Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 201 590
  • 6 720
  •   18
Отговори
# 6 585
Вие чак сега ли видяхте диктатурата? Че тя започна още от орязването на служебните правителства на Радев. Цяла конституция промениха, за да се наложат над него. И от там тръгна едно,, второ, трето, четвърто.......

# 6 586
Бърди, добре, ти си наясно кой какво и защо е палил.

Обаче никъде не чета кой напира да чисти. Само за гражданите и техния ентусиазъм. Те наистина чистят. Фирмите се оплакват от неплатени сметки предимно. Кои са тези, които напират да го правят, че и без да им плащат?

# 6 587
Мракобесие: Правната комисия прие на първо четене да има затвор за лична информация в медиите
Ти чете законопроекта ли?  Явно е, че не си.

# 6 588
Бърди, добре, ти си наясно кой какво и защо е палил.

Обаче никъде не чета кой напира да чисти. Само за гражданите и техния ентусиазъм. Те наистина чистят. Фирмите се оплакват от неплатени сметки предимно. Кои са тези, които напират да го правят, че и без да им плащат?
Те така са свикнали софиянци. Всичкото да им е без пари. Чистенето да им е без пари, градския им транспорт да им е без пари и държавата да го спасява, топлото да им е без пари и държавата да плаща дълговете на Топлофикация.

# 6 589
  • София
Ми, не. Никой от софиянците не иска топлофикация. Масово хората отдавна си разкараха радиаторите и се чудят защо продължават да плащат десетки левове всеки месец. Откъде?!
Питай политиците, които крадат от топлофикация, защо цялата държава плаща. Но като изключим София никой друг град няма гражданско общество. То и в София е крайно малко де. По протести 3-5 хиляди души. Срамота.

# 6 590
Ми, не. Никой от софиянците не иска топлофикация. Масово хората отдавна си разкараха радиаторите и се чудят защо продължават да плащат десетки левове всеки месец. Откъде?!
Питай политиците, които крадат от топлофикация, защо цялата държава плаща. Но като изключим София никой друг град няма гражданско общество. То и в София е крайно малко де. По протести 3-5 хиляди души. Срамота.
Как да не искат? Нали допреди няколко дни беше голям рев, че заради ремонт, някои квартали ще са без парно...

# 6 591
Есттествено, че ако са публикували в пресата или в сайт, че страдам от тежко онкологично заболяване без мое знание и съгласие, и работодателят ме уволни заради това, след като е прочел тази лична информация, или съм адвокат, но загубя клиентите си заради разпространението на такива подробности от личния ми живот, то разпространилият тази много лична информация трябва да носи наказателна отговорност. Друг е въпросът, че тези разпоредби не трябва да са в раздел "Обида и клевета", както разни други неща, които не са добре уредени в законопроекта, но идеята за мен е много добра и тя не е на ИТН.

Точно пък Надежда Йорданова да бъде давана за пример как не подкрепила този законопроект - като се има предвид нейното гласуване на едно друго място ...

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:14 от Rosita

# 6 592
Как да не искат? Нали допреди няколко дни беше голям рев, че заради ремонт, някои квартали ще са без парно...

Нормално е да е рев. Детските градини и училищата се отопляват на парно. А хората трябва и да се къпят все пак, което пак зависи от топлофикация. Не е задължително да е свързано с парното. Все повече домакинства се топлят на климатици, защото е по-евтино.

# 6 593

Нормално е да е рев. Детските градини и училищата се отопляват на парно. А хората трябва и да се къпят все пак, което пак зависи от топлофикация. Не е задължително да е свързано с парното. Все повече домакинства се топлят на климатици, защото е по-евтино.
Има и бойлери

# 6 594
  • София
Обаче никъде не чета кой напира да чисти.

Ами защото не четеш Simple Smile Чистят от общинските предприятия, от завода за боклук, от съседни общини, от съседни квартали. Това извън хората и доброволческите организации.

Ти по принцип не се интересуваш от новини и не четеш новини, но току отнякъде ти изскочи някаква драматична информация и идваш да я споделиш драматично тук, обяснявайки в същото време как всъщност изобщо не следиш политиката Simple Smile Предвид шок-боНба новините, с които идваш, е доста ясно какви "информационни" потоци следиш Simple Smile ама по принцип човек ако тръгне да хвърля някакви бомби, не е зле да си провери източниците и информацията като цяло.

# 6 595

Има и бойлери

Ееее, ама много е готино да се дава акъл на хората как да си харчат собствените пари.

# 6 596
  • Разпиляна във въображението
Радев ще им даде още време да помислят върху закона. Юристите му не могат да си вземат почивка Simple Smile

# 6 597
Вие чак сега ли видяхте диктатурата? Че тя започна още от орязването на служебните правителства на Радев. Цяла конституция промениха, за да се наложат над него. И от там тръгна едно,, второ, трето, четвърто.......
Служебните правителства на Радев пак бяха форма на диктатура - онези тип гълъбарник.

# 6 598
Какво общо има ремонта с твърденията, че искат безплатно? Разбира се, че ще е голям рев - планов ремонт, който стартира на старта на отоплителния сезон, стотици домакинства оставени без парно и топла вода, отделно детски градини, училища и т.н.

# 6 599
Радев ще им даде още време да помислят върху закона. Юристите му не могат да си вземат почивка Simple Smile
Върху кой закон? Не ги мислИ, при тях винаги работата е много - с или без Радев.

Общи условия

Активация на акаунт