Любители на котки - Тема 207

• 24 114
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Представям ви Джулая Морнинг Първа или просто Джул(с)и:

Скрит текст:

Снимките се случват трудно и в движение, защото мъничка много мърда и се опитва да избяга. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп И да се похвалим - вече имаме и първите подаръчета в новата тоалетна. Изака се и се изпишка на всеослушание, подаръците бяха оповестени подобаващо гръмогласно и старателно заровени. Joy

# 646
Много е сладка! Още от сега изглежда котка с характер Heart Eyes

# 647
  • София
Оооо, да!
Джаста да му мисли Smile

# 648
  • Варна
Официално честито за Джулс! Hug
Изглежда здравичка и с характер!
Още помня грамовете на Мага, като я намерих, 250, пък беше на няколко месеца според ветеринарите.

# 649
  • Между гори и планини
О, мамино бебошче ❤️
Бая шишкава, или Памук е бил рагу и козина, защото също беше на 40 дни като го взехме, а само 180 гр!
Джасте, да се гледате с любов дълги години ❤️❤️❤️

# 650
  • София
Уникална.. голям сладур просто.Дано бързо свикне с вас и да ви радва много.

# 651
  • Враца
Честит нов член на семейството ви, да ви е здрава и много да ви радва сладунката Джулс.

# 652
Леле какъв разкош Hug Джулс е голяма късметлийка. Джасте, честита мъркаща любов Heart

# 653
  • До хладилника, който обичам
О, много сладка Джулси, честито, Джаста! Много е готина! Много хубава работа са малките котета.

Доня, много слаб е бил, или може би и по-малък - на 6 седмици трябва да са 0.5-0.8кг. Аз така засякох Мара, че не може да е на 7.5 седмици, теглото и ръста не отговаряха.

# 654
Сладка бебешора Джулка Hug
Чочата луд полудява да влиза в хладилника! Вкъщи не е горещо, климатиците работят и вратите са разтворени, обаче на хладилника е вратата, през която не му даваме да преминава.

# 655
Ох, много е сладичка! И май ще бъде дългокоска или полу, изглежда с дълъг косъм спряно други котки.
Много обичам бебета като ги гледам чак и на мен ми се иска да си имам.

Аминка и твоите мъници са големи сладкиши!

# 656
На приятелката котето, Ричи, е зле. Тоя вчера само й е взел парите. Мислим, че е натровен. Сега намерихме близо дежурна клиника, от тези,които работят основно през нощта и в почивни дни. Ще го води там, малкия черньо.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 19:10 от cardhu

# 657
Много сладка Джули😍

Вчера сложих капки на Бобчо и днес има дупка в козината на мястото, това нормално ли е? Ще поникне ли козина там?

Това му накапах

# 658
Ой мамо, какви сладури Джасте и аминКа!
Джасте, тя съща Мая!

А тоя образ в хладилника…..

Пресен данък от нас

# 659
И аз това щях да напиша - наистина много прилича на Мая. Прекрасна!

Да покажа наш двойник на "образа в хладилника" (Чочко ли се казва?) Извиняваме се за нецензурната поза... Blush

Общи условия

Активация на акаунт