Пазаруване от Емаг тема 4

• 7 026
  • 175
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Харесала съм си това влаго с 20% до понеделник. Според вас после ще падне ли отстъпката? 25 или 30%?

Поръчайте го сега. Ако цената падне още поръчайте по-ниската цена и върнете скъпото. За връщане на поръчка имаш 14 дни.
С продавач eMAG е 30 дни и е безплатно.

# 151
Червената цена е след купона, т.е. в Емаг е 452 лв.

# 152
Да. Другото, което е, че не виждам никъде да пише за гаранция. В друг сайт пишеше 5г, а тук нищо. Възможно ли е да няма?

# 153
Червената цена е след купона, т.е. в Емаг е 452 лв.
Не е вярно. Цената е преди купонът(без отстъпката).

Да. Другото, което е, че не виждам никъде да пише за гаранция. В друг сайт пишеше 5г, а тук нищо. Възможно ли е да няма?

# 154
Благодаря. Аз съм с мобилното приложение и не ми излиза по този начин.

# 155
Аз така се бях прецакала за нещо ,но не помня така.Върти ми се да беше една парочистачка. Действително пишеше цената до даден период и веднага след това я повишиха,продукта стоя в любими дълго време и повече цената не падна,махнах го .

# 156
Здравейте, във връзка с първия ми въпрос за това дали имат шоурум бихте ли си закупили нещо голямо, да речем телевизор от Емаг?

Имаха много добри блек фрайдей оферти, но понеже вече нямат шоурум нещо не ми се рискуваше с толкова голяма покупка без да може да видя дали ще ми допадне като визия и картина на живо.

Изобщо има ли някой да купи нещо толкова голямо на сляпо от магазин, който е само онлайн? Аз съм рискувала с лаптоп и нямам забележки, но вече за телевизор е друго - ако объркат модела трябва разправии с връщане, пренасяне...

# 157
Аз само от тях си купувам телевизори. Върнах и един без проблем и разправии. Ако нещо не ви хареса - заявка за връщане, идва куриер и го връщате.

# 158
Не е нужно покупката да е на сляпо. Преди да поръчам нашия телевизор от Емаг го видяхме на живо в друг техно магазин. Убедихме се, че искаме конкретния модел и после на BF го поръчах с чудесна отстъпка от Емаг. Дойде си с Еконт без никакви проблеми. Вече се ползва трета година и не сме имали проблеми.

# 159
Аз поръчах един ТВ и за приятелка още 2. Преди това и ние ги гледахме в техномагазините. Нейните дойдоха за 2 дни, моят - за 5. Прегледахме го преди да платим, че кашонът имаше дупка, но се оказа откъм гърба и не беше стигнала стиропорите.

Скоро имаше оплакване за стока на изплащане. Възползвах се от 20 вноски без лихва и първа вноска до 1.1.2026, за да пробвам... Техниката дойде на третия ден.

Яд ме е много, че изтървах кафето и една миялна.

Продавач Емаг за всичките ми покупки.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:13 от drago_2008

# 160
Здравейте! До колко дни възстановявят сумата след като статуса на върнатата поръчка в профила ми е на: “Възстанавяване”?

# 161
Някой купувал ли е бягаща пътека от Емаг?
Ако може да споделите някоя, от която сте доволни, ще съм благодарна.

# 162
Аз съм с тази:
Мисля, че е един от най-бюджетните варианти (аз я взех за 330лв.), но ми е супер да си правя крачките, защото за ходене я ползвам. Помня, че преди да я взема, проучвах и имаше видеа и от инфлуенсъри, т.е. може да се види повече инфо от личен опит. Със сигурност няма общо с професионалните масивни, но зависи и от целите. Иначе е компактна, тънка, достатъчно дълга и широка и не много шумна.
Е, дойде с транспортен дефект, но това е друга тема.

При вас кога идват пратките със Sameday? Днес получих съобшение чак в 17ч. да чакам днес пратката си и още я няма... среднощни посещения ли правят се чудя...

# 163
Има ли телефон на който да се свържа с ЕМАГ и да не се включва бот?

# 164
Това дава в Гугъл: 07001 3624 или *EMAG (*3624), но не съм звъняла на Емаг поне от 5 години...

Общи условия

Активация на акаунт