Бременна съм и ще се разделям с бащата

• 12 980
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
Ех, колко много си личи кой не е бил в брак или в сериозна връзка.

# 301
Беше зададен въпрос към авторката сина й как точно се държи, какво прави, че поради тази причина ще се разделят????? Очевидно не иска да отговори.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 18:21 от Borqna Sto 771419

# 302
Десет години е търпяла пияница, който я бие, хайде сега да търпи поредния нещастник, колкото да се каже, че има мъж.
В дългосрочен план не е зле да поработи с психолог, за да не се натресе и на трети от този вид.

# 303
Ех, колко много си личи кой не е бил в брак или в сериозна връзка.

Темата се развива типично в стил "бг-мама".
Щом мъжът не е съгласен да му скачат по главата то той определено е "насилник".
Изобщо мъжете за какво ли не, ги обявяват за боклуци и насилници в почти всички теми тук.
Дори за грешките на партньорките си пак те са виновни.

# 304
  • София
Десет години е търпяла пияница, който я бие, хайде сега да търпи поредния нещастник, колкото да се каже, че има мъж.
В дългосрочен план не е зле да поработи с психолог, за да не се натресе и на трети от този вид.
Да. Мъжът от кал е лош избор, особено когато има намесено дете. Че и две.

# 305
Е колко точно ще й бъде това велико майчинство, с което да поеме местене, наемане на квартира, масраф по раждане и новородено, грижи за голямото дете? Тя сега, като има къде да живее, няма пукнат лев, а после? На пенсията на дядото, или ще търси нов спонсор?

Абе, квартира може и да не ѝ трябва, бебета се гледат и при много скромни условия. На тях майката им е най-важната, не условията, бебешки те легълца и пр. А и за бебета неща много хора дават, също и за голямото дете има много хора, които биха дали дрехи и обувки. И постепенно може да се подобри къщата, както повечето българи си правеха до скоро - спрятаха една стая за живеене, докато дострояват, ремонтират и обзавеждат постепенно останалото.

Тя има кола, едва ли има нейна собственост тежка бяла/черна техника и мебели за пренасяне. Отишла е при новия с някоя и друга чанта дрехи, с това и ще се изнесе.

Масраф по раждане, и безплатно може да се роди, без вип стая и избор на екип, нали. Еднократна помощ за раждане на второ дете ще получи, майчинство ще получава. Аз не виждам смисъл дз е в града отсега на квартира , ако следващите 2 години няма да ходи на работа.

Далеч съм от мисълта, че като отиде на село, ще се занимава с градинарство с малко бебе, то и някой лев трябва, ако трябва тепърва да разработва градина, и но няма да стане поне първата година, обаче много хора гледат и имат излишни лук, тиквички, краставици, дини, яйца и пр., и биха давали излишното безплатно на сама жена с 2 деца и дядо.

# 306
# 307
  • Paris, France
Предлагам да и съберем лесно реализуеми идеи, за които не и е дошло на ума.
Хрумва ми къщата да я оправи Бригада нов дом. Нещо напълно възможно и реално, даже и на децата може да помогнат. Но оттам нататък отново топката е в нейното поле относно възпитание, доходи, неща които са наистина трудни и сложни дори за обикновено и нормално домакинство.
👍
👍👍
Като казах да си търси съквартирант, имах предвид да се събере със самотна майка с деца, а не сам човек. Ерген или мома няма да искат да делят дома си с трудно 8г дете и врякащо бебе.

Идея е да сложи обява тук, че гледа деца почасово, на половин ден, през уикенда, през седмицата, нощем или когато може. Това като роди. Ще си докарва съвсем прилични доходи и даже ще пести.

# 308
  • София
Тук не може да дава обяви.

# 309
Така първо той искаше бебето и е казвал че иска бебе и стана случайно,  презерватива се скъсва и ние разбрахме вече след самия акт. Второ мисля че и майка му има пръст в това защото отначало детето като се събрахме му викаше тати я тя беше против това и все казва че детето се държало един вид много лошо иначе се прави на много мила но според мен по скоро е лисица и той е много прияързан към майка си и нейното мнение е много важно. Колкото държанието на детето аз си го обяснявам от това което то преживява и просто е свикнало много с мен. Но и мъжа ми един вид е с детски акъл защото детето било казало че то е шефа ама то е дете може да каже че е и космонавт. За сега уж сме заедно но за напред ще видим , осигуровката ми е над 2000 хиляди така че ще взимам добро майчинство. А бившия ми мъж не праща пари за детето.

# 310
Ясно. Много шум за нищо.
А ти имай едно на ум. Събирай пари и съди бившия за издръжка. И виж, ако можеш да помогнеш на дядо си

# 311
  • Melmak
Презервативът се скъса, ама ескапел не сте чували, аборт не знаеш какво е.  Не те съжалявам, просто сама си надробила кашата, сега я сърбаш.

# 312
Хубаво е, че сте претоплили манджата , но си направи спестовна сметка и редовно заделях там за черни дни. Ако не дойдат - ще ги похарчиш за децата, за себе си, за кола и т.н, но ако дойдат да имаш пари, за да не си в безизходица.
Винаги имай едно наум за този човек. И леко раждане!

# 313
Заделяй пари, чети книги докато гледаш бебето, внимавай и мисли 5 пъти преди да действаш. Запиши малкия на психолог заради бащата алкохолик и насилник.

# 314
  • Paris, France
Така първо той искаше бебето и е казвал че иска бебе и стана случайно,  презерватива се скъсва и ние разбрахме вече след самия акт. Второ мисля че и майка му има пръст в това защото отначало детето като се събрахме му викаше тати я тя беше против това и все казва че детето се държало един вид много лошо иначе се прави на много мила но според мен по скоро е лисица и той е много прияързан към майка си и нейното мнение е много важно. Колкото държанието на детето аз си го обяснявам от това което то преживява и просто е свикнало много с мен. Но и мъжа ми един вид е с детски акъл защото детето било казало че то е шефа ама то е дете може да каже че е и космонавт. За сега уж сме заедно но за напред ще видим , осигуровката ми е над 2000 хиляди така че ще взимам добро майчинство. А бившия ми мъж не праща пари за детето.
На всеки мъж, които поиска бебе ли раждаш по едно? Те мъжете мислят с оная си работа. Та той, та майка му. Ти си сама и си отговорна за едно дете, скоро за две. Наивна си и не усещаш кога те използват и манипулират, а всяка майка трябва да знае, че пастрок не е = на баща и че много мъже се правят, че приемат детето докато вържат майката. После си показват рогата, но тя е в патова ситуация и ако напусне, оставя общото им дете без баща + сама трябва да се оправя с две деца. Оттук нататък - умната и никакви бебета! Деца ще си имаш предостатъчно. На твое място бих попитала дали не могат да ми прережат маточните тръби по време на секцио, ако секцио се наложи. Аз питах, но секциите ми беше по спешност и не се съгласиха, та после трябваше да се разправям и с това. Минава се на психолог и има месец за размисъл. Замисли се и за това!

Пишеш каквото ти хрумне, но не участваш в дискусията. 

Tanya Valcheva ти даде идея да се свържеш с "Бригада нов дом", а Василиса Прекрасна ти пусна линк за организация, която събира пари и поправя много разнебитени жилища на хора в нужда. Ти не ги отрази, но могат да ви променят живота към много по-добро. Какво мислиш за тези предложения?

Я сега кажи каква помощ би ти помогнала да се почувствате по-добре със сина ти? Каквото искаш кажи!

Общи условия

Активация на акаунт