Отговори
# 600
Пера сет

# 601
  • София
Рени май да
 Само аз съм и войнът е войн Grinning

Имах желание да се присъединя ама очевидно няма смисъл.
Съжалявам:worried:

Проблемът с докладванията не идва от пишещите в тази тема, съжалявам, че така се е получило. Ще се радвам да продължите да се включвате.

# 602
Момичета, лека вечер от мен с един Сейферски поглед Simple Smile

# 603
От сета на Пера!

За Рамовото дизи!

# 604
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Това с триенето на постове ми е много странно .Някой пост като не ме кефи аз лично или отговарям или го подминавам ама да докладвам какъв е смисъла .Пък  и досега не съм срещала пост който да е някакъв супер краен или пък пълен с цинизми или обиди към пишещите.А и темите за Афра и Мерт станаха три и мисля ,че за всеки вкус вече има тема ама хора всякакви може на някой нервите му да са по-изопнати или пък да е по честолюбив и за това да се получават такива засечки.
Иначе по новите неща около Мерт и Афра няма новини ,няма новости и на любовния фронт Simple Smile освен ,че сигурно вече са открили всичката рода на момичето и са я нахейтили яко ,но то това се подразбира ,че ще се случи рано илки късно така че и за него няма нужда от коментари  Simple Smile така ,че ще сложа малко красоти и ще ви кажа лека нощ  Simple Smile  Kissing Heart

това колажче мисля ,че е с всички известни за сега партнъори на Мерт в сериала.

и любимите и незабравими СейФер  Heart

# 605
Добро утро, момичета
Пожелавам слънчев ден!

# 606
Добро утро, момичета!😊

Надявам се за разлика от OGM, Мед Япъм да са по-щедри откъм кадри като започнат снимките на Нищо няма да ни се случи.

# 607
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, момичета!😊

Надявам се за разлика от OGM, Мед Япъм да са по-щедри откъм кадри като започнат снимките на Нищо няма да ни се случи.
Joy

Зависи как искат да се промотират...

# 608
  • София

Сетът не беше ли вече в Чанаккале, май Сема, дето я изкараха лъжкиня, изобщо не лъже.

https://x.com/bizdekuzusu/status/1947633254422474883

MF май беше продуцентът, но то е същото, собственикът е един. Ако се съди по промотирането на Вратата, ще имаме доста снимки на двойката зад кадър Simple Smile

# 609
И Ураз слънчаса

# 610
Малко фен арт Simple Smile

# 611
За мен музиката винаги е била много важна! Обожавам песните и музиката в Рибарче 🥰🤩. Черпя ви с тази песен на Таркан от 1 сезон-мнооого любима за мен Сейферска сцена в дискотеката, когато танцуваха ❤️❤️💃💃💃.
Bu gece..... 🤩🤩🤩
https://youtu.be/cYgmnku6R3Y?si=I8jkYmI-u-4OfTdp

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 15:38 от Dichkata

# 612
Хелоу, мацки! 🫶

# 613
44 млн гледания за епизод 1 в YouTube ❤️❤️🥳🥳

# 614
Кой цвят избирате - синьо или червено?
Или и двата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт