Пазаруване от Емаг тема 4

• 11 865
  • 270
  •   1
Отговори
# 255
  • * Under the stars *
Изпращат код за потвърждение на телефонния номер, регистриран в профила. Работи си без проблем. Ако не получавате смс - може да отива в spam.

Точно това се беше случило - смс-ът беше отишъл в папка спам. Никога не бих предположила. Имах около 20 съобщения с кодове 😄 Успях да си възстановя профила. Много благодаря!

# 256
При мен за съжаление ми изписва,че този номер е посочен на друг акаунт. Подозирам ,че предишен собственик на номера е имал регистрация в емаг. Защото аз преди това не използвах сайта ,от 3 или 4 години поръчвам .

# 257
Извинете, как се разбира, че филтрите не работят - не пропускат водата или по друг начин? Питам от любопитство, тъй като и аз използвам филтрирана вода.
Да, точно така, влиза трудно и не пропуска водата.
Скрит текст:
Линк към продукта? Може ли снимка на поръчката като скриеш номера ѝ? И какво ти отговориха на рекламацията eMAG?
Изобщо не мога да пусна рекламация! Не намирам формуляр за рекламация, a само за връщане. Супорта ме праща на връщане но как да върна, като е минал срока?!Не го приема. Вече пихме 1 вода от Ocean living с доставка от Emag но не филтрирана, както се подразбира. Да не говорим, че не връщат парите за доставката. Накрая върнаха парите на срязания панталон, но аз платих + доставка, но парите за доставката обратно не получих, a връщането не по моя вина. Ето зет ми поръча видеорегистратор за кола до бокс нещо което аз никога не правя. Отново уж външен, но с доставка от Emag. Foxmag24 online srl. Отворен без защитно фолио надраскан и с упътване от Temu и понеже ще има и първокласничка и 1 евтин китайски телефон отворен поръчан в цвя розов дошъл в цвят gold, a на кутията син. Аз думи немам, как се лъжат хората. Пирамида, схема Понци, каквото желаете, но не и коректност.

# 258
Леле, кога Genius стана 29,99 Евро? Преди нова година беше 29,99 лв.
А по Черния петък даже ми излезе на 15 лв, ама да съм знаела че тогава е добър вариант да го подновя.

# 259
Все още си е 29.90 лв..

# 260
Вече пихме 1 вода от Ocean living с доставка от Emag но не филтрирана, както се подразбира.
oceanpointtrad83@emag.bg
Пиши на този имейл. Фирмата е външна и дори по-лошо, защото търговецът е китаец.

Проблемът ти е, че купуваш от външни търговци, а ние не го правим. Продавачът и доставката само от eMAG и няма да имаш проблеми.

# 261

oceanpointtrad83@emag.bg
Пиши на този имейл. Фирмата е външна и дори по-лошо, защото търговецът е китаец.

Проблемът ти е, че купуваш от външни търговци, а ние не го правим. Продавачът и доставката само от eMAG и няма да имаш проблеми.
[/quote]
Благодаря, ще опитам, но не мисля че това променя нещо. Няма външен. Tова е уникална заблуда! Pумънски хитрини за да не ce плащат данъци. Kато с регистрациите на мпс-тата. Емаг ненапразно не продава по- нaдалеч от Унгария и Cърбия. Всички "външни" фирми c румънски сметки, Полша, Исландия... са техни. Върната, заменена стока и с неизвестен произход се препродава чрез тях. Защо мислите закриха шоурумите.. Външен, може да е търговeц c българско ид, а повечето имат сайтове. Контейнерите/"cкладовете" Emag са в Гюргево u по дунавските и черноморските пристанища.

# 262
Няма външен. Tова е уникална заблуда! Pумънски хитрини за да не ce плащат данъци. Kато с регистрациите на мпс-тата. Емаг ненапразно не продава по- нaдалеч от Унгария и Cърбия. Всички "външни" фирми c румънски сметки, Полша, Исландия... са техни. Върната, заменена стока и с неизвестен произход се препродава чрез тях. Защо мислите закриха шоурумите.. Външен, може да е търговeц c българско ид, а повечето имат сайтове. Контейнерите/"cкладовете" Emag са в Гюргево u по дунавските и черноморските пристанища.
Това са вече алабанизми.

Не са длъжни да продават навсякъде по света, защото после и гаранционно са длъжни да обслужват след това. Най-големите търговски в Европа не изпращат по-далеч от собствената си държава. Изключение е само Amazon, но те могат да си го позволят.
На тази китайска фирма сметката е фирмена и е в Люксембург. Няма нищо общо с ДДС и окриване на данъци.
Има външни търговци. С достаква от eMAG означава, че са изпратили до склад на eMAG и те я изпращат след това. Същото го правят и Amazon.

# 263
  • Sofia
По-горе попитах, сега да споделя обратна връзка.
С две думи- поръчах артикул, който не получих, но в някакъв момент на сайта отбелязаха, че е доставен.
След като успях да преодолея AI на сайта (който не успяваше да ми отговори нищо, понеже доставена поръчка дори не вижда и не може да направи проверка по нея), успях да се свържа с оператор. Отне малко време, но много любезна девойка се зае с моя случай, уведоми ме по мейл, че пратката ми е повредена при доставката и ми връщат парите. Наистина за 3 дни дойдоха по сметката.
Та, от самия сайт съдействаха и постъпиха коректно, но явно имат некоректни търговци. Ако пратката ми е повредена, не би следвало търговецът да си я отбележи, като доставена. На сайта не може изобщо да видиш товарителница/куриер.

# 264
  • София
В последните 1-2 месеца от две поръчки (4 артикула) - два бяха с доста лошо качество и ги върнах, впрочем ми дадоха ваучер за малко над тяхната себестойност! (без да ги връщам) - румънски търговец.
А една поръчка дойде хем нарушена опаковка + сгрешен артикул...пак румънски търговец /тепърва ще я връшам/.
Иначе с Европът имах ядове и така и не получих уреда поръчан около НГ... з
За следващи покупки...запитах дали може да се предвиди куриера и да не поръчвам чрез тях - не могло.

По мейл стартирах оплакването (и по телефон ми звъняха) за по-горното, понеже едната беше минала 14 дни (дефектната) и като цяло доста доволен останах от обслужването, в края само не получих форма за оценка на служителя...по мейл?

# 265
Аз съм доста доволна от последните си купупки. Дойдоха си добре опаковани,без нарушения. Прахосмукачка Philips, влагоабсорбатор Meaco и тел Xiaomi 15 ultra.

# 266
В последните 1-2 месеца от две поръчки (4 артикула) - два бяха с доста лошо качество и ги върнах, впрочем ми дадоха ваучер за малко над тяхната себестойност! (без да ги връщам) - румънски търговец.
А една поръчка дойде хем нарушена опаковка + сгрешен артикул...пак румънски търговец /тепърва ще я връшам/.
Иначе с Европът имах ядове и така и не получих уреда поръчан около НГ... з
За следващи покупки...запитах дали може да се предвиди куриера и да не поръчвам чрез тях - не могло.

По мейл стартирах оплакването (и по телефон ми звъняха) за по-горното, понеже едната беше минала 14 дни (дефектната) и като цяло доста доволен останах от обслужването, в края само не получих форма за оценка на служителя...по мейл?
Извинете, как поръчаxте с Европът, като Emag gaвa опция само за Sameday и Еконт?

# 267
Куриер до адрес не може да се избира, Емаг решават кой куриер да ползват. Еконт може да се избира до техен офис, Sameday може да се избира при избор на Easybox.

# 268
  • Sofia
Аз съм доста доволна от последните си купупки. Дойдоха си добре опаковани,без нарушения. Прахосмукачка Philips, влагоабсорбатор Meaco и тел Xiaomi 15 ultra.

Може ли да споделите коя е прахосмукачката?

# 269

Може ли да споделите коя е прахосмукачката?
Разбира се Hug

Общи условия

Активация на акаунт