Сто и шеста плетаческа тема

• 17 772
  • 571
  •   1
Отговори
# 465
  • В полите на Пирин планина
Аз съм си забранила да купувам каквото и да било - визирам не само прежди и игли, а и всякакви дрехи, козметики и... (любимите ми) обувки. 😁😁😁

# 466
  • Бургас
И аз се ограничавам, докато не оплета, не взимам нищо ново.Но въпреки това всяка свободна дупка е заета. Тази година съм се заела да разчиствам и доста неща махнах, но пак почнах да запълвам.

# 467
Имам твърде много прежди и твърде малко време за плетене и съвсем практично погледнато е безсмислено да трупам. Имам да плета с наличностите поне 2 години (живи и здрави).
Но пък сега съм захванала една блуза в сезонния хитов цвят бордо, с леко лъскава нишка, която добавям допълнително от една прежда на бобина, която дори не помня, че някога съм поръчвала...

# 468
Гея, търси tunesische nadel.

Аз след мноого дълга почивка започнах да плета една шапка. Ограничила съм се до плетене само 1-2 пъти седмично, за да не товаря ръцете. За Коледа сигурно ще е готова Joy но ви чета редовно.

# 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ще снимам календара, сигурна съм, че детето няма да възрази. Казаха, че ще го доставят в края на ноември, за да има време да му се порадва получателя и да направи нещо до коледата.
Ние попитахме какво точно ще има и дали ще е за една кука или за две игли, но казаха, че ще е изненада. Joy май точно това натежа при избора.
Утре май ще ми дадат почивка Wink ще се разходя из Пловдив, да видя магазините, капана....

# 470
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
По сметки - 70/90 см, но като гледам може и за чувалче да стане или и жилетка да има .

70х90 от една гранка 100 грама! Онази искам такава прежда. Joy

# 471
Какво представлява този календар?

# 472
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря за мненията - намерих в амазон, ако не открия на друго място по магазините, понеже вчера проверявах, ще я поръчам от там. А за календарите - много се изкушавам, но вероятно няма да си поръчам Sad

# 473
Какво представлява този календар?

Видях, че в този на Хобиярн има два вида прежда - за пуловер и за шал, схеми за тях, аксесоари за плетене, шоколад и чай.

# 474
Чорапените феи да се изкажат 😃
Модели ще разучавам когато се ошлайфам достатъчно и ако ми се ще. За сега идеята ми е за бейсик чорапи, които ще се носят на босо с боти.
Другия чорап ще е едноцветен.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:31 от •mimoza•

# 475
Много е красиво чорапчето 💖

# 476
  • Бургас
И на мен ми харесва.Не знам дали някога ще стигна обаче до плетене на чорапи. Най-малко ме вълнуват, така да се каже. Освен за внучета, дай Боже, някой ден.

# 477
За мен са предизвикателство.

# 478
  • в сърцето на един мъж...
Аз май вдъхновение в момента нямам още за нещо по-сериозно, затова един шал за приятелка

Скрит текст:

# 479
mimoza,

Прекрасно чорапче, но от каква прежда беше?

Общи условия

Активация на акаунт