Сто и шеста плетаческа тема

• 17 724
  • 571
  •   1
Отговори
# 540
Ще има ли зима тази година? Едно топло комплектче съм избарабоцала с прежда, поръчана от Тему. Харесва ми преждата. Добре изглежда след прането. Да се надяваме, че ще изкара не една зима.

# 541
Ще има ли зима тази година? Едно топло комплектче съм избарабоцала с прежда, поръчана от Тему. Харесва ми преждата. Добре изглежда след прането. Да се надяваме, че ще изкара не една зима.

Много са хубави със здраве да се носят .

Някой може ли да ми прати схемата за бебешко одеалце на цветенца / маргаритки . Беше се коментирало по едно време. Трудно ли се плете ? Бих искала да изплета едно такова за една принцеса . Колко трябва да е като размер ? 90 / 90 добре ли е ? И каква прежда ще ми препоръчате , защото искам да стане меко и пухкаво .

Имам Тунч Доли - акрил .

# 542
На мен страшно много ми харесва така наречената плетка Жасмин. Казвали са ми, че не е сложна, но аз все още не съм я пробвала. Знам също и че "изяжда" доста прежда. Оттук може да прочетеш и да се ориентираш. Има и клипчета, така че много желание и успех желая!
https://na2kuki.com/031-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0 … 1%83%D0%BA%D0%B0/

# 543
Момичета , плета жилетка шестоъгълник . Сега наддавам заедно на предница и дължина , защото реших , че ръкавите ми са добре . Изплитам всеки ред като прекъсвам преждата, т.е само на лице . Правилно ли е ?

# 544
Момичета , плета жилетка шестоъгълник . Сега наддавам заедно на предница и дължина , защото реших , че ръкавите ми са добре . Изплитам всеки ред като прекъсвам преждата, т.е само на лице . Правилно ли е ?
Аз съм плела в двете посоки, не съм късала конец.

# 545
Е не сси ли личи , че плетеш на опъки ? Преждата ми е меланж

# 546
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам в темата ви.

Страхотни неща плетете, златни ръце имате!

Моята майка много се занимаваше с такива неща, като плетене, бродиране, сама си комбинираше схеми и модели....Златни ръце имаше!
Намерих останали прежди, някои даже са със започнати модели, схеми и списания. Огледах кълбетата, не видях да има проблем .
Ако някоя от вас има желание, мога да й изпратя преждата. Мога да ви наснимам, какво има.

# 547
Сподели, karzz.
Могат да намерят собствениците си.

# 548
Малка доставка от днес 😉
Drops Flora от Хоби и Fiona и Lina на Хоби, но ог физически магазин. Брояча на KnitPro е много готина джаджа - истинко бижу!Удоволствието да го разопаковам беше ицяло мое.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 06:58 от •mimoza•

# 549
  • Бургас
Ранела, утре ще  ги снимам.

# 550
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Коледният подарък е вече в лапичките на щерката. Joy

Не ми се иска да развалям изненадата, ако някой друг също си е поръчал, затова сега ще кажа само, че не са 25 малки нещица за всеки ден, а няколко по-съществено.

Тя си хареса всичко, доволна съм.

# 551
Ееее, Добри!
Нещо като нищо не показа. То на чувала какво да му гледаме?! 🫤
С кеф да си плете подаръка щерката!

# 552
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не исках да развалям изненадата ако някой друг е поръчал.
Да кача ли снимки на всичко?

# 553
  • В полите на Пирин планина
Аз с удоволствие бих видяла какво са включили.
Не съм поръчвала обаче.

# 554
Да, бих искала снимка когато решиш.

Общи условия

Активация на акаунт