Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 411
  • 283
  •   1
Отговори
Здравейте, съфорумци!
Въпросът е в заглавието, продиктуван от поредния ми провал в отношенията с мъжете.
Преди да ме разкостите, отчитам огромна грешка в свалянето на преградите ми и допускането му, емоционално, прекалено близо до мен.. Физически не сме прекрачвали граници. Не търся съвет как да постъпя, действие предприех окончателно.
НО, търся логика в действията му, обяснение на ситуациите. Объркана съм и се чувствам зле. Искам да знам "ЗАЩО".
Накратко, опитвах се да се отдръпна от него няколко пъти след уточнението от негова страна, че съм му приятелка. Всеки път следваше търсене и обяснения колко държи и как има нужда от мен, колко съм му близка. Как не искал да си разваляме приятелството с нещо повече. Прекарвахме много време заедно, физически и в чат, почти по цял ден и нощ, помагахме си както и с каквото можем, не е имало използване. Винаги е откликвал на покана или молба от моя страна. За мен е почти равносилно на връзка. В един момент се оказа, че си има контакт за секс, че си общува с други жени, а аз за всичко останало освен секса, при все, че е имал възможност и не се възползва. Не ме е лъгал, премълчавал е удобно.
Та така.. Аз каква роля имах в целия този филм?
Умишлено ползвам женкар, а не к*рвар. За мен има разлика.
Действайте директно, понасям критика и истина.

# 1
  • София
Обслужвала си го емоционално.
Така правят приятелите.

Не ти ли светна, че не е споделено и е точно това, което ти е казал?

# 2
  • Paris, France
Въпросният мъж нито е женкар, нито е курвар. Женкарите са флиртаджии, които свалят по много жени, а курварите спят безразборно с всякакви жени.

Нормален мъж, който не те възприема като полово желан обект и си има мъжки живот, в който не би ти отредил място. Не си неговия тип физически. Не е нужно да си грозна за да не иска да те такова. Честен и почтен е бил с тебе. Аз също не спя с мъже, които са ми приятели.

Няма лошо да го допускаш близо емоционално. Нали сте приятели?

Оставате си приятели и си намираш, като него, мъж за секс или връзка.

# 3
Дундуркане търси този, не свалки.

# 4
От написаното става въпрос за платонична връзка с чувства от ваша страна, а от негова само приятелски. Нещо, което той ви е казвал сам. Как така този човек е женкар - бил е честен, казал е, че няма чувства към вас. Имал е контакти с други жени, но към вас е бил честен. Това не го прави женкар.

# 5
За мен женкар е човек, който търси внимание и контакт с много жени, чешейки егото си.
Говорили сме по темата за моите чувства, упорито не ме пусна. А аз тъпо останах, явно самозаблудила се от неговата упоритост.

# 6
Просто не го кефиш по оня начин. Вече ти си решаваш ще продължаваш ли приятелство или не.
Пп. Описаното не е "женкар".

# 7
Това не е женкар. Били сте приятели, а ти си се влюбила. Човекът, съвсем коректно от негова старана, ако мога да отбележа, не е допуснал физически контакт, може да е само, защото не го привличаш по този начин, може и да е това плюс факта, че не иска да си разваляте приятелството, а и да те подлъгва. Той си е направо за награда.

Ако мъж не иска да спи с теб, със сигурност не те има за повече от приятел.

# 8
Кое е женкар?
*

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 12:53 от LittleWolf

# 9
Здравейте, съфорумци!
Въпросът е в заглавието, продиктуван от поредния ми провал в отношенията с мъжете.
Преди да ме разкостите, отчитам огромна грешка в свалянето на преградите ми и допускането му, емоционално, прекалено близо до мен.. Физически не сме прекрачвали граници. Не търся съвет как да постъпя, действие предприех окончателно.
НО, търся логика в действията му, обяснение на ситуациите. Объркана съм и се чувствам зле. Искам да знам "ЗАЩО".
Накратко, опитвах се да се отдръпна от него няколко пъти след уточнението от негова страна, че съм му приятелка. Всеки път следваше търсене и обяснения колко държи и как има нужда от мен, колко съм му близка. Как не искал да си разваляме приятелството с нещо повече. Прекарвахме много време заедно, физически и в чат, почти по цял ден и нощ, помагахме си както и с каквото можем, не е имало използване. Винаги е откликвал на покана или молба от моя страна. За мен е почти равносилно на връзка. В един момент се оказа, че си има контакт за секс, че си общува с други жени, а аз за всичко останало освен секса, при все, че е имал възможност и не се възползва. Не ме е лъгал, премълчавал е удобно.
Та така.. Аз каква роля имах в целия този филм?
Умишлено ползвам женкар, а не к*рвар. За мен има разлика.
Действайте директно, понасям критика и истина.
Отново удивителната потребност на жената да разбере и да ѝ бъде казано, която влиза в конфликт с това, което си представя, въпреки, че вече ѝ е било казано.
Появява се някакъв човек в живота ти, който си има партньор за секс, има си партньори за общуване и си намира теб за приятелка. Ти възприемаш това нещо като връзка. Той го усеща (всички всъщност го усещаме), казва ти, че си му приятелка, казва ти, че не бива да разваляте нещата с “нещо повече”. Ти се отдръпваш, на него му става гузно и те търси за да ти обясни, ти приемаш тези обяснения като “дърпане” (демек иска да натискаш). Накрая ти казва и за секс-партньора си и за приятелките си за чат. От цялата тая работа ти разбираш окончателно, че въображаемата ти  връзка няма да се получи, че от възможността за секс той няма да се възползва, че нещата са такива, каквито ти ги е казал вече, но ни питаш нас каква е била ролята ти?
Според мен ролята ти е била на приятел и компания за общуване. Това е. Ти си копнеела/очаквала ролята ти да бъде друга и за това си разочарована, наричаш го женкар и не случайно казваш “оказа се” и “удобно е премълчавал” … той не ти дължи обяснения, той не е твой, той не ти е изневерил. Поне приятелите правят така.
Пожелавам ти да намериш връзка и партньор, ако това е което търсиш.

# 10
Той е свободен мъж, на който явно му се получава с жените. Това е. А теб е приел за приятелка.

# 11
Женкар е мъж, който и в най-смотаната жена ще потърси сексуалното.
Този просто не те е харесал сексуално.
Приеми и натам. Какви са тези вопли? Или си общуваш с него по неговия протокол, ако ти харесва, или го разкарваш.

# 12
Малко се обърках. Има мъж, който НЕ те сваля, НЕ иска да спи с теб, НЕ спи с теб, и ти казва в прав текст, че си му САМО приятелка, и затова е женкар? Това малко като - Таз голяма кур@а, защото не иска да спи с мен... В детската градина не са ли те учили да си играеш с другите деца като приятели, или директно са ти казвали, че с Гошко не може да си играете в пясъчника на кофички, трябва задължително да се ожените?

# 13
Уважавам мнението и чувствата на хората аз. Ако някой иска да се отдръпне от мен, защото нещо не му е както трябва, не започвам да го убеждавам как ми трябва, колко много държа на него и не го търся нон стоп. Имах такива приятели, двама. Ами пуснах ги..
Някои от вас четат по диагонал..
Ако приятелят ви Гошо ви каже, че има чувства към вас, но вече не може да го играе приятел и иска да ограничите отношенията, как ще постъпите?

# 14
Ползвал те е за кошче за душевни отпадъци. То хубаво, ако създадеш такава връзка с човек, но като осъзнаеш, че само ти се раздаваш, вече не е много гот.
Прати го при тия,с които спи, те да са му приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт