НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 51 061
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема
Честито на всички приети и успех от мен на тези, което ще чакат второ класиране.
Днес наборът се записа и сега се прибират към Стара Загора
Майка му пече още баджаци на плажа Simple Smile

# 16
Благодаря, Бети, че се грижиш за оформлението на нашите теми.
Честито на всички, които имат повод да празнуват днес и късмет на тези, които ще чакат второ класиране.

# 17
Честито на всички приети!
Аманда, казах ли ти Simple Smile)))))

Каза ми, но аз страшни сценарии си разигравах в главата. Той ми каза преди малко, че още след изпита, преди оценката, си е знаел, че е във факултета и изобщо не разбирал притесненията ми.

С хуманитарните специалности е ужас. Чак ме хвана яд, че убедих седмокласника да пишем две хуманитарни паралелки с реален шанс да се класира пред Софийската професионална гимназия по туризъм. Май направих глупост. И се чудя дали да не ги разместя и да си му върна ТОХ преди тях.

# 18
  • София
Аманда, нищо не се знае за след 5 години.

# 19
Честито на всички приети. Имам въпрос и моля ако някой знае да помогне с отговор- при записване в УНСС се заплаща семестриалната такса, както е навсякъде.Дали, ако се откажеш след като си се записал се връща част от тази такса или не се връща нищо?
Имаме колебания и се чудим дали така да пазим място докато чакаме второ класиране в друг университет!

# 20
Честито на всички приети. Имам въпрос и моля ако някой знае да помогне с отговор- при записване в УНСС се заплаща семестриалната такса, както е навсякъде.Дали, ако се откажеш след като си се записал се връща част от тази такса или не се връща нищо?
Имаме колебания и се чудим дали така да пазим място докато чакаме второ класиране в друг университет!
                  Връща се таксата, като удържат %. Май беше 20 - не съм сигурна.

# 21
Zigizagi, детето иска международни отношения в СУ. Харесва тази специалност и много искаше този университет.  Въпросът сега е университетът или специалността. Тя ще е добра във филологията (приета е по второ желание), но искаше международни (приета по първо в УНСС). И сега се двоуми. Права си, че са много различни, но това е писала.

# 22
  • в центъра
За статистиката - минимални балове първо класиране държавна поръчка редовно мъже:
Астрофизика, метеорология и геофизика - 20,00
Ядрена техника и ядрена енергетика - 24,71
Квантова и космическа теоретична физика - 25,38
Инженерна физика - 26,12
Приложна математика - 16,49
Медицинска физика - 19,02
Фолософия - 20,78
Физикз и математика - 17,00

# 23
  • София
Висок бал за право. А за психологията прословута нещо?

# 24
  • София
Честито на новите студенти и успех на очакващите класиране!
Благодаря за темата, Бети!

# 25
  • Бургас
.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:54 от Ежка

# 26
  • София
Браво на всички деца!

Честито на щастливите  майки и малко ви завиждам на отличниците Simple Smile
Ние ще чакаме следващите класирания, размествания и конфигурации.
Пуснахме и за второ класиране в СУ.

ТУ “Приложна математика и информ.” или СУ “Приложна математика”?

СУ категорично.

# 27
  • София
Как да го разбирам това? Има ли шанс за редовно второ класиране?
Като цяло ми се струва оценката от бала, че не е изчислена правилно.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 19:43 от Елиза77

# 28
  • София
Там нали бяха с техен изпит за специалността? АКо има грешно изчисление и  бал  не го ли видяхте по-рано?
Иначе приемат 6 бр редовно и 5 платено.А на опашката чакат същите тези 5 човека. Аз не бих разчитала че ще се откажат от специалността, още повече че е специфична и се преподава на още две места( НМА и НБУ)

# 29
Висок бал за право. А за психологията прословута нещо?
И мен ми е интересно за психологията.
Миналата година синът ми въобще не се опита в София,  а познати момичета не ги приеха.

Общи условия

Активация на акаунт