Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 192 031
  • 6 294
  •   12
Отговори
# 4 680
Добрите момчета от Русе, за които лоша дума не бива да се казва:

Кой е казал такова нещо?
Знам, че във ФБ има такива, които защитават боя, но не мисля, че тук го правим. Боя го осъждаме всички.
Ами аз бях изкарана с дефицити (признавам, че се посмях), точно защото коментирах, че са биячи с опит. Това са едни проблемни младежи, които си търсят белята. Не знам дали е от възрастта само или такива ще си останат, но при всички положения би трябвало техните прояви да са доста неприемливи за обществото. А и тук много хора ги защитават и оправдават. Излиза, че извадиха голям късмет, че набиха полицай. От омраза към полицията много минаха на тяхна страна.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 09:26 от mantissa

# 4 681
Като твърдиш, че са биячи с опит вземи го докажи. Кой друг са набили? Тези клипчета, които ни пускаш показват само колко са незрели момчетата и имат типично тинейджърско поведение.

# 4 682
“Биячи с опит”, ама полицията им казала “разотивайте се момчета”.  Що не ги е вкарала в патрулките веднага?

# 4 683
Това са биячи с опит

Момчетата  са желаещи да бъдат биячи с опит.

# 4 684
Няма, няма и изгрее нова, нова звезда.

# 4 685
  • Другата България
Не е нова.
Реинкарнирана е. Blush

# 4 686
Не е нова.
Реинкарнирана е. Blush

Ясно Kissing Heart

# 4 687
Бият се от 2-годишни на пясъчника. То вече смешно става.

# 4 688
Някой минавал ли е покрай протеста днес? Интересно ми е дали има много хора.

# 4 689
Аз ги разбирам тези, които заемат страната на полицията.
За тях той е опазвал обществения ред.
За мен е бил част и причина от безредието.
И съдейки по опита замитане, може да не е първата му подобна проява на шефа.

# 4 690
На мен вече ми втръсна от този случай.
Няма ли нещо по-смислено да се коментира?
Възраждане докога няма да ходят на работа?
До началото на другия месец.

# 4 691
А Възраждане нещо смислено свършили ли са откакто са в парламента? Не само в този, ами изобщо, откакто са стигнали до парламента? Аз ги знам само като придатък на ГЕРБ. Ако не им достига някой глас, те да го набавят.

# 4 692
А Възраждане нещо смислено свършили ли са откакто са в парламента? Не само в този, ами изобщо, откакто са стигнали до парламента? Аз ги знам само като придатък на ГЕРБ. Ако не им достига някой глас, те да го набавят.
Правилно ги знаеш.

# 4 693
  • Deutschland/HE
Да сменим малко темата и да видим какво се случва с Български пощи. Потребителите от големите градове в Североизточна България не могат да плащат сметките си в БП, оставало само за малките населени места. Явно това е жест на добра воля от страна на ЕнергоПро. Български пощи не превеждали дължимите суми от няколко месеца.
Първият линк, който ми излезе: „Български пощи“ спряха плащанията към „Енерго-Про“ в областните градове.
Какво ще каже министър Караджов (ИТН). Интересно само на ЕнергоПро ли не плащат или и на другите две енергоразпределителни дружества? Напоследък само с Раянеър и летищата се разправя, а това е доста по-сериозно. Може би и финансовият министър трябва да каже нещо по въпроса.

За мен не е проблем, аз плащам чрез epay от години, както и сметката на родителите ми, но за много възрастни хора е проблем.

# 4 694
На Възраждане единствената им задача е да оберат протестния вот към хора, работещи за ГЕРБ. И преди тях имаше Патриоти, Атака, Марешки и т.н. по един и същи модел. Всички, разбира се, работеха за ГЕРБ. Така едно време създадоха ДПС (противоконституционно между другото), за да съберат етническия вот, който щеше да е срещу БСП.

Общи условия

Активация на акаунт