Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 615
  • 227
  •   2
Отговори
# 210
На мен ми се случи лоша миризма след пране от фирма. Но също времето беше захладняло, килимчето не беше добре изсъхнало когато ми го върнаха. Беше от естествена вълна. Аз го изпрах отново и го суших като изчаках вятър и слънце. При нас има вече фирми, които перат и сушат с машини, ако не избираш топло време.

# 211
Имам опит с  работни дрехи, които попиват ужасни миризми и изпирам с препарат на содена основа, която ги изпира добре, ухаят на чисто и не разваля цветовете( содата не става за вълна и коприна) . За килими, пътеки нямам идея, но както са казали и по - горе съхненето е важно да е на проветриво място.
Ползвам това, но има  и  други марки:

# 212
  • В страната на бурите
Благодаря за мненията! И аз предполагах, че е от съхненето... Дано има още слънчеви дни. Досега съм ползвала винаги фирма за пране, но последния път не бях впечатлена от чистотата.

# 213
Момичета,  моля за съвет и тук. Изпрах у дома под душа дебела тежка пътека за под, цеди се в банята, после я оставих на сушката вкъщи да доизсъхне уж, после на терасата, но сега мирише ужасно! Направо не мога да я внеса вкъщи. Според мен от бавното сушене (съхна няколко дена и вече температурата не е 30 градуса). Прах я с течен Ariel и после с пяна за килим. Препоръчайте с какво и как да я препера?

Трябвало е да я изперете когато беше по-топло, на тези температури в момента много трудно ще изсъхне. Задължително я перете само с препарат за килими и я търкайте силно с четка. Ако това не свърши работа, дайте я на фирма за почистване на килими.

# 214
Здравейте,

Може ли препоръки за алтернативи на следните продукти .
За петна:

Новите опаковки вече са с редуцирано количество избелители <5 и не ми вършат работа.

И още един въпрос: какъв прахообразен препарат използвате за бяло и цветно пране, микс дрехи в пералнята?

# 215
  • Варна - Черна гора
Такъв формил имам от гръцкия Лидл.
С 30 и повече % кислородни избелители.

# 216
Използвам този Спот и натриев перкарбонат когато имам нужда.Винаги разделям прането според цветовете.

# 217
  • оттам, откъдето започва България
alethea, никога не пера заедно цветно и бяло пране.
Има прахове, които наричат универсални, но не съм ги пробвала.
Примерно:

# 218
Аз ползвам за всякакви петна това

Има го и под форма на гел

Става за бяло и цветно и съм много доволна.

# 219
От мен +100 за спрея срещу петна на Сано! Почиствал ми е и петна/жълто от дезодорант. Препоръчвам!

# 220
  • София
Здравейте,

Може ли препоръки за алтернативи на следните продукти .
За петна:

Новите опаковки вече са с редуцирано количество избелители <5 и не ми вършат работа.

Етотова - кислородни избелители в чист вид (натриев перкарбонат).

Петната аз си ги пръскам локално със Спот преди да сложа дрехата в пералнята.

# 221
Здравейте. Може ли да ми препоръчате омекотител, който мирише на свежо, чисто и памук? Имате ли наблюдения за новия Ленор Гръцки остров?

Втори път си взимам от него. Тази опаковка, че има и други ,и различни цветове.
Вижда ми се рядичък, но ми допада свежият аромат.
Първият път го взех за 7лв. и нещо , а вчера го намерих за 5.50лв.

# 222
Поръчах тези перли.
Не съм ги пробвала до сега, дано да ми харесат.

# 223
Vayallete , споделете после дали са ви харесали. И цената е добра, от къде са?

# 224

Общи условия

Активация на акаунт