Аблация на сърцето - 13

• 8 248
  • 343
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Дорис, пробвала ли си Амаритон?
Не. Но видях, че активната съставка е една и съща. Кардиоложката каза Фелкарид и даже не съм питала защо не Амаритон.

# 166
А след аблация нормално ли е чувството на задух, запъхтяване, лесна умора

# 167
Да, сега видях, че е същата активна съставка.
Никога не съм чела листовката.
Аз съм много доволна от Амаритон, но знаете, че го пия в рамките на месец, не повече.

А след аблация нормално ли е чувството на задух, запъхтяване, лесна умора

Не.

# 168
  • Пловдив
Да, Deva, аз от твои постове го знам и даже бях с очакване това да ми изпише.
Четох в чуждестранни форуми, хората го пият години, явно е възможно. Лошото е, че при някои спира да действа. Но пък при някои има ефект много дълго време, всичко е индивидуално.

# 169
При мен аблацията мина, но много ми се мота тази глава и се запъхтявам мноого бързо

# 170
Кога беше?

# 171
Пазете се в жегите. Горещината се отразява зле и на здраво сърце. В този ред на мисли въпрос малко извън темата, но пак свързан със сърцето. Братовчедка ми живее във Франция и преди 2 седмици ѝ е станало лошо, по спешност са ѝ правили коронография, имала е болки, ЕКГ-то е било зле (не знам подробности). Нещо като инфарктно състояние. Изписали са я без диагноза. Следващата седмица ще си идва и търси добър кардиолог в София. Ако някой има лични впечатления, моля да сподели.

# 172
За инфаркт е много важно да се следи липидния профил. Кръвната захар и инсулин също, защото влияят на метаболизма като цяло.

# 173
При мен аблацията мина, но много ми се мота тази глава и се запъхтявам мноого бързо

Разкажи повече за аблацията си! Каква беше точната диагноза, колко връзки са изгорили, при кого я прави в коя болница? Колко време продължи?

# 174
Вижте на какво попаднах, покрай Амаритона Grinning

От тук
https://demirbozan.biz/1030/%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F … 1%82%D0%BE%D0%BD/

Явно четат темата. Blush

# 175
ММТР, аз също сега в жегите усещам отпадналост,бързо уморяване,липса на енергия.Моята аблация беше на 2 юли,но все още имам такива моменти,макар и не постоянно .Отдавам го на големите жеги,дано само това да е причината.

# 176
ММТР, аз също сега в жегите усещам отпадналост,бързо уморяване,липса на енергия.Моята аблация беше на 2 юли,но все още имам такива моменти,макар и не постоянно .Отдавам го на големите жеги,дано само това да е причината.

Че аз съм си така и без аблация в жегите Grinning

# 177
😁 Моята също беше на 2-ри юли и да, аз също имам такива епизоди на замайване и трудно поемане на въздух.Към момента тези епизоди намаляват(пу, пу,😁), но все пак да не забравяме, че са ни бърникали сърцата.В епикризата ми пише, че са направени 70 апликации.Ще се оправим

# 178
😁 Моята също беше на 2-ри юли и да, аз също имам такива епизоди на замайване и трудно поемане на въздух.Към момента тези епизоди намаляват(пу, пу,😁), но все пак да не забравяме, че са ни бърникали сърцата.В епикризата ми пише, че са направени 70 апликации.Ще се оправим

Kaква е била вашата диагноза? Аfib, SVT или нещо друго?

# 179

Kaква е била вашата диагноза? Аfib, SVT или нещо друго?
Afib

Общи условия

Активация на акаунт