Пазаруване от Емаг тема 4

• 2 054
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Аз искам да поръчам лаптоп от някакъв търговец през Емаг, но така като ви чета май се разколебавам... Последно съм поръчвала лаптоп от Емаг преди 10 години. Интересното е, че на сайта на самия търговец точно този модел го няма и не мога да го поръчам от там.
и от мен глас, за да се откажеш.

Да ги похваля, обещаха че парите ще са преведени до края на седмицата, днес ги получих, след месец разправии.
Имам и ваучер за 20 лв, казах им че не го искам;), но ще го дам на детето.

# 46
Аз искам да поръчам лаптоп от някакъв търговец през Емаг, но така като ви чета май се разколебавам... Последно съм поръчвала лаптоп от Емаг преди 10 години. Интересното е, че на сайта на самия търговец точно този модел го няма и не мога да го поръчам от там.
Имате на сайт е голям плюс, че не са от днес за утре в платформата. Използват eMAG като допълнителна възможност да продадат нещо, но им е основно място.
Лаптопът може да е продаден, но да са забравили да го премахнат от eMAG.

# 47
Приятно съм изненадана от бързата реакция на платформата.
В четвъртък предадох на куриер ел. четка за зъби с рекламация, а  днес получих нова.

# 48
И когато продава Емаг пак има елемент на непредсказуемост. Наскоро поръчах климатик, но след известно чакане се оказа че не са пратили всички пакети и Sameday е трябвало да върне каквото са имали при тях обратно. Сега чакам връщане на парите.

Скоро ще стане и месец, откакто върнах нов продукт към търговец от платформата и още чакам пари. Два пъти си писах с поддръжката на Емаг и обещаха да съдействат, но засега няма нищо.

# 49
  • София
Здравейте, купих два чифта детски маратонки, които са с промоция Multi Deals -20%, въпросът е, че едните искам да ги върна, но се чудя в такъв случай каква сума ще ми възстановят, т.е чифта, който остане при мен на пълна цена ли ще бъде или ще си важи отстъпката.
Търговец е Emag, някой ако е имал такъв казус?

# 50
Преди съм купувала електроуреди с код 15% и условие да са минимум 2. Запазеният продукт си остава с отстъпката при връщане на другия уред.

Общи условия

Активация на акаунт