Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 202 525
  • 6 754
  •   14
Отговори
# 6 720
  • София
Сега ще пуснат и Благо Коцев от ареста. Явно голяма кражба се готви.

# 6 721
В момента в има отворена среща с еврокомисаря по земеделие Хенсен, която обаче е е затворена на производителите земеделци, а отворена за псевдоземеделците.Не допускат земеделци за да не задават неудобни въпроси.Охранявана е евросградата от полицаи, по вече отколкото на мач Левски-ЦСКА

# 6 722
Скрит текст:
Rosita

Tи също ли
имаш роднини на държавна служба, които да ти уреждат експресно бакиите, търговете, обществените поръчки, съдебните и полицейски дела
да ти осигуряват назначения на подходящо топло място за мъжа, детето, племенника,
да ти прикриват явен конфликт на интереси в служби, търгове, дела

дали си на заплата 6000, докато живееш в жилище, което горният и долният етаж са платили с 6 милиона, а ти си платила 600 хиляди
дали караш лично БМВ, зачислено примерно в пожарната,
или живееш в общинско жилище на социален наем, докато ходиш на почивка с личната си яхта

дали имаш 1/2 от къща на село и стар опел, а  банка Х ти е отпуснала 10 кредита без обезпечение

Защо те възмущава да се публикува ВЯРНА информация?
С каква цел?

# 6 723
Дали ще узнаем за кражбата, че то забранено изнасянето на лична информация... Confused

# 6 724
  • София
Скрит текст:
Rosita

Tи също ли
имаш роднини на държавна служба, които да ти уреждат експресно бакиите, търговете, обществените поръчки, съдебните и полицейски дела
да ти осигуряват назначения на подходящо топло място за мъжа, детето, племенника,

дали си на заплата 6000, докато живееш в жилище, което горният и долният етаж са платили с 6 милиона, а ти си платила 600 хиляди
или живееш в общинско жилище на социален наем, докато ходиш на почивка с личната си яхта

дали имаш 1/2 от къща на село и стар опел, а  банка Х ти е отпуснала 10 кредита без обезпечение

С каква цел?

Сериозно ли питаш?

# 6 725
Темата нали е да си каже всеки мнението, не знам защо ме започнахте сякаш аз съм автор на законопроекта - интересуват ме правните аргументи и коментирам само тях, дадох и конкретни примери за това какво би ме накарало да се почувствам донякъде "удовлетворена" - ако мога така да се изразя, когато/ако за мен публикуват лична информация, след което настъпят неблагоприятни последици за мен и осъдят автора за престъплението.
Но спирам по темата, все ми е едно вече.

Законопроектът не е оттеглен от НС, а само от гледането му днес, няма и как да се оттегли, след като е приет на първо гласуване в комисия - може да не се подкрепи при гласуването в зала, когато депутатите гласуват с "против" и "въздържал се" и така да го отхвърлят.

# 6 726
  • София
В момента в има отворена среща с еврокомисаря по земеделие Хенсен, която обаче е е затворена на производителите земеделци, а отворена за псевдоземеделците.Не допускат земеделци за да не задават неудобни въпроси.Охранявана е евросградата от полицаи, по вече отколкото на мач Левски-ЦСКА

Отдавна вече няма земеделци с рало и волове. Повечето са образовани и знаят как да се пусне сигнал до европейски комисии и европейски медии. Направете го, после се срещнете с вашия евродепутат, за да зададе въпрос при парламентарен контрол на съответния еврокомисар.

# 6 727
  • София
С КПК каква схема играят всички? Сутринта ППДБ сложили подписка в НС за оставката на Славчев, ББ моментално каза, че ще я подкрепи. Сега и ДП напиня направо да се закрива комисията. А парите по ПВУ?

# 6 728
  • София
С КПК каква схема играят всички? Сутринта ППДБ сложили подписка в НС за оставката на Славчев, ББ моментално каза, че ще я подкрепи. Сега и ДП напиня направо да се закрива комисията. А парите по ПВУ?

Използват ППДБ, които протестират против действията на комисията и шефа й. ББ и ДП се "присламчват" и направо искат закриването й. Отново пушилка. КПК отдавна е овладяна, нямат интерес ББ и ДП да я закриват. Но, да има сеир. Чак младежкото Не-Не излезе на протест.
Явно мнението ни за нас е такова - дай на простия зрелища и не го мисли повече.

# 6 729
искат да набутат кпк под шапката на ДАНС. Поне така си мисля аз.

# 6 730
Да я върнат на старото място.

# 6 731
Скрит текст:
Скрит текст:
Rosita

Tи също ли

С каква цел?

Сериозно ли питаш?
Да, и ще ти дам пример.
https://trud.bg/a/articles/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8- … D0%BA%D1%83%D0%B1
Една истина, която се използва срещу човека и цели да манипулира общественото мнение.

# 6 732

Отдавна вече няма земеделци с рало и волове. Повечето са образовани и знаят как да се пусне сигнал до европейски комисии и европейски медии. Направете го, после се срещнете с вашия евродепутат, за да зададе въпрос при парламентарен контрол на съответния еврокомисар.
Димитър Зоров и Венци Върбанов- това са представителите на "земеделците" на срещата...Башземеделци.

# 6 733
  • София
Нищо нередно не виждам. Истина ли е? Истина е. В крайна сметка не му попречи да спечели синия вот в София. От него си зависи да се докаже.
Аз, като умнокрасива жълтопаветничка бях много несъгласна с номинацията му, но последните му изяви ме изненадват приятно.
Така че истината трябва да излиза наяве.

# 6 734
  • София
Barsa, на мен ми е ясно, че Зоров, Върбанов, Маджаров и сие са земеделците на срещата. Да не споменавам и тези големите в Източна България, които обработват хиляди декари и карат майбаси.
Давам ти съвет какво да направите останалите.

Общи условия

Активация на акаунт