Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 707
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
И в днешно време с този телефон в ръка 24/7 не знаеш кой с кого чати, кой с кого излиза, спи…Всеки иска да прецака всеки използвайки манипулации, държейки няколко на чат за опции -и оправдания извинения нови молби за шансове….И авторката чиста душа търсейки нейната половинка стигна до там да търси причината в себе си. И не не всички са такива, но да има хора с его и за да си го хранят са им нужни други .

# 106
Интернет и социалните мрежи, медии за мен, извратиха отношенията и живота.. Да ви кажа, много ми беше добре когато телефон се ползваше само да се обадиш или да пишеш смс. 🙄
Селена, винаги съм била самокритична и винаги съм се опитвала да израствам, да поправям това, в което съм грешила.
Една позната наскоро ми обясняваше за връзката и, че нейния и угаждал за всичко. А тя е безскрупулна понякога.. От време на време се чудя защо на такива хора им върви с половинката. Хващам и лека завист в себе си дори..

# 107
Върви им, защото са си подбрали половинката да им свири по гайдата. Има и безскрупулни мъже, каквито жена, която иска да води парада няма да погледне два пъти, защото ще й създадат куп проблеми.
А и ти виждаш отношенията им само отвън. Не знаеш какво е вътре във връзката и дали няма неща, които за теб примерно биха били непоносими.
Нямаш никаква вина в ситуацията си, освен, че прекалено дълго си останала в тези отношения и си допуснала сближаване, което е преминало всякакви разумни граници. Не мисля, че здравословно за теб да дълбаеш повече, защото това те спъва да продължиш напред. Вместо да му забравиш името на този, ти лягаш и ставаш с мисълта за него и неговите мотиви. Няма никакво значение защо не иска връзка с теб, важното е само, че не те иска. В момента, в който си го разбрала е трябвало да го блокираш и да си продължиш пътя. И това ще мине, но трябва дистанция. И физическа и емоционална.

# 108
И в днешно време с този телефон в ръка 24/7 не знаеш кой с кого чати, кой с кого излиза, спи…Всеки иска да прецака всеки използвайки манипулации, държейки няколко на чат за опции -и оправдания извинения нови молби за шансове….И авторката чиста душа търсейки нейната половинка стигна до там да търси причината в себе си. И не не всички са такива, но да има хора с его и за да си го хранят са им нужни други .

Така е, за съжаление. Просто хората много се измениха покрай социалните мрежи.
Не че преди не е имало изневери или някой да те мами, да те отреже без причина, ама сега са взели връх най-долните човешки постъпки.

# 109
Ох после ще ви чета, ама то ясно като бял ден, не зная за какви приятелства става дума . Авторке, просто му галиш егото, вероятно е комплексиран на мах и има нужда . Ти си му 746 -та резерва , просто в момента има по-интересни опции, като му омръзнат, все ще допре до теб. Никакъв приятел не ти е и никакви услуги не ти прави, освен такива, с които да се изтъкне колко е услужлив. Пореден манипулатор , супер че си се усетила и избягала. Лошото е че ще трови някоя друга

# 110
Според мен голяма част от проблема си е бил и в твоята глава. Не, не те обвинявам, а от личен опит ти го казвам. Просто има момент, в който човек осъзнава колко глупав е бил и как си е помислил това и онова, а всъщност може би нещата да не са изглеждали по този начин реално. Има го този вариант. Но спокойно. Това ще ти отмине и ще си имаш едно наум занапред

Другото, което е, както вече и други написаха, имал те е за резерва както теб, така и други. Това според мен е доста често срещано в днешно време, за съжаление

# 111
Оле това още ли се обсъжда...
Просто го блокирай. И изчукай някой негов приятел.
Stay toxic Wink

# 112
И в други теми тук се засяга въпросът за женаря. От различна гледна точка Wink

# 113
Не е женкар.
Просто не те харесва достатъчно, за да спи с теб (и по-добре).
Или ти това искаш? Да преспи с теб и да те захвърли като носна кърпичка?

# 114
Скрит текст:
Не е женкар.
Просто не те харесва достатъчно, за да спи с теб (и по-добре).
Или ти това искаш? Да преспи с теб и
да те захвърли като носна кърпичка?

Аз ползвам от плат. Пера, гладя и ползвам пак. Като нови са. Имам няколко, винаги има чиста за ползване.

# 115
Здравейте,
Мисля, че когато прекарвате толкова време в чат и близко общуване, лесно се създава впечатление за нещо повече, дори без физическа връзка. Това може да обърка и нарани, особено ако единият не иска повече, а другият остава в неяснота.

Чудя се дали усещаше ли някакъв флирт между вас по време на разговорите (чата)? Беше ли ясно какво и двамата искате(поотделно)? Как се почувства, когато разбра за другите му контакти?

# 116
Тези чатове често създават илюзия за по-голяма близост, отколкото реално в живота показват повечето хора.
Затова и авторката явно е объркана.
Ако ти е хубаво да комуникираш с него, прави го, но си имай едно на ум, че "совите не са това, което са".

# 117
Аз останах с впечатлението, че техните срещи са били основно на живо. Чатовете са били през времето, когато не са били заедно, което е било по-малко от реалните им срещи. Вярно е че чатовете в днешно време създават една илюзорна близост, но това не е нейният случай.

# 118
Да, те са писали, дори във времето, когато не са били заедно. Тя писа 80 % на живо, и през останалото време, тоест на работа, в тоалетната, по време на закуска... пишат. Което също показва в началото на едни отношения, че хората се харесват и не могат да дишат един без друг, имат постоянна нужда от комуникация, дори в малкото време, когато правят други неща. Така са били повечето хора, които почват връзка и началото е силно, желанието е силно. Нормално е, да е объркана... тя каза дори, че не разбира кога е имал време за секс дори. Според мен, може и просто да се е опитал да я разкара, поради някаква причина, тоест да си е измислил другите жени. Чак толкова желан и накрая реално сам... нз, имаше един такъв доста женствен и го мислихме за гей, само с жени обикаляше и говореше, и всичко правеше. И накрая се ожени.. за жена.

# 119
Аз не разбрах да са предимно офлайн срещите, а спорадично – 1-2 пъти. Тогава още повече се обърква явно – той на живо не ѝ дава индикации, но в чатовете я държи на кукичка. Обикновено се получава така, когато и самият той е тотално объркан и затова и ходи като цветарка по различни жени да търси от едната едно, от другата друго.

Общи условия

Активация на акаунт