато купуваме уреди за вкъщи, винаги на първо място е функционалността. Предпочитам да са дигитализирани, с приложение, с много функции и опции. Много  важен за нас е и енергийния разход на уреда.

Пера и суша най-често Mixed load. Бързи програми са, достатъчно ефективни и подходящи за натовареното ми ежедневие. Редовно се случва да пусна 3-4 перални + сушилни в един ден, което се случва без проблеми Blush

# 140
Качествен уред , за мен означава да има дълъг живот , да бъде икономичен , не много шумен и да не искаш да го смениш.
Използвам програмата за кратко пране на ниски градуси и още една за замърсени дрехи . Тези две програми са най-ползвани за мен . Държа пералнята да има тези опции задължително.

# 141
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- качествения уред, според мен е този, който си върши работата качествено и служи дълго време.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - най-често на пералнята използвам най-кратката програма /около 30 мин./, защото я пускам всеки ден по 2 пъти. За сушилнята , според материята и количеството на дрехите - най-често програмата, която ползвам е 190мин.

Изискванията ми и към двата уреда са: -да се почистват лесно /пр: филтри/ и да ми служат вярно продължително време, без проблемни ситуации.

# 142
1.Качественият уред е икономичен и се поддържа лесно.
2. Програми за бяло и цветно пране. Изискването ми е да се съвместяват в един уред и цената да е приемлива.

# 143
  • SF
Хора, не можете да си представите как ме нацелите!!!! Точно сега съм си избрала една красавица пералня  Bosch и организирам покупката й. Нямам търпения да я чуя как жужи у нас!!!
Много се вълнувам!
Препоръчам ли го на приятел, значи съм щастлива и за мене е качествен!
- Нисък разход на енергия, удължена гаранция, да има къси програми, да бъде красив и приятен за окото и да ми служи дълги
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползвам кратките програми; програми за деликатни тъкани, ежедневно пускам пералня и искам работното ми облекло да се пере лесно, бързо и да не го вадя намачкано.

# 144
Най- вече дълъг живот, без ремонти и проблеми. След това икономичност на уреда.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най- често използвам програма за памук. Избягвам кратки програми.

И пералнята и сушилнята ми са Bosch, и не ги заменям за нищо, освен за по нов Bosch ,като им дойде времето

# 145
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Дълъг живот, без да се налага постоянни ремонти, разбира се, ако уредът е наистина качествен от утвърдени марки. Все пак продуктите не са евтини,  а ние потребителите инвестираме в тях, за по-леко ежедневие в забързания живот.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Така се случва, че използвам най-дългата програма при Сушилня и миялня,  при пералнята различно - ако съм пуснала нещо не толкова мръсно или обувки, пускам кратка програма, но при повече пране, спално бельо и много изцапани дрехи - пускам по-дълга програма.

# 146
  • София
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качественият уред е съвкупност от функции и дълъг живот. Когато избирам винаги купувам енергийно ефективен модел с максимално осъвременени функции. Но на практика се оказва, че ако има едно "auto" само него ще ползвам. Уморяват ме всички тези настройки. Предпочитам да натисна копчето само.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Пералнята и сушилнята са ми Bosch най-високия клас от преди 3 години, които се предлагаха на пазара. На сушилнята ползвам една програма за максимално изсушаване, защото често смесвам материи и съм хванала, че всичко е сухо след нея.
С пералнята съм постоянно на съкратена програма за памук или микс.
Пускат се между 5 и 7 дни в седмицата. Ако пропусна ден, два, три (делнични) събота въртят по 3-4 пъти, докато наваксам.

# 147
  • София
Качествен уред“ за мен означава безпроблемно ползване поне 10 години.
От пералнята си искам да пере добре и да не е шумна. Използвам предимно 2-3 програми, за смесено пране , за вълна и за деликатно пране, но задължително държа програмите да имат регулиране на обороти и температура. Често избирам и функция предпране при по-мръсни дрехи.
Сушилня все още нямам.

# 148
Качествен за мен е уреда, който изпълнява основните си функции, има възможност за различни режими на работа и е икономичен. Аз съм привърженик на иновациите и с голям ентусиазъм купувам нови модели на нужните ми уреди. Това винаги ми е носило много позитиви - подобрени функции и по-висока енерго ефективност.

Почти винаги ползвам програмата, на която пералнята сама си дозира праха за пране, а сушилнята сама определя програмата за сушене. Автоматичните програми са огромно улеснение за мен, не ми се налага да мисля и за тези битовизми.

# 149
Когато избирам електроуред иска той да е функционален, удобен за използване и икономичен. Също така бих се радвала ако не ми създава проблеми веднага след като изтече гаранцията и да мога да си го използвам по-дълго време.
 Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
При пералнята използвам програмите за бяло, цветно пране , както и кратките.
При сушилнята използвам две програми - едната е по - дълга за чаршафи и хавлии, а другата е по-кратка.

Общи условия

Активация на акаунт