Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 689
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
За мен качествен уред означава да е икономичен и да има дълъг живот. Аз си харесвам една функция и си я ползвам, та не виждам смисъл от твърде много такива.
На сушилнята пускам програма за памук основно, а на пералнята цветно или бяло пране.

# 151
Качествен уред означава да работи дълго без да се налагат ремонти.
Програмите, които използвам при пералнята и сушилнята е щадящи дрехите, но ефективни.

# 152
  • на дъното
За мен е важно уреда да е доказана марка на пазара,да работи икономично на ток,вода и др. Така също да е и по безшумен.
Функции които харесвам и ползвам често са
-смесено пране
-сушене на синтетика

# 153
1. За мен качествен уред означава да е икономичен, надежден и дълготраен уред, както и да е лесен за използване. Не търся много функции, а сигурност и ефективност.
2. На пералнята най-често използвам програмите за памук, еко пране и кратка програма за освежаване. Важно ми е пералнята и сушилнята да пазят дрехите, да работят тихо и без излишен разход на ток и вода.

# 154
  • Sofia
Качествен уред е този, който си върши добре работата, без да е прекалено ангажиращ откъм грижа.

Най-често използваме програма "памук" + бърза програма.

# 155
Качествен уред за мен е този, който работи дълго, тихо и без изненади – уред, на който просто можеш да разчиташ.

Ползвам най-често бързите и памучните програми – важно ми е да пере/суши добре, да щади дрехите и да не губи време (или ток).

# 156
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - за мен качествен уред е този, който си изпълнява функционалността без компромис и има дълъг живот. Разбира се, ако има допълнителни функции, безушмен и е икономичен, това само добавя към качествата му.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - най - често ползвам дълга програма за цветни дрехи. Вкъщи сме петима, от които трима тийнейджъри, та пералнята работи ежедневно. Важно ми е да изпира добре, да е безшумна, да има и бърза програма, да е с голяма вместимост, поради броя хора. Сушилня нямам.

# 157
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - комбинация от всичко посочено плюс добри размери - да може лесно да намеря модел който да пасва на нестандартните места за уреди вкъщи.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползваме най-често програми тип "микс", защото прането в домакинството ни го перем смесено, т.е. не отделяме само чаршафи или само памучни дрехи например. Изискванията ми към пералнята и сушилнята са точно мултифункционалност и бързо изпиране/сушене.

# 158
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качествен уред е този, които има дълъг живот, работи според очакванията ми, не е сложен за ползване и е икономичен.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

На пералнята - програмите за цветно и бяло пране, на сушилнята - програта за сушене на смесени дрехи. Изискванията ми са да издържат на натоварването, защото се ползват постоянно, да са икономични и да ни служат дълги години.

# 159
  • софия
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Нисък разход на енергия и вода; програми, подходящи за различен вид тъкани; удължена гаранция.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Отложеният старт е едно от нещата, които са ми от голяма помощ. Ползвам програми за малко замърсени дрехи, за обувки. Изискването ми е качествено изпиране без повреждане на дрехите, лесна поддръжка на уреда, добър сервиз.

# 160
 Какво за мен означава „качествен уред“?
За мен това е уред, който ми спестява време, грижи се за дрехите ми и работи безотказно – дори след години. Да знам, че мога да пусна пералнята и спокойно да върша друго, без да се тревожа дали ще изцеди добре, дали ще се развали или ще „разпъне“ някоя блуза – това за мен е истинско качество. Обичам техника, която не прави компромис с нищо – нито с резултата, нито с дълготрайността си.

Кои програми на пералнята използвам най-често и какви са изискванията ми към уредите?
Често използвам кратка програма, както и деликатно пране – особено за дрехите, които нося всеки ден. Важно ми е пералнята да пере добре, но и да щади тъканите. Да не ми изхаби половин ден за едно пране. И тъй като пера често, искам уред, който е икономичен, тих и устойчив. За съжаление все още нямам сушилня, но мечтая за такава – особено в дъждовните дни, когато дрехите съхнат с дни и пречат навсякъде.

Затова марка като Bosch ми вдъхва доверие – защото съчетава иновации с нещо много важно за мен: дългосрочна грижа и сигурност у дома. Приятелка ползва вашите пералня и сушилня, и е повече от доволна!

# 161
  • гр. Кюстендил
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - да е икономичен на първо място и да има дълъг живот - така един продукт ще ми покаже, че е качествен, но това няма как да го знам предварително.. също така е важно да е в рамките на зададен бюджет, защото вече казват уж по-скъпото е по-качествено, да, ама не всички можем да си позволим най-скъпите уреди : )

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - използвам точно 3 програми на пералнята - най-често обикновена/смесена програма - тя е към 1ч и 20минути продължителност, понякога намалям градусите от 40 на 30. Другата е най-кратката - 15-минутната, като при нужда слагам 20градуса и добавям изплакване и третата е тази на 60градуса, нея използвам за спално бельо и други, които мога да пера на тези градуси и имат нужда от хубаво изпиране. Сушилня нямам, но определено зимата изпитвам нужда от такъв помощник, особено с големите чаршафи, кърпи, одеяла ..

# 162
  • Ruse, Bulgaria
    За мен „качествен уред“ означава комбинация от надеждност, дълъг живот, икономичност и лесна употреба. Функционалностите са важни, но не е задължително да бъдат много – по-важно е да са реално полезни и интуитивни за използване.
    Икономичността – като консумация на електроенергия и вода – също е важна, особено при уреди, които се ползват редовно. Надеждността и дългият живот са ключови – предпочитам уред, който работи безпроблемно години наред, вместо такъв с много функции, които често дават дефекти.

Най-често използвам програми като:

1). Бърза програма (30-40 минути) за ежедневно пране
    2). Програма за памук на 40° – за дрехи от ежедневието
    3). Програма за деликатни тъкани
    4). При сушилня – стандартна програма за памук и анти-смачкване

Най-големите ми изисквания към пералнята и сушилнята са:

1). Тиха работа
    2). Ефективно пране и сушене без увреждане на тъканите
    3). Лесен за разбиране интерфейс
    4). Надеждност и дълготрайност
    5). При сушилнята – добро отстраняване на влагата без свиване на дрехите

# 163
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - повече програми, нисък разход на енергия, удължена гаранция;
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползвам различни програми. Изисквам добро изпиране, добро изплакване и да не прави малки дупчици по дрехите

# 164
1.   Качествен уред означава надеждност, икономичност и дълъг живот. Функциите са важни, но второстепенни.
   2.   Най-често ползвам бърза програма и памук. Изисквам да пере добре, да не харчи много ток и да е тиха.

Общи условия

Активация на акаунт