Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 13

• 35 337
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
Колкото до езика- всеки преценява какъв може да приеме компромисно. И ние имахме езици, които категорично махнахме от списъка и така. Това е най- правилното, а не да се "бутаме" в някое училище с прехвален език, щото училището било еди си- колко хай ....
На същото мнение съм. Не бих записала език, който не желая да изучавам. Най-малкото да губя време в нещо ЗА МЕН непотребно. Децата са на същото мнение. Голямата гледаше паралелки само с желаните от нея 2 езика, нищо друго, независимо колко елитно е училището.
Знам, че някои имат интереси към Китай, Япония и т.н., и е нормално да учат техните езици.

# 301
  • София
Това с езиците е абсолютно така.
Ако детето е с афинитет към езиците,се мисли в тази посока естествено. Моят младеж гледа към техническите у-ща, така че там ще е или английски, или немски.

# 302
Здравейте,
Търся някой, чието дете учи в 18су и е с втори чужд език немски? Ще съм много благодарна да ми каже по какъв учебник учат?

# 303
В НФСГ немският се учи на прилично ниво - имат много взискателна госпожа, която преподава почти като за интензивно обучение. С френския е по-зле по мои наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт