Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 172 313
  • 5 736
  •   6
Отговори
# 5 715
Утре столичани и гости на града ще могат да гледат заедно на живо финала на Световното първенство по волейбол, в който българският национален отбор ще се бори за световната титла.
Събитието ще се проведе на площад "Св. Александър Невски" по инициатива на кмета Васил Терзиев и е със свободен вход

Браво на кмета!

# 5 716
Не знам на вас как ви звучи ? Изглежда е ви овен затова ,че е кмет....

# 5 717
Желязков и срещата му с Тръмп "на живо":

# 5 718
Правилно ли разбирам, че Желязков е "лепнат" впоследствие към Тръмп и Мелания без самите те да имат представа кой е до тях? Ако съм права и това е редовна практика, как Тръмп не се притеснява кой ще му курдисат от дясната страна? Те може Бин Ладен да му сложат в такъв случай.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 10:48 от Moderator1

# 5 719
Пълно е с такива снимки на замръзналите Мелани и Тръмп. Предполагам е спестяване на време.

Докато няма прегръдки като на Бойко и Меркел не са сериозни нещата. Бойко го галеха по главата, той и хващаше за лакътя, прегръдки и т.н.
Къде къде по естествени бяха нещата.

# 5 720
  • София
Антъни Албанези и съпруга са на долната снимка, но не се обзалагам, че е истинска.

# 5 721
# 5 722
Има много статии, че това са восъчни фигури на Тръмп и Мешания, дори са обвинили македонския президент, че се снима до восъчна фигура, а тя прави опровержение. Толкова снимки на различни хора от това събитие, а Тръмп и Мелания навсякъде еднакви, доста е странно. Като се позагледа човек и двамата са абсолютно едно и същи навсякъде, затова и хората се чудят ...
https://www.dunavmost.com/novini/severnomakedonskiyat-prezident- … a-vosachna-figura

# 5 723
И на мен ми изглеждат като восъчни фигури, но кой знае. Някак няма как да са еднакви на всички снимки, освен да са ИИ генерирани.

# 5 724
  • София
И аз мисля, че са ИИ генерирани.

# 5 725
Днес ми харесва как Радев троли ББ за чувалите от Хемус.
Очаквам реципрочен отговор от Борисов за Боташ...
 Wink
После да се чудим кой да нарипаме шарлатанин...

# 5 726
Радев май пак е симпатичен, особено когато говори срещу ББ. Тъжно ...

# 5 727
Не е, просто е изтрито.

# 5 728
  • София
Радев май пак е симпатичен, особено когато говори срещу ББ. Тъжно ...

Не, просто е хубаво да гледаш как тези се бият помежду си. И, да, радев като че ли печели битката, но това е по вина на борисов. Толкова неадекватен кабинет си избра, че който и да говори срещу него, ти става симпатичен. Joy

# 5 729
  • Deutschland/HE
Росита, аз написах, че има трима за изгонване, но ме изтриха.

Сега всички ще се опитат да се чистят имидж покрай волейболистите и да си правят реклама.

А какво става с Олимпийския комитет? Пак ли е борба между РР и Д? А загубата е за българският спорт Sad

Общи условия

Активация на акаунт