Любители на котки - Тема 207

• 24 064
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Аминка, винаги след хранене съм ги масажирала с топло влажно памучно тампонче. Посока на часовниковата стрелка. Заспиват лесно, ако са добре огънати, на топличко и гушнати. Нощем през 2 часа. Не искам и да си спомням 🤣
Кашмира пи АБ 10 дни, още накашля, макар и по - рядко. В четвъртък сме отново на рентген.

# 586
  • Между гори и планини
На нас ни се размина гъркинята Зои. Ще я дадат в семейство което наскоро е загубило котката си и няма да се наложи да пътува толкова много.
Мъжът ми е разочарован, той обожава черни котки и след като Чери трябваше да е неговият котарак, но Чери си избра мен, той си искал Зоя. Но здраве да е! Дано има и за напред късмет котето 😊

# 587
  • София
Доня, само кажи и ще те уредя с черно или еднородно сиво коте. Един приятел, който не ги кастрира (не иска и да чуе) в момента има 10-десетина малки котенца. Пловдивчанчета са. Simple Smile Едната майка е смеска от  британка с уличник и е с типичната глава с бузи. Не знам дали и котетата ѝ са бузести.

# 588
  • Между гори и планини
Прати снимка ако искаш и можеш. Само че, аз до Пловдив не мога да отида, трябва някой да го докара... И зависи колко са малки. Чери ги осиновява ако са на около месец. С Лео ревнува, защото беше голям.

# 589
Нощем през 2 часа. Не искам и да си спомням 🤣
Наистина през два часа звънят като аларма. За десетина минути се нахранват и изхождат, обаче тази постоянна аларма през два часа за сам човек е изтощителна. Надявам се една седмица да устискам някакси. Поне съм в отпуска...

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 09:08 от amy_nka

# 590
  • Между гори и планини
И ние с мъжът ми бяхме горди родители на " близнаци" когато прибрахме Биби и Памук. В началото спяха в кутия за обувки между нас, по средата на леглото. На всеки 2 часа , като се чуеше мяу и той хващаше Памук, аз Биби и почиствахме горелясали очи, хранехме и подмивахме. Двамата имаха и ужасно разстройство и давах и смекта. След първата седмица започнаха да използват тоалетна. В спалнята ухаеше просто неописуемо! Бяха шепа котенца. И до днес Памук е най привързан към мъжа ми. Сигурна съм, че помни!
Малко след това и Чери ги осинови, да ги гушка докато спят, измие и пази като излизаха за по 20-30 минути в предния двор.

# 591
Надявам се и аз някой от моите да си ги осинови. Три бройки са - две момчета и едно момиче. Голяма "веселба" пада като бият алармата защото трите наведнъж няма как да ги обслужа. И докато храня едното другото се катери по ръката ми и гледа да я избута, третото почва да суче крака на второто, първото спонтнно почва да ака, докато съм пъхнала спринцовката в устата на второто и третото е омазано, защото навира навсякъде муцуната с цел да намери как да засуче ръката ми... Вместо да мина на второто гладниче, правя пауза за да чистя мазалото, те още повече се нервят и пищят... Весела картинка...
Майката е по-добре, но не виждам възгледи да си ги познае след седмица. Те вече не миришат на нея. Мога да им намеря приемна майка, но не ми се иска да се мешат с други по-едри котенца заради крехкия им имунитет.

# 592
Много ми е интересно и приятно Доня като разказва за взаимоотношенията между котките ѝ. Странно как и между тях наистина има отношения. Лео като го бутна колата как ходиха да го подушат...

# 593
  • София
Много ми е интересно и приятно Доня като разказва за взаимоотношенията между котките ѝ. Странно как и между тях наистина има отношения. Лео като го бутна колата как ходиха да го подушат...
Не знаеш Наско колко е грижовен и справедлив. Само някой да "заплаче" и се притичва на помощ, а на злосторника удря по някоя лапа. Joy Ако някой е затворен някъде, мяука неспокойно, гледа ме и ме води към вратата. Joy

# 594

И Кашмирка да похваля. Истински миротворец! Види ли свада, веднага застава между побойниците😍 Обикновено това върши работа. Най - доброто момиче! 😻

# 595
  • Между гори и планини
Голяма пухла е Ксшмирка ❤️

# 596
В любимия кашон

И пак си изгуби бялото косъмче на веждичката

А интересното е, че от едната страна са три косъмчета, а от другата само едно. Мисля че и котето на Бу също беше така.

# 597
  • София
Много е сладко това коте - едната му устничка черна другата бяла - като ин и ян е... да ви е здавичко Heart Exl

# 598
  • До хладилника, който обичам
Мисля че и котето на Бу също беше така.
Такова е, от едната страна с един бял косъм, от другата с два. Другите са черни, но на черния фон само белите се виждат.
Мара е вече с първа ваксина и чип. Беше омърлушена за близо 24ч., но вече е като нова. Както и очаквах, потвърдиха, че реалната ѝ възраст е с един цял месец отгоре, т.е. сме я взели на 11,5 седмици, което обяснява колко добре социализирано и изобщо добре развито коте е, и теглото и всичко. Родена е април, а не май, казаха на майка ѝ хората.
С големите котки имаме частичен напредък само. Минка я прие почти изцяло и Мара вече не я съска, като я наближи. Вероятно скоро ще ги видя и легнали една до друга. Цура е друга бира, тя още ръмжи и съска, като я усети.
Ето го порасналото момиче, към 6м ще я кастрираме, ако всичко върви добре. Даже на 4м+ са предупредили дъщеря ми, че може да се разгони, върви едричка, но дано удържи до 5,5-6м.

# 599
Лелее, хора, днес като си тръгвахме от работа се появи алармичка Матилда, писах ви миналото лято за нея. Позна ме, отърка ми се, започна да ме следва и веднага и сложих тарелка с пауч, а тя взе да го зарива, нямам идея защо. После сновеше от мен до колата и обратно. Маймуна, втора седмица съм там, не я виждах и си виках няма я, да ама днес... Изненадааааа дойде, алармичката ми тя. Утре ако дойде ще ви я фотна да ви я припомня, а сега ще сложа една плезла. 😁

Общи условия

Активация на акаунт