Сто и шеста плетаческа тема

• 17 724
  • 571
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не мога да го скрия от телефона, ако някой не иска да си провали изненадата, да затвори очи Joy

Прежда и схема на пуловер. Ще видя какъв е състава и ще допълвам.

Прежда и схема за нек уормър

Това няма нужда от обяснения

И нещо за душата, докато плетеш

И много мило послание на картичката.
Тя избра студени цветове. Не знам какво би било ако беше избрала топли.

# 556
Хубав е календара, обаче иглите са си цифра. Хвърлила съм око на друг комплект аз и за такава сума бих предпочела да ги видя и избера лично. Мислех, че ще заложат повече на прежда и ще добавят подходящи игли да се изплете.

# 557
Е не сси ли личи , че плетеш на опъки ? Преждата ми е меланж
Ми според мен не си личи:
Скрит текст:

# 558
Много хубав календар!
За шестоъгълните жилетки- и аз плета без да режа, въртя ги, мисля че точно това е смисъла на шестоъгълника. Разбира се, може би зависи от прежда, плетка и т.н., прави както ти харесва.

# 559
Сума и клипчета изгледах , отне ми доста време и всички ги въртят . Никой не прекъсва конеца , а не ми се иска защото сега наддавам на предница , дължина и гръб за да не ми станат много широки ръкавите и после като пробвам ако ми теснее може да разплитам , а не ми се иска да е на парчета + това края остава и много ще си личи като ги прибирам . Снощи подкарах ред и обърнах пък каквото стане . Дано Господ е с мен и да не разплитам , че да си я нося . Някой ако каже как се плете качулка много ще го обичам .

# 560
Дайте линк към тези схеми с прежди, ако може.
Аз току що се вързах ей тук:
https://performanceyarn.bg/produkt-kategoriya/razprodazhba/?mc_c … mc_eid=7b47033a0b

# 561
Аз съм отчаяна защото бях направила поръчка от хоби на една прежда определен цвят и сега го няма .. явно е свършил , а много ми хареса ...

# 562
Да се похваля с тиквичка Joy за кратко ще е.

HugJoy

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:21 от st. Dobri

# 563
Аз мислих да изплета едно като пелена във формата на звездра , в ъгълчетата на която влизат ръцете, крачетаата и главичката и отпред да се разкопчава с копченца , обаче незнам какви размери да е за новоородено . Височината я знам , обаче ширината като си разпери ръчичките не знам колко ще да е .

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:27 от Moderator1

# 564
Видях го тези звезди, но аз съм изплела звездно одеалце, та пропуснах звездата пижама. Simple Smile

...
Hug

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:35 от st. Dobri

# 565
# 566
Добри, честито!!! Да ви е жива и здрава, много да ви радва!!!! Heart Heart Heart

# 567
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Добри, да ви е жива и здрава! Пу пу! И одеалцето е страхотно!

# 568
Жива и здрава да е малката тиквичка!

# 569
  • Бургас
Сладка тиквичка! Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт