Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 587 918
  • 20 405
  •   3
Отговори
# 19 740
  • Русе
Сигурно Радев е виновен, че не отишъл и евроатлантикът Желязков подписал.
Е така се раждат легендите. Евроатлантик, колко да е. Ако наричате всеки нареден на опашката за европарите евроатлантик, то всичките ни политици са там.

# 19 741

Сигурна съм, че ПП-ДБ са виновни, само още не е спусната опорката как точно са виновни.

Хартия, машини, скенери, за тия трябва един голям електорален шут отзад напролет. Да е оглушителен и да им държи влага завинаги.

# 19 742
Е така се раждат легендите. Евроатлантик, колко да е. Ако наричате всеки нареден на опашката за европарите евроатлантик, то всичките ни политици са там.
Това евроатлантик в случая е в кавички, доста от тук ги имаха за приемливи по тази линия.

# 19 743
  • София

Oт Волгин по-голям евроатлантик аз не се сещам. Заплатата в евро, живот в Брюксел, работа в европарламента.

# 19 744
  • Обран бостан ;)
Направиха си сеппуко Joy

По-скоро НЕпуко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 19 745
Мне, по стародавна форумна традиция, ППДБ са виновни.

Някой нещо да е казал в случая за Радев, че ни в клин, ни в ръкав го споменавате в контекст виновност за подписа на Желязков? Сериозно ли това е най-важното в момента, на фона на случващото се? Докато цялата държава се скандализира от действията на Желязков, тук гласуват ИК. Ма важното е Радев да е ок.

Бу, ако имаш време и възможност, сподели с две думи какво казват на тези анализи.

# 19 746
Ако някой още има съмнения за подписа на Желязков
https://www.facebook.com/share/r/1FVQwhkSFd/

# 19 747
Може пък да е за добро. Не бързайте да се отчайвате. Grinning

# 19 748
  • До хладилника, който обичам
Бу, ако имаш време и възможност, сподели с две думи какво казват на тези анализи.
Общо взето са съгласни с повечето от нас в темата тук Grinning Че новото ООН е неадекватно, и страните от западна Европа и в частност Великобритания, са отказали участие, щом е поканена и Русия, която явно не се интересува от мир. Че шумът около Гренландия е доста смущаваш, предвид, че, цитирам по памет, САЩ вече имат право да разполагат неограничен брой военни бази там и никой не ги е спирал, че да квичат как им пречат да се защитят, и че Тръмп се изказва много обидно и снизходително както за Гренландия, така и за европейските държави, с които уж са съюзници.

# 19 749
# 19 750
  • Разпиляна във въображението
Че що - Радев нали се дъвчеше вчера по отношение на писмото, по отношение на Тръмп, Орбан. На място си е.

Доколкото чета БСП-то е решило част от тях да липсват, не знам дали половината. Партията им е отпуснала да правят депутатите сами каквото решат и те явно са избрали да не осигуряват кворум.
Това по отношение на Сглобка 2. Има разнобой по ИК.

Това няма да мине. Имам такова усещане за Съюза на мира Simple Smile

# 19 751
Общо взето са съгласни с повечето от нас в темата тук Grinning Че новото ООН е неадекватно, и страните от западна Европа и в частност Великобритания, са отказали участие, щом е поканена и Русия, която явно не се интересува от мир. Че шумът около Гренландия е доста смущаваш, предвид, че, цитирам по памет, САЩ вече имат право да разполагат неограничен брой военни бази там и никой не ги е спирал, че да квичат как им пречат да се защитят, и че Тръмп се изказва много обидно и снизходително както за Гренландия, така и за европейските държави, с които уж са съюзници.
Благодаря ти. Споделям на 100 процента. Още снощи Диорела написа коментар в този дух.

Не се отчайвам, mantissa. Бясна съм на псевдо евроантлантиците, които в оставка взимат подобни дългосрочни решения и ни набутват в съюз на Тръмп, от който Европа едва ли ще има полза. В компанията на такива видни радетели за мир, че свят да ти се завие. Твоето сериозно мнение по въпроса какво е? Доволна ли си? Одобряваш ли?

Радев се дъвчеше по отношение на твърденията, че поканата е лично до него и не може да я преотстъпи на никой друг. Което очевидно се оказва невярно и е поредната неистина, лансирана тук. Никой никъде не говорил за вина на Радев за това, че Желязков е подписал.

# 19 752
  • София
Mдам, Орбан е пред това да бъде изритан с шутове от властта в Унгария и диктаторите се обърнаха към другия троянски кон в ЕС - България. Жалко. Умно на изборите. Wink

# 19 753
  • Разпиляна във въображението
Няма да мине. Исках /Желязков, Пеевски, Борисов/, ама не ми дадоха.

# 19 754
Направо съм като гръмнат Laughing

Европейското ни бъдеще съвсем отича в канала.

ГЕРБ просто ме изгубиха, съжалявам. А тъкмо се бях навил да гласувам за тях. Вече наистина не знам за кого. ПП-тата са изключително зле, останалите са на руска хранилка.

Не виждам шансове тази простотия да не мине в парламента. След като ГЕРБ и ДПСНН се определиха, а останалите са явни русофили....

Браво на Желязков: ние барабар с Беларус и африканските диктатури, а не заедно с европейските ни партньори.

Общи условия

Активация на акаунт