Момичета,нека ви кажа моята история,и понеже с години се мъчих,се надявам да бъда много полезна с моя опит и да чукна на дърво се отървах от години мъчение,благодарение на моята лична лекарка ,която ми даде това лечение:
Още от 20 годишна се почнаха проблеми с цистит .Сега съм на 45години .До към 40 -тата ми година ми изписваха Ципрофлоксацин ,който за момента лекуване и после пак и пак  цистит !Проблем от ципрофлоксацина-паник атаки ,защото действа зле на организма.Отделно -лечение без антибиограма-абсолютна грешка!
Така ,но смених личната лекарка и когато за пореден път на своя глава пих друг антибиотик без успех ,тя ми се скара и каза -Цистит се лекува така:
1 .Като започнат първите симптоми -веднага вечерта след изпишкване и измиване ,преди сън изпивам 1 прахче Монурал
2 .По схема се започва 3 месечен прием на "ваксината"(така се води )-"Уростим" -попитайте аптекар и личен лекар разбира се!
3.Пиене всеки ден на Урокомфорт поне 3 месеца и винаги занапред едно хапче след полов акт!
4 .Ядене на червени боровинки -може и сушени
5.Преди и след полов акт и двамата хубаво измиване ,а след акта и изпишкване за прочистване на пикочния канал
6.Никога не се стискайте по малка нужда !
Това е всичко и е напълно достатъчно!
Казвала съм на много мои приятелки тази схема !
Слава Богу около 10 години вече нямам гадния цистит!
Пийте много вода !
Надявам се от сърце да бъда в помощ и да се отървете от цистита завинаги!!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 12:37 от Shampagne