Според мен най-добрия вариант е Радев и ППДБ. Смекчаване на тона за Украйна е вероятен, то и в момента се случва. Най-важното е вътрешната политика, а за нея се искат доста усилия. А мисля, че заедно ще успеят.
На протестите имаше един плакат, който е срещу Радев и това е този, който се слага през няколко страници. Други няма. На площата на 100% е имало недоволни от него, но не го демонстрираха освен този един-единствен.
И не знам защо има подигравки и неверие, че се е срещал със студенти. Лъже ли, какво?
Е хайде сега, не е вярно. Няма как да кажем че протеста подкрепял радев, колкото и той самият да се опитва да се пришие към него.. Може да е вярно обратното - сигурно на протеста е имало някакви хора, които не са срещу радев, но определено не биха го демонстрирали там

Иначе да, възможно е да се коалират с ПП ДБ.
Ама не казвам, че протестът е бил ЗА Радев, а оборвам това, че е бил ПРОТИВ. Слага се снимка на един плакат, други нямаше. С което не отричам, че е имало хора, които не го харесват, но протестът не беше против него, както се опитва да се внуши.
ППДБ не могат и няма да могат да бъдат победители. Не им стига тежест, гласове и ще трябва да бъдат част от коалиция. Тяхно право е да решат какво да правят - с ГЕРБ и ДПС, или с Радев. И не е като да е нямало скандали и около ППДБ, хайде да не ги изкарваме от чисти по-чисти. Сравнение с други да, но не и без вина и безгрешни.