Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 613 273
  • 21 376
  •   44
Отговори
# 19 245
  • Другата България
Обществото е свикнало да го “източват“.
Загубих броя на годините, в които го източва ГЕРБ и ДП, сега НН.
Разлика между тези източвания поне аз не виждам.

# 19 246
Само с едно не съм съгласна, Мери. Не е свикнало обществто, а една част от него. Аз няма да свикна и няма да съм съгласна никога да ме крадат, а Бойчовите внучета да учат в престижните училища, а за моето да няма рехабилитация. Никога.
Но това не отменя руското влияние, видно е и от самольот.

# 19 247
Ако Русия реши да ни завладява защо им е РР. Нужна е само благословията на нашите атлантически партньори.

# 19 248
  • Другата България
Само с едно не съм съгласна, Мери. Не е свикнало обществто, а една част от него. Аз няма да свикна и няма да съм съгласна никога да ме крадат, а Бойчовите внучета да учат в престижните училища, а за моето да няма рехабилитация. Никога.
Добре, приемам поправката.
Но това не променя факта, че на голяма част от обществото толкова ѝ е омръзнало да я лъжат и крадат, че е склонна да се довери на всеки нов месия, който обещае “да не прави повече така“. Сама ги изреди днес, просто този е поредния, и Русия и Путин нямат нищо общо с това.

# 19 249
Добре, приемам поправката.
Но това не променя факта, че на голяма част от обществото толкова ѝ е омръзнало да я лъжат и крадат, че е склонна да се довери на всеки нов месия, който обещае “да не прави повече така“. Сама ги изреди днес, просто този е поредния, и Русия и Путин нямат нищо общо с това.
е как да нямат общо? Сама го каза - месията.

# 19 250
Аз пък не знам какви са аргументите, че Радев НЕ Е руска подлога...

За един такъв не се сещам, честно...

# 19 251
Добре де, поставете си го той да ви краде пък. И ще ви говори едни хубави предварително написани речи, сигурно по ще ви харесват от мрънкането на Борисов. Ако тъй и тъй ще ви крадат поне да го правят нежно

# 19 252
  • София
Държавната руска информационна агенция ТАСС вижда влизането на Радев в политиката като единствен шанс за излизане от кризата.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22126971?fbclid=IwdGRzaA … T4xAome6i_BIAlLSQ

Интересното е, че от ТАСС пуснаха информацията за оставката на Радев един час по-рано преди той да я подаде. Grinning Личи си кой ръководи действията му. Виждат, че Орбан вече ще е бита карта и няма кой да спира решенията на ЕС и обърнаха надеждата си към Радев.
Не е вярна информацията. В 19:10 наше време е качена статията, т.е. когато е обявил. Скрийншотът е правен от Западна Европа, на всеки му излиза часа според локацията - тествах и смених часовата зона, смени се и часът.
Ето който иска да провери - https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/26188779

Това, което не ви прави впечатление е точният час на качване. Радев започна обръщението си в 19,00 ч. Продължи до 19,05 ч. Тоест, за 5 минути е написана и качена статията. Заедно с обяснения за историята на Радев и Йотова, проучванията на социолози, оценки на експерти.
Статията трябва да бъде написана, да мине през редактор и да се качи на сайта. Евала на такава ефективност, нали?

# 19 253
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Държавната руска информационна агенция ТАСС вижда влизането на Радев в политиката като единствен шанс за излизане от кризата.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22126971?fbclid=IwdGRzaA … T4xAome6i_BIAlLSQ

Интересното е, че от ТАСС пуснаха информацията за оставката на Радев един час по-рано преди той да я подаде. Grinning Личи си кой ръководи действията му. Виждат, че Орбан вече ще е бита карта и няма кой да спира решенията на ЕС и обърнаха надеждата си към Радев.
Не е вярна информацията. В 19:10 наше време е качена статията, т.е. когато е обявил. Скрийншотът е правен от Западна Европа, на всеки му излиза часа според локацията - тествах и смених часовата зона, смени се и часът.

Това, което не ви прави впечатление е точният час на качване. Радев започна обръщението си в 19,00 ч. Продължи до 19,05 ч. Тоест, за 5 минути е написана и качена статията. Заедно с обяснения за историята на Радев и Йотова, проучванията на социолози, оценки на експерти.
Статията трябва да бъде написана, да мине през редактор и да се качи на сайта. Евала на такава ефективност, нали?
добрите медии са подготвени за всякакви случаи. важното да е написано, коригирано и одобрено от редакторите. ако не се случи случката няма да я пускат в ефир. в случай подготвени са за оставката и ако такава няма.

# 19 254
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не знам какви са аргументите, че Радев НЕ Е руска подлога...

За един такъв не се сещам, честно...

Добре, Путин е накарал Радев и правителствата му да дадат пари на Байдънова Америка за самолети. За да може да има пари за тяхния друг проект Тръмп. Също така и за военните машини. Да прибавим и американското гориво за АЕЦ.

Значи наистина мислите, че на ТАСС Путин им е казал какво ще стане?

И да, агенциите имат подготвени новини. Че те цели некролози пишат предварително.

# 19 255
  • София
И какво като Радев не е подкрепил санкциите срещу Русия? Какво доведоха тия санкции въобще? Подкопавал еврото 😀 - с какво?
Да припомня, че референдумът е форма на демокрация, ако сте забравили.

Аз лично очаквам нова Сглобка 2.0 - ППДБ+Герб+ДПСНН - всички срещу Радев, заедно за евроатлантизма, или някакъв подобен лозунг 😂. Апропо, днес срещах из фб призиви за спиране на борбата срещу Борисов и Пеевски, и насочване на силите срещу Радев, защото Борисов и Пеевски били по-приемливи.  КАжи честно 😀

# 19 256

Не е точно така. Обикновено се качва кратка статия, която после се допълва, а редактирането става почти в реално време. Очевидци казаха, че е била 2 реда и после е допълвана.
Повярвайте ми, последният човек на планетата съм, който ще защитава този. Просто истината е такава.

# 19 257
  • София
Къде пък ги срещате тези призиви, като не би трябвало да следвате страници с проатлантически профил?
Апропо, демокрацията не е благо, спуснато свише. Трябва да имаш морал и лице да настояваш за демократични мерки без оглед на обстоятелства, факти, последствия. А, и малко информираност кога може и кога не може да се провежда пряката демокрация.

# 19 258
И какво като Радев не е подкрепил санкциите срещу Русия? Какво доведоха тия санкции въобще? Подкопавал еврото 😀 - с какво?
Да припомня, че референдумът е форма на демокрация, ако сте забравили.

Аз лично очаквам нова Сглобка 2.0 - ППДБ+Герб+ДПСНН - всички срещу Радев, заедно за евроатлантизма, или някакъв подобен лозунг 😂. Апропо, днес срещах из фб призиви за спиране на борбата срещу Борисов и Пеевски, и насочване на силите срещу Радев, защото Борисов и Пеевски били по-приемливи.  КАжи честно 😀
Аз чак такава голяма глупост не съм срещала. Сглобка 2.0 е по-вероятна да е РР+ББ+ДП. Не е като да не се подгряват взаимно от месеци. И, както си му е редът - всички срещу ПП-ДБ.
Пак казвам, трябва ни образование, образование, образование. Изгражда и логическо и критично мислене. Тогава путинските тролове и дезинформация са безсилни.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:19 от AriaNovaKaq

# 19 259
  • София
Говорите за демокрация, докато искате незаконен референдум потъпкващ конституцията. Вие сериозно ли? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт