Пазаруване от Емаг тема 4

• 7 122
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Купувала съм голям комбиниран уред за приготвяне на детска храна - babymoov на смешна цена. Ползвам го и до днес да задуша риба или зеленчук за децата.
Дойде неразопакован, месец след ползване броени пъти отказа, оказа се нещо по нагревателя.
Свързах се с емаг, пратиха куриер и взеха от адрес, след седмица ми го върнаха поправен.
Това, при положение, че търговеца и доставчика е емаг при мен се случи.
Не знам как ще е от външна фирма.

Последно преди месец за изпратен по евтин артикул, вместо поръчания от партньорска фирма, писах ревю,  отказаха да публикуват отзива с мотив, че бил в категория оплакване. Беше ми ясно, че няма да съдействат да ми се върне разлика в цената. Задържах артикула вместо да се набутвам с връщане.
Оставих висока оценка и едва тогава публикуваха мнението ми, направих го нарочно за експеримент, изводите са ми ясни

# 76
..::Only.One::..
Поръчайте само ако продавач е Емаг, това мога да посъветвам. Много неща съм поръчвала, оригинални са.

# 77
Аз също лежа на тази кълка ,че когато се предлага директно от Емаг ще ми бъде по-лесно самото връщане. До сега съм връщала един детски несесер ,добре огледах снимките и размерите но повярвайте ми дойде огромен и тежък ,около 20 лева беше в срок ни върнаха парите ,също така един детски часовник,които по описание трябваше да има слот за карта ,изрично четох затова ,детето си има номер просто часовника му беше за смяна ,дойде и се оказа ,че се свързва само чрез Bluetooth.Отново никакъв проблем с връщането. Лятото нямах възможност за физическо пазарене и си бях поръчала прах за пране ,веро и т.н ,наистина всичко дойде в срок и на изгодни цени но пакетите не изглеждаха никак добре.
И искам да използвам този пост да благодаря на хората които оставят коментари дали даден продукт работи под описанието ,често това наклонява везните дали да поръчам.

# 78
  • оттам, откъдето започва България
На мен също ми отказаха ревю, с което изказах мнение за едни хавлии, че изцяло не отговарят нито на описание, нито на картинка, сложени за тях. Написах ревюто по-обрано, като да не се обиждат и бе публикувано.
Затова вече не рискувам с покупки от Емаг.

# 79
  • 1st floor
Искам да купя за подърък една парочистачка, но не знам дали ще има проблем с рекламации и пр:
https://www.emag.bg/multifunkcionalna-parochistachka-karcher-sc- … earch-Action=view
Или да не рискувам и да я взема от Технополис:
https://www.technopolis.bg/bg/Parochistachki/PAROChISTAChKA-KARC … 3-DELUXE/p/802660
Моля за съвет!

# 80
  • София
Искам да купя за подърък една парочистачка, но не знам дали ще има проблем с рекламации и пр:
https://www.emag.bg/multifunkcionalna-parochistachka-karcher-sc- … earch-Action=view
Или да не рискувам и да я взема от Технополис:
https://www.technopolis.bg/bg/Parochistachki/PAROChISTAChKA-KARC … 3-DELUXE/p/802660
Моля за съвет!
В Емаг съм правила 2 рекламации и ми ги уважиха. Не бяха на ел. уреди, но имаха гаранция от 2 години. От Технополис бяхме купили телевизор, който при включването се оказа с един силно светещ пиксел някъде в средата на екрана. Вадеше очите. Не признаха, че има проблем. Трябвало дефектните пиксели да са повече, а не един. Но едно е да има несветещ пиксел, който може дори да не се забелязва и съвсем друго ярка точка на екрана. Стигнахме до централата на марката и те ни смениха телевизора. От тогава Технополис са ми в черния списък.

# 81
Където е най-евтина.. в ozone е на по-добра цена. Едва ли ще се стигне до рекламация от който и сайт да се поръча.

# 82
  • 1st floor
Благодаря за отговорите!

Където е най-евтина.. в ozone е на по-добра цена. Едва ли ще се стигне до рекламация от който и сайт да се поръча.
Аз не я  намирам в Озон.

# 83
# 84
  • 1st floor
Не. Избрали са си Karcher SC 3 Deluxe, черна.

Сега пак гледах на сайта на Емаг, но не мога да се ориентирам до кога е тази WOW оферта, не виждам дата.

# 85
За Genius абонамета, цената от 14,90, еднократна за годината ли е или е за всеки месец тази такса?

# 86
  • Пловдив
За Genius абонамета, цената от 14,90, еднократна за годината ли е или е за всеки месец тази такса?
https://www.emag.bg/genius?eaid=7132478099&eadv=62913890&ebuy=38 … ef=dfp_7132478099

# 87
Еднократна, като можеш да добавиш и Хора в Genius Family
Добави БЕЗПЛАТНО любим човек към твоето Genius Family и заедно се насладете на всички предимства Genius с един платен абонамент.

# 88
  • София
Имам genius абонамент до 4.03.2026г, дали ако го платя сега възползвайки се от тези ваучери - датата на подновяване ще е от сега или от 05.03?

# 89
  • Пловдив
Имам genius абонамент до 4.03.2026г, дали ако го платя сега възползвайки се от тези ваучери - датата на подновяване ще е от сега или от 05.03?

Общи условия

Активация на акаунт