Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 200 130
  • 6 642
  •   3
Отговори
# 6 600
  • София
Какво гласуване на едно друго място от Йорданова? Точно на място си ѝ беше гласуването, защото се вижда, че без надзор този престъпен кабинет налага диктатура.

# 6 601
Какво гласуване на едно друго място от Йорданова? Точно на място си ѝ беше гласуването, защото се вижда, че без надзор този престъпен кабинет налага диктатура.
Жалка история.

# 6 602
Вие чак сега ли видяхте диктатурата? Че тя започна още от орязването на служебните правителства на Радев. Цяла конституция промениха, за да се наложат над него. И от там тръгна едно,, второ, трето, четвърто.......
Служебните правителства на Радев пак бяха форма на диктатура - онези тип гълъбарник.

Съжалявам, но не съм съгласна.

# 6 603
  • София
Жалка история.

Kaбинетът ли? Съгласна съм.

# 6 604
Ми, не. Никой от софиянците не иска топлофикация. Масово хората отдавна си разкараха радиаторите и се чудят защо продължават да плащат десетки левове всеки месец. Откъде?!
Питай политиците, които крадат от топлофикация, защо цялата държава плаща. Но като изключим София никой друг град няма гражданско общество. То и в София е крайно малко де. По протести 3-5 хиляди души. Срамота.
Как да не искат? Нали допреди няколко дни беше голям рев, че заради ремонт, някои квартали ще са без парно...

Нормално е да е рев. Детските градини и училищата се отопляват на парно. А хората трябва и да се къпят все пак, което пак зависи от топлофикация. Не е задължително да е свързано с парното. Все повече домакинства се топлят на климатици, защото е по-евтино.

По-евтино е, защото вертикалните щтрангове минават през апартамента ти и топлят. Ела да видиш в нетоплофицирана сграда колко е сметката за ток при отопление с три климатика  ... 400лв три поредни месеца.
Природния газ е отделно от тази сметка, той е само за топлата вода.

# 6 605
  • София
Три климатика 400 лева? Рай!
Като бяхме с радиатори - 2 радиатора - 250-300 лева и то на онези цени, доста преди ковид, инфлации и прочее.

# 6 606
Бърди, добре, ти си наясно кой какво и защо е палил.

Обаче никъде не чета кой напира да чисти. Само за гражданите и техния ентусиазъм. Те наистина чистят. Фирмите се оплакват от неплатени сметки предимно. Кои са тези, които напират да го правят, че и без да им плащат?
Те така са свикнали софиянци. Всичкото да им е без пари. Чистенето да им е без пари, градския им транспорт да им е без пари и държавата да го спасява, топлото да им е без пари и държавата да плаща дълговете на Топлофикация.

И как да не си плащат софиянци? И за чистене, и за градски транспорт, и за парно и топла вода. За всичко си плащаме. Не смесвай плащането на гражданите с краденето от някои политически сили и предизвикване на кризи, когато им е изгодно. Поставили са свои ръководства на тези позиции и си въртят далаверите.
В Топлофикация, например, няма нито един експерт в ръководството. Да не отварям дума за далаверите там с разни фирми изпълнители.
В градския транспорт си беше ясно кой предизвика кризата. Толкова снимки се появиха тук за тесни връзки на Бойко Борисов с организаторите.
Гражданите си плащат, както на всички останали места, не искат безплатни услуги. Но краденето е голямо и терора върху същите тези граждани.
Нали Бойко Борисов ни заплаши, че ще си изстрадаме избора на кмет.

# 6 607
Каква ирония точно ИТН да вкарват подобен закон, имайки предвид, че лицата им станаха известни точно с разпространение на лични данни за политици и популярни лица. Обилно гарнирани с простащини по техен адрес. Смешници.

Енергията от вертикалните щрангове дали не се плаща? Аз в Пловдив плащам в необитаван апартамент, в който не работят радиатори. Предполагам и в София е така. Много грозни изказвания по адрес на софиянци. Интересно ми е Барса как щеше да “реве”, ако се окаже в ситуация да няма отопление и топла вода заради планов ремонт, при това няколко месеца. Тогава щяхме да четем как за софиянци има, а за хората в провинцията няма Grinning

# 6 608
Каква ирония точно ИТН да вкарват подобен закон, имайки предвид, че лицата им станаха известни точно с разпространение на лични данни за политици и популярни лица. Обилно гарнирани с простащини по техен адрес. Смешници.

Енергията от вертикалните щрангове дали не се плаща? Аз в Пловдив плащам в необитаван апартамент, в който не работят радиатори. Предполагам и в София е така. Много грозни изказвания по адрес на софиянци. Интересно ми е Барса как щеше да “реве”, ако се окаже в ситуация да няма отопление и топла вода заради планов ремонт, при това няколко месеца. Тогава щяхме да четем как за софиянци има, а за хората в провинцията няма Grinning
Не ползвам парно , и о,чудо, видиш ли жива съм.И не само аз.

# 6 609
И аз, Барса, и аз.
Но не е там въпросът.

# 6 610
И аз не ползвам топлофикация, но това не ми пречи да бъда съпричастна към хората, които ползват и са принудени в студеното време да стоят месеци наред без парно и топла вода.

# 6 611
И аз не ползвам топлофикация, но това не ми пречи да бъда съпричастна към хората, които ползват и са принудени в студеното време да стоят месеци наред без парно и топла вода.
Винаги има решение.Щом стотици живеят вече месеци без вода, не само топла...

# 6 612
ИТН са най-лошото нещо в политиката от последните 20 години поне. И това не го казвам леко предвид голямата конкуренция от партии като Възраждане, ГЕРБ, АТАКА и ПФ.

# 6 613
  • София
Аз ползвам топлофикация и си плащам като поп. И не приемам, че ми е безплатно, защото провинцията плаща вместо мен.

# 6 614
Бърди, имах предвид кой ще чисти през месеците и годините занапред, за това кой напира? Сега е на зор работата и положението трябва да се спасява. Нека видим занапред как ще е Simple Smile От теб не съм очаквала ехидност към чуждото мнение. Аз никога не обиждам никого тук какво чете, какво мисли и т.н. Всеки "изскача" с каквото мнение си иска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт