Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 187 436
  • 6 147
  •   13
Отговори
# 5 145
  • София
...Нужно ли е изобщо да имаме президент?...

В парламентарна република съвсем не е. Една от многото ненужни институции.

# 5 146
Комунистите са се разделили на групировки и никоя от тях няма да позволи на друга да вземе цялата власт. ЗАТОВА съществува президента и президентството,което в момента се владее от БСП...

# 5 147
  • Разпиляна във въображението
Не казва кой ще е шеф на ДАНС. Просто не е съгласен с кандидатурата. Спорна личност е. Това, което прави в службата възмущава дори опозицията. Или трябваше веднага да се съгласява с Гешев за Гл.прокурор?

# 5 148
Колко струва един човешки живот у нас ...Ушев също отказва да поеме делото  и варненския кмет може да си гние в ареста до живот,или поне още 3,3-4 години....Боже,боже...Кой ли ще е следващия арестант?

# 5 149
Няма да я остави партията на РЖ,отдава я под наем,него също сигурно, днес пак КА и РН застанали зад ББ,сигурно и тях.
Скрит текст:
Сега си обяснявам защо е това разграничаване от РЖ,мин.председател,правителство.Ми то като гараж,твой си е,но в момента,в който го отдадеш под наем,не е баш твой вече.Който плаща,ползва..
СхванАх му логиката.
Може би не разбираме какво точно има предвид, защото преди да бъде съставено това правителство, ББ казва" "Партията под наем няма да си давам". ГЕРБ иска да има председател на парламента и премиер".
https://www.svobodnaevropa.bg/a/gerb-bsp-itn/33200397.html
След това започват компромисите от страна на ГЕРБ. Председател на НС, коалиция с БСП в разрез с приетото от ГЕРБ, ИТН - върли противници на ББ, той отстъпва мястото на МП на РЖ .... все неща, които никак не са тези, на които години ГЕРБ са държали. Това нетипично отстъпление,  явно ББ го приема като отдаване под наем на партията и то единствено с цел да има редовно правителство и да се излезе от изборната спирала и на всичко отгоре неблагодарни, вот след вот на недоверие.
Нищо чудно, на пролет да има оставка, въпреки подкрепата на ДП.

# 5 150
Бойко ме разби. Не можело никой да казва - Аз, аз аз, визирайки Пеевски. Бил като ранния Борисов. Joy

# 5 151
"Преди 8 месеца дадох под наем на това управление партията си. ГЕРБ не сме свикнали лидерът ни да не е премиер, трудно ни е, но за да има стабилност, го направихме", изтъкна Борисов.

Кой както иска, така да го разбира.

Диорела, още по - смешен е след отговора на ДП.

# 5 152
Не казва кой ще е шеф на ДАНС. Просто не е съгласен с кандидатурата. Спорна личност е. Това, което прави в службата възмущава дори опозицията. Или трябваше веднага да се съгласява с Гешев за Гл.прокурор?
Дори няма мотиви защо да не е той. Няма да стане, казва Радев.
И следва законодателна промяна.
Няма да стане. Защо?
Да ти кажа честно, не знам къв е тоя. Предложен по надлежния ред. Радев как го определи като нямадастане.

Знам мечтата на опозицията бб да стане слуга на дп. Е, няма такава мечта. Не е.

# 5 153
tays, тоя е скандален - отмени машинния вот за местните избори.

# 5 154
tays, тоя е скандален - отмени машинния вот за местните избори.
Имаше там защо. Нищо скандално няма.
Сега с Радев ли сте пепетата и дебетата?

Да ви сумирам. Извинявай, смешно ми е. В темата се знаем.

Айде сега, Радев пак герой. Честно?

# 5 155
Колкото повече ги дразни Радев, толкова повече ще го орязват и толкова повече хора ще му симпатизират. С всяко действие срещу него му правят услуга.

# 5 156
Колко повече да му симпатизират? По-скоро е обратното, все повече намаляват хората, които го харесват.

# 5 157
Най - много се увеличава броя на хората, които не одобряват никой и ако може да бъдат премахнати всички "главни герои" от политиката ще са много доволни.

# 5 158
Колко повече да му симпатизират? По-скоро е обратното, все повече намаляват хората, които го харесват.
Напротив,все повече хора го харесват....
Най - много се увеличава броя на хората, които не одобряват никой и ако може да бъдат премахнати всички "главни герои" от политиката ще са много доволни.
И това най вече.

# 5 159
Няма как да харесам Радев, обаче да се късат ризи в защита на назначенията на Пеевски и Борисов, идва малко в повече. Имало защо с машинния вот, ама вярно ли? То чак смешно става, и тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт