Аблация на сърцето - 13

• 8 277
  • 343
  •   1
Отговори
# 150
Разбира се, не се слагайте в 5-те процента.

# 151
Вече имам записан час за 13.08 при Шалганов .....

# 152
Много добре. Дотогава се пази!

# 153
Ооооо, да - ходя си на прегледи и си пия хапчетата ...... Правя дълги разходи, малко пилатес и фитнес  с много леки тежести.....колкото да поддържам, не да правя обеми ....

# 154
Супер! Така трябва. Дано се разминеш с втора аблация.

# 155
Здравейте отново.
Днес получих отново излизане от ритъм или така го усетих - бях сама вкъщи с двете деца и се паникьосах, сутринта в 5ч. Веднага пих конкор и след 30 мин 2 ритмонорма и към 7ч ме отпусна изцяло - не се наложи да ходя до спешното, но все още съм като парцал. Само лежа.
Имам час за аблациа на 28ми Юли и точно сега когато наближава ....

# 156
Дано, но едва ли, защото съм с постоянна аритмия .....
Роси, щом аблацията предстои, няма от какво да се тревожите.След 10 дена ще сте чисто нова

# 157
Дано, но едва ли, защото съм с постоянна аритмия .....

А как си прекарвате ежедневието с постоянна аритмия?
Аз не съм сигурна, че разпознавам какво имам, но имам периоди с постоянни претпвания и на апарата за кръвно отчита ритъмни нарушения и ми е ужасно дискомфортно, спичам се и някак си спирам ежедневието си - само стоя и не искам нищо да правя

# 158
Живея си съвсем нормално, ходя на работа всеки ден, спортувам без интензивно кардио и така ......
Всичко идва от главата - не го мислете просто.

# 159
Аз тази сутрин се протягах в леглото като мъжки заек на сянка... и изведнъж усетих как за малко да излезе сърчицето от ритъм... Това ми се случва често, когато се протягам сутрин и като усетя онези прескачания и, че ще излезне от ритъм ставам веднагически и се изправям седейки на леглото, и от стресът, че може да излезе от ритъм пулса се ускорява до 130-140 за 1мин. След това бягам да пия бетаблокера, и излизам на разхода с кучето... Надявам се след аблацията, да е успешна и този проблем да отмине... Някои казват 1 седмица до пълно възстановяване, а други месец, два или три Sad Sad Sad На вас колко ви отне до пълно възстановяване без прескачания и кога може да се кара кола след аблация?

# 160
Ох, пак ли същото питаш? Blush
Никой не може да знае при теб колко време ще е нужно. По-добре работи по въпроса с паниката. Сърцето е много издръжлив орган. От няколко прескачания нищо няма да ти стане. До 400 дневно е нормално.

# 161
  • Пловдив
За да успокоя Aizen_BG ще споделя, че преди да започна Фелкарид (антиаритмик) имах по 11 000 екстрасистоли за 24 часа. Бях им толкова свикнала... Така изкарах няколко години.

# 162
На майка ми са изписали фелкарид. Може ли да споделиш как ти действа? Сори, ако си писала по-рано - сега виждам и силно ме интересува. Стряскащо е, че в страничните ефекти пише - получаване на тежка аритмия, инфаркт и т.н. страшни неща, от които уж точно това лекарство трябва да пази. Hushed

# 163
  • Пловдив
Да, Фелкарид може да има такива странични действия. Моята кардиоложка ми каза след три дни прием да отида за кардиограма. За мое щастие нямаше тези странични ефекти.
Пия го вече три месеца, в началото имах засилен сърбеж по тялото, но аз по принцип реагирам така на много неща. Сега като цяло мисля, че няма проблем. Засега ми влияе добре, дано и във времето е така.

# 164
Дорис, пробвала ли си Амаритон?

Общи условия

Активация на акаунт