Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 177 976
  • 5 888
  •   3
Отговори
# 4 800
  • Пловдив
Барса, в кои "другите страни" има задължителни боди камери? Знам само за части от  Китай и в някои щати в САЩ, но пак не са задължителни, а само при определени ситуации. Това ли имаш предвид?

# 4 801
Барса, в кои "другите страни" има задължителни боди камери? Знам само за части от  Китай и в някои щати в САЩ, но пак не са задължителни, а само при определени ситуации. Това ли имаш предвид?
Щом има ситуация са длъжни...Най вече , за да пазят полицаите.А и тези записи са в помощ при евентуални последващи дела....Наказанията за невключена камера са сурови.Те са и част от борбата с корупция в полицейските звена.
В Италия,в Америка-там имам близки и полицаи,и адвокати...

# 4 802
Барса, в кои "другите страни" има задължителни боди камери? Знам само за части от  Китай и в някои щати в САЩ, но пак не са задължителни, а само при определени ситуации. Това ли имаш предвид?

По нашето законодателство задължителни ли са ?

# 4 803
  • Пловдив
Васи, това е само в Китай и някои щати в Америка. И не е за постоянно.

# 4 804

Не,отказаха да приемат задължителност...В нашата полиция няма корупция,няма превишаване на права...

# 4 805
  • Буркина Фасо
Във ФБ се върти някаква публикация, че Митов бил харесал пост /неясно на кого/, че трябва пак полицаите да могат да бият официално.
Има ли истина в това нещо, или е партенка?
тия дни от Испания дават едно колоездачно състезание. имаше протест на пътя по който те трябваше да минат. полицията ги удряше с палките за да освободят пътя без да им дава обяснения.  и това свърши работа.
в една демократична държава на запад не само бият, а и стрелят на момента. и това върши работа.
ние си разменяме цветя с полицаите, хвърляме по тях яйца, домати ... а пък те от своя страна ни подкрепят "ние сме едни от вас".  това НЕ върши работа.

# 4 806
Не разбрах има ли друга тема, конкретно за русенския случай. И кой е нанесъл на полицая ударите в гръб в бъбрека  - 15 - годишният ли?

# 4 807

Нужен е както Слънцето, въздуха и водата на всяко живо същество. Без него няма Църква и български народ.

# 4 808
  • Другата България

А аз имам дежа вю с тези бодикамери. Blush
При случая във Варна, с починалия Явор Георгиев през юни, когато същите полицаи бяха обвинени, че смъртта му е вследствие на побой от тяхна страна, а не на предозиране с дрога, отново се шумеше за тези бодикамери. Обвиняваха се и че нарочно са изключили /неработещи“ бодикамери, за да могат да си бият спокойно оня човек. Опитах се да обясня, че няма такова нещо като “задължителни бодикамери“ и че именно ГЕРБ отхвърлиха искането, което беше внесено от ДБ.
Сега пак се сещаме за същите бодикамери, каквито полицаите нямат. Blush

# 4 809
Не разбрах има ли друга тема, конкретно за русенския случай. И кой е нанесъл на полицая ударите в гръб в бъбрека  - 15 - годишният ли?
Няма друга тема
Да , 15-годишния .

Обаче полицията обвинява Жулиен , и според някаква си експертиза също бил Жулиен .
Кожухаров обаче посочва Станислав .
Кирил е обвинен за хулиганство , и е под домашен арест .Кофти , жал ми е за това дете .

# 4 810
Не знам дали милиционерите са имали боди камери, но със сигурност патрулките са имали видео регистратори. Уж имало записи, но май и те изчезнали.

# 4 811
  • Другата България
Да, патрулките имат видеорегистратори.

# 4 812
  • Буркина Фасо
Не разбрах има ли друга тема, конкретно за русенския случай. И кой е нанесъл на полицая ударите в гръб в бъбрека  - 15 - годишният ли?
Няма друга тема
Да , 15-годишния .

Обаче полицията обвинява Жулиен , и според някаква си експертиза също бил Жулиен .
Кожухаров обаче посочва Станислав .
Кирил е обвинен за хулиганство , и е под домашен арест .Кофти , жал ми е за това дете .
ако се знае кой е нанесъл ударите ще има и присъда. все още се събират доказателства.
вчера разглеждаха режима им. докато приключи делото всеки може да е нанесъл удари и всеки може да не е.

# 4 813
Това с DVDто не го разбрах Thinking
Сниман е диска.Не е пускан запис от него. Да не говорим, че училището, от което е снимани диск...е на друга улица, не знам каква е връзката с мястото на боя...
Училището е в каре, обиколено от улици от четирите си страни. Едната от улиците е тази, на която се е разиграл боя. Тя минава покрай оградата на късата страна на училищната сграда и вероятно на фасадата има камера за видеозаснемане.
Погледнете Гугъл мапс, все пак.

# 4 814
Оказва се, че леля ми живее на през една пряка. Минавала съм по тези улици. Няма как да дрифтиш..

Общи условия

Активация на акаунт