Любители на котки - Тема 207

• 25 009
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • Между гори и планини
Горкото коте! Да го дадат на някой на когото ще му пука!
Аз сън не хващам ако моите не се приберат, тук какво ли не правите по балконите си , за да са обезопасени....
Честит и здрав да е черният пантер! И моят скоро ще стане на 9 години.
Леонардо яде, спи под храста, ходи до зарзавата и пак под храста.
Вчера го взех да го гушкам, мърка... Пипнах горе опашлето - извика. Скочи от мен и явно го заболя и дори изръмжа и пак жално измяука. Няма да пипам! В останалото време е спокоен и гальовен.

# 436
Честит 8ми рожден ден на Блеко!
Аминка, правилно си постъпила, ех, че безотговорни хора. Ако котето падне, ще се нарани. Наистина може би 112 е вариант,особено ако е навън и мяука в малките часове.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 07:24 от MianaNia

# 437
    • Варна
    Честит рожден ден на сладката черна пантерка Heart Още поне два пъти по толкова да прекара в игри и гушкане!

Аминка, аз бих звъняла на 112. Длъжни са да реагират, това си е тормоз над животно и поставяне в риск. Не мога да разбера защо по ягодите си вземаш котка, ако ще я държиш на терасата…

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 07:50 от Месечинка виторога

# 438
    Честит рожден ден на Блеко, който няма търпение да изфиряса навън на дворчето.

Съседката непукист като не разбира с мира със сигурност всичко е безсмислено. Нищо не помага.

Ние сме за два-три дни на нашето море. Все го мисля моето пиратче какво ли прави самичък. Съседката го храни.

# 439
    Честит рожден ден на Блеко черната пантера! Да е жив и здрав и да прави много бели Purple Heart

Аминка, аз бих пробвала 112. Не ги разбирам такива хора защо си взимат животно? Най-вероятно детето иска да гушка коте и когато котето вече е безинтересно го "пускат на свобода". На такива екземпляри им пожелавам в следващия им живот същата съдба.

# 440
    DreamingOfSummer, ензимен препарат. Имахме подобна случка и категорично мога да кажа, че спасихме матрака. Имам концентрат и бих дала с удоволствие ако си от София.

Аминка - 112 , инцидентите с животни са включени в ЧЛ. 13 НА НАЦИОНАЛНИЯТ КЛАСИФИКАТОР НА СПЕШНИТЕ ПОВИКВАНИЯ, тоест от 112 НЕ МОГАТ да ти отговорят, че това не е спешно.

# 441
    Ензимен препарат за леглото

За съседите - 112, егати хората, ми и аз съм гледала котка и бебе, голяма работа. Как в тая жега ще си оставя котката с риск на живота на балкона, те луди ли са?

Аз да се оплача, точно щях да се хваля, че с новата мега гига гастро храна Бела е ок и днес пак се появи с диария по краката. Не беше от много време. Иии, как се изнервих.

# 442
    Звънни на 112, да изпратят пожарникари да свалят котето. Казваш, че котето от часове е на терасата, мяука силно и има вероятност да падне. Трябва да се отзоват. Колко пъти ми излизат публикации за свалени от високо котки от пожарната.
    Момичета, съболезнования за отишлите си любимци! Не бях чела отдавна темата, вчера влязох и бях като попарена. Толкова загуби за толкова кратко време. Cry
    Искаме да отидем на почивка в началото на септември и не мога да направя резервация, защото мисълта за Мишето не ми дава мира. Тя не понася, когато всички сме на двора и мяука жално на прозореца, а ако всички сме излезли, като се приберем не може да се нарадва и говори, говори... Притеснява се, когато остане сама. И после ще ми обясняват, че котките се привързвали към дома, а не към стопанина. Единият ми син също се колебае, каза - "тя се разболя като ни нямаше". И наистина беше така, при последната ни семейна почивка, прояви симптоми на цистит и я водих на доктор като се прибрахме. От други хора се страхува и да дойде някой да я нагледа, тя ще се крие и това ще й причини допълнителен стрес. Тя си е като човече, как да я зарежеш?

# 443
    Здравейте! Моля ви, препоръчайте ми качествена храна за сваляне на тегло на котарак. Предложените от ветеринаря Роял Канин и Хилс (16% брашно от пилешко и много зърнени) са ми абсурдни. Искам изчистен състав и по-малко мазнини, за да свали около 1.5 кг. Шишко 😀

# 444
    • Между гори и планини
    Хора, при нас е ад! 38° на сянка, на слънце термометър залепва на максимума от 55°!
    Ако можете изрежете туби от вода и слагайте около блоковете вода за животните!
    Аз съм сложила под асмата на сянка, нищо че и вътре има, моите в момента пият вода отвън .
    Лео е "припаднал" под един храст, всички други са се скрили някъде под сенките.

# 445
    Миличкият Лео!
    Честит да е Блеки пантерата Heart Eyes И много да го слушате Stuck Out Tongue Winking Eye
    При нас пък се върна обичайният климат - валиии, грейне малко слънчице и айде пак завали. Но поне дишаме и  спим спокойно. Вчера дойде за малко приятелката, която обгрижва Сина, докато ни няма и той веднага отърка главичка в крака й - хитрец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
    Честит рожденик, още дълги години да ви радва! Heart Exl

Някой има ли впечатления от добавката Yumove Advance 360?

Имам подозрения, че моят клепоушко изпитва болки в крайниците и търся подходящо лечение/облекчение на симптомите. Бих го завела на ветеринар, но не съм запозната с лекари, които имат специален интерес към неговата порода (ако някой се сеща за специалист за шотландски клепоухи, ще бъда благодарна).
    Бих заложила на Централна Ветеринарна, обаче в момента не мога да си позволя това, което знам, че ме очаква там като цени за всички прегледи и изследвания, които със сигурност ще му направят...

Слагам и данък

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 14:40 от Barbara_Millicent

# 447
    • София
    Благодарим ви с Блеки за благопожеланията! ❤️
    И при нас в гората е топличко- 38⁰ показват термометрите (вътре е 25⁰ без климатик).
    Блеки- повелителят на сянката 😹😻

Връщам се от пазар и питам ММ "Къде е момчето?"- отговаря "Бере душа някъде"...
    ама не иска да стои вътре на "хлад".

# 448
    Навън е 34 градуса. Колата, която цял следобяд беше на пек, показа 52.
    През това време Пуфи лежи на хамака, на западен прозорец, демек пече я слънце в момента

Не ме притеснявай,  гледам те лошо

# 449
    DreamingOfSummer, ензимен препарат. Имахме подобна случка и категорично мога да кажа, че спасихме матрака. Имам концентрат и бих дала с удоволствие ако си от София.

Аминка - 112 , инцидентите с животни са включени в ЧЛ. 13 НА НАЦИОНАЛНИЯТ КЛАСИФИКАТОР НА СПЕШНИТЕ ПОВИКВАНИЯ, тоест от 112 НЕ МОГАТ да ти отговорят, че това не е спешно.

Не съм в София. Къде да търся такъв препарат?

Общи условия

Активация на акаунт