Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 206 702
  • 6 884
  •   1
Отговори
# 6 360
  • София
Без доплащане и в другите страни няма да може, но да е в нормални граници. 9 милиарда за здравеопазване са над милиард на човек на година. Със сигурност са достатъчно за поддръжка на болниците и персонала и за консумативи и лекарства.
Не е нормално директори на болници да взимат по 30-100 хиляди на месец.

# 6 361
Не нормално, но е станало.
И те не желаят други да стигат по-високи заплати.

# 6 362
  • София
Звънчето ме обиди кръвно на квартал 😂😂😂 Засега успявам да си мятам боклука в кофата, има място.
Но, наистина, ако не се намери трайно решение, януари са следващите с преливащи кофи - Подуяне, Слатина и Изгрев.

# 6 363
Пази, боже, Терзиев - президент!

# 6 364
Аз съм от София. Нито един мой познат или роднина не носи никъде тия дни боклук по съседните квартали. Ако четеш тази тема, едва ли не излиза, че ако не го правиш, подкрепяш мафията. Изобщо не е така. Много хора тичат само по своите ангажименти и не са с торба в ръка.

По принцип това е призив само живущите в районите Красно село и Люлин. И не става въпрос да обикалят цял ден с плик, пълен с боклук в ръка - оставят го в колата, отиват на работа и там го хвърлят в най-близкия контейнер. А, ако не го правят, това не говори особено добре за тях. Разбира се визирам само хората, които имат лични автомобили. С ГТ е ясно, че няма как да се прави това.

# 6 365
  • София
Да, няма смисъл да става президент. Директно министър-председател. Аман ми е от пасивни гербаджии слугуващи на мафиоти

# 6 366
Да, няма смисъл да става президент. Директно министър-председател. Аман ми е от гербаджии и пеевски мекерета.
"Директно" ли, недей ! 😁 Отдавна свършиха тези времена.

# 6 367
  • София
Като гледам май не са, как си слагат някакви като желязкото да застават в тази роля, направо...

# 6 368
  • София
Но, наистина, ако не се намери трайно решение, януари са следващите с преливащи кофи - Подуяне, Слатина и Изгрев.
За там минали ли са обществените поръчки? Има ли някакви индикации, че новите цени също ще надвишават прогнозните?

# 6 369
Като гледам май не са, как си слагат някакви като желязкото да застават в тази роля, направо...
Изпускаш малка подробност - първо да спечелят изборите трябва.

# 6 370
  • София
Да купят и изманипулират едни избори*, което си е същото като онези времена. Simple Smile

# 6 371
  • софия
Звънчето ме обиди кръвно на квартал 😂😂😂 Засега успявам да си мятам боклука в кофата, има място.
🤗 Ти не си от олигофрените (по нотарис).

# 6 372
Чудя се дали Терзиев има право, без СОС, да наеме хора с камиони на някакъв граждански договор, които да поемат сметоизвозването за някакъв период от време. И към тях да прикрепи хора, които да помагат за натоварването на боклука върху тях.

# 6 373
  • София
За там минали ли са обществените поръчки? Има ли някакви индикации, че новите цени също ще надвишават прогнозните?
Там е прекратена, защото след проверката на документите, не е останала и една фирма. Според статията в Медиапул само за Надежда, Илинден и Сердика ще се сключи договор. За всички други райони цените са високи. https://www.mediapool.bg/krizata-s-bokluka-v-sofiya-obshtinska-f … o-news375986.html

Звънче 😍

# 6 374
  • софия
Има. Той е принципал на „София Еко строй“.

Общи условия

Активация на акаунт